65
Spider-Man 2
-
xido #25 az oké..én is tűkön ültem és különben is,nem minden TS stereo:)) -
winnie #24 P.S.:láttátok ugyan sok helyen,de a PoT féle 89-90 file-os
verziót bojkottáljátok és hagyjátok békén,a vcd-s 111 file-
ost keressétek,az fix vásznas és stereo!!!
?? a pot az kamerás, és a videocd-féle pedig ts, persze, hogy az jobb minőségű, de a pot 1 nappal hamarabb jött ki, so aki tűkön ült persze, hogy azt nézte meg, aki ma nézi meg, az persze, hogy nem a kamerásat fogja letölteni:) -
OPM #23 láttad ennek a trailerét? nekem akkor tesztett meg
az 1 szerintem sem sikerült jól... -
xido #22 P.S.#3:és bocs a Kill Bill csak prefix,Zaki-ra gondoltam:) -
xido #21 P.S.#2:bocs a félresikerült tördelésért:DD -
xido #20 Kill Bill-nek csak annyit,hogy a "sok képregénybuzi erre veri.."nem éppen kultúrált...te is biztos rajongsz valami
másért,szerintem egy kis toleranciát adhatnál a rajongók
rétegének is!!!..ami a filmet illeti,az angoltudásommal
kb 50-60%-át értettem és azt kell mondjam-mint rajongó:DD-,
hogy bitang lett a folytatás és meg kell nyugtassak sokakat
hogy karakter és érzelmi téren is van erős vonal a filmben
és rengeteg dolgot használtak a képregényekből...mi mást
tehetnének ugye:))..Szóval aki teheti és annyira nem finy-
nyás,szerintem nézze meg....aki nem rajongó,annak meg tisz-
teletben tartom azon véleményét,hogy CGI-os baromság:DD
P.S.:láttátok ugyan sok helyen,de a PoT féle 89-90 file-os
verziót bojkottáljátok és hagyjátok békén,a vcd-s 111 file-
ost keressétek,az fix vásznas és stereo!!!..kb mint az első
Internalos verzió anno a Matrix 2-ből..bár lehet csak én
szeretem,ha azért nem monoban köhécsel a hang:DDD -
#19 Hát nemtom szvsz az 1 nagyon tré volt... A Hulk sokkal jobban bejött, meg a Daredevil is. Volt benn egy két jó jelenet de az összkép szerintem szar... -
#18 ja, már én is láttam fenn warez oldalakon meg ftp-ken. Sőt, már a feliratok.hu-n portugál felirat is van hozzá :))). Egy CAM-os változat, de még én sem szedtem le. -
#17 honét szedted le? -
OPM #16 leszedtem a filmet, de angol tudásom sajnos nem tökéletes így sok részt nem értek belőle, nem tudjátok, van-e már hozzá magyar, esetleg német vagy angol felirat? ha igen, hol? a feliratok.hun csak portugált találtam -
#15 tudom,csak mondtam.meg amúgyis most beizgultak a képregényből filmet csinálásra,mert abban van pénz. -
#14 ja, de ez szpájdörmeeen 2 topic :) -
#13 x-manből is lesz 3 -
#12 én olyan verziót láttam ahol a feliratban smile-k voltak a mondatok végén :)))))) -
#11 ja, és olvastam, hogy 3 is lesz, jeee -
#10 hát én az 1-ből kb fél órát láttam a vége felé, ilyen szánalmas filmet még az életemben nem láttam... és csomó képregénybuzi meg erre veri, megnézik 75X a moziba, a lé meg csak dől. még jó, hogy elkészítik a folytatást, ha az első rész a 9. a filmbeli örökranglistán 806 millió dolcsival (a 8. pl a függetlenség napja 811 gurigával, LOÁL) -
#9 Nekem nem volt semmi bajom a Pókember első részével inkább Pókember mint Hulk!!! -
#8 fú a Hulk szerintem nagyon rossz film -
#7 Kár hoy Dr. Octopus lessz benne Venomnak jobban örülnék -
#6 trailert megnéztem, háát a sztori nem lesz egy nagy szám, de nem is kell annak lennie elvégre ez csak egy akciofilm, mindensetre látványosabb lesz az tény ( mondjuk kitalálhattak volna jobb történetet attol hogy pokember megunja a pokemberkedést majd visszatér... erről szol minden második epizod a cartoon networkon :D ) -
#5 ja Batman 1-2 volt eddig a legjobb -
Augustus Gigo #4 Nekem ezek a filmek közüla két x-men meg ahulk teccett, anno meg a batman 1-2 -
#3 különösebben nekem sem, sőt képregény adaptáciok közül a leggyengébb, hulla szar, de mint sima film is nagyon tré... -
#2 meglestem.. lehet erdekes lesz.. nemtom. az ember azt varna a folytatastol hogy jobb lesz mint az elso hisz mar tudja mit hagyott ki az elsobol.. mi tetszenek jobban a nepnek..de altalaban baromsag a masodik resz..szal majd meglatjuk.. -
#1 Trailer
nekem különösebben nem jött be az első rész de talán ez jobb lesz....