Pókember 2

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthewpamer
tudom,csak mondtam.meg amúgyis most beizgultak a képregénybõl filmet csinálásra,mert abban van pénz.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

zaki
ja, de ez szpájdörmeeen 2 topic 😊

Matthewpamer
x-manbõl is lesz 3

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Punker
én olyan verziót láttam ahol a feliratban smile-k voltak a mondatok végén 😊)))))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
ja, és olvastam, hogy 3 is lesz, jeee

zaki
hát én az 1-bõl kb fél órát láttam a vége felé, ilyen szánalmas filmet még az életemben nem láttam... és csomó képregénybuzi meg erre veri, megnézik 75X a moziba, a lé meg csak dõl. még jó, hogy elkészítik a folytatást, ha az elsõ rész a 9. a filmbeli örökranglistán 806 millió dolcsival (a 8. pl a függetlenség napja 811 gurigával, LOÁL)

Alien
Nekem nem volt semmi bajom a Pókember elsõ részével inkább Pókember mint Hulk!!!

Alien
fú a Hulk szerintem nagyon rossz film

Adam5
Kár hoy Dr. Octopus lessz benne Venomnak jobban örülnék

Tikal
trailert megnéztem, háát a sztori nem lesz egy nagy szám, de nem is kell annak lennie elvégre ez csak egy akciofilm, mindensetre látványosabb lesz az tény ( mondjuk kitalálhattak volna jobb történetet attol hogy pokember megunja a pokemberkedést majd visszatér... errõl szol minden második epizod a cartoon networkon 😄 )

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Punker
ja Batman 1-2 volt eddig a legjobb

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nekem ezek a filmek közüla két x-men meg ahulk teccett, anno meg a batman 1-2

Tikal
különösebben nekem sem, sõt képregény adaptáciok közül a leggyengébb, hulla szar, de mint sima film is nagyon tré...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
meglestem.. lehet erdekes lesz.. nemtom. az ember azt varna a folytatastol hogy jobb lesz mint az elso hisz mar tudja mit hagyott ki az elsobol.. mi tetszenek jobban a nepnek..de altalaban baromsag a masodik resz..szal majd meglatjuk..
Punker
Trailer

nekem különösebben nem jött be az elsõ rész de talán ez jobb lesz....

← ElőzőOldal 2 / 2