29
Szal...
  • Sephi
    #29
    Kettesel:)
  • Sugam
    #28
    Sephi te a Crimson Sea 2 vel vagy az eggyel játszasz
  • Sephi
    #27
    En nem is irtam rola semmi roszat a jo eg aldjon meg ember. Sot! Most ahogy igy belemejedek ez a esztelen meszarlas nem is annyira rosz.

    Azert ne keverjuk a DMC-al mert meroen mas kategoria baszus :)
  • musha
    #26
    NEKEM jobban tetszik. valószínű lesznek olyanok, akiknek nem.
  • musha
    #25
    igen a Chaos Legion elég hasonló. nem tudom, nekem az is tetszett, bár ez jóval összetettebb.
  • Seth
    #24
    Mondjuk annál minden jobb
  • Seth
    #23
    Hát valami hasonló lehet akkor mint a Chaos Legion....na azt ki ne próbáljátok, mert az életkedvetek is elmegy
  • Gábor
    #22
    Hmmm.....jobb,mint dmc?Hmmm....
  • musha
    #21
    hát én a dmc1-gyel csak nagyon keveset játszottam, de az alapján a véleményem az, hogy a cs2-ben kevesebb a logikai feladvány és jóval nagyobb mennyiségű szörnyet kell egyszerre lezúzni. szóval talán kicsit nagyobb hangsúly van az ügyességen. hangulatban és rendszerben nekem ez (cs2) sokkal jobban tetszik.
  • Gábor
    #20
    DMChez képest milyen? Mármint az egyhez képest,mert a kettőt nem próbáltam,csak hallottam róla,hogy gáz.
  • musha
    #19
    van ugyebár egy ilyen NeoPsionics képességünk. ezt is lehet tápolni, illetve idővel újakat is kapsz. a körrel tudod aktiválni, az első meglévő NP a Sonic Aura, amivel sebezhetetlen leszel, sőt, ha hozzád érnek sebződnek. viszont kb 10 másodpercig tart.
    a 30 támadásos kombó más. akkor automatikusan aktiválja a Time Shift képességet (amolyan mátrikszos-mekszpéjnes időbelassító képesség (amúgy R2)).
  • Gábor
    #18
    És béke legyen veled(ünk).
  • Gábor
    #17
    Magadra veszed ezt, amikor nem támadó stílusban írtam.
    1. lehet nem szereted néhány site tesztjeit, DE a GSon írták azt amit neked is írtam, hogy milyen a játék, tehát mikor azt állítod, hogy csak dícséri és nem ír játékról magában, ez így nem igaz.
    2. ha a konzolosok fórumán szétnézel inkább találsz olyan topicot,ahol tetszésnyilvánítás van, nem pedig fika. Ne értsd félre, nem védem a játékot, képeken túl mást nem láttam belőle. Vissza az eredeti gondolathoz: fatal frame2 mindkettőnknek tetszett, ugye? Van topicja,ami ajánlja a játékot. Van GT4 topic, sokan várják. MGS2 topicot ha olvasod, ott a hozzászólások ajánlják a játékot. Stb. Persze van szar játéknak is topicja, de azok elhalnak. Ami a lényeg sztem, az az hogy nyissunk topicot olyan játéknak ami megéri. Ami nagyon szar annak nem kell topic, elég, ha beírod a pcs játékoknak című topicba, hogy kerüljük. Nem vunk sokan ezen a fórumon, és valszeg mind olvassuk a pcs játékoknak topicot.
    3. lehet (habár nem érzem így) támadó hozzáállással indítottam, ezért bocsánatot kérek. De fenntartom azt,hogy aki témát nyit az legalább 2 helyen olvasson hozzá, esetleg linkeljen képet,hogy mindenkinek, aki olvassa legyen minimális elképzelés,hogy mi ez. Kedvcsináló. Vagy, ha nagy név, és nagyon gáz,akkor tényleg érdemes egy csalódott hangú topicot nyitni.
  • Sephi
    #16
    Igen megfigyeltem hogy jok a kombok.

    De aruld el enekm hogyan lehet azt az Aurat hasznalni. Ugyertem 30 combo utan lattam hogy atvalt valami transba es akkor az X -el tudok teleportalodni de van valami tamad is a kockaval ugye?

    Mast lehet azzal csinalni?
  • musha
    #15
    na azért hogy valaki jót is írjon a játékról (merthogy megérdemli):

    valóban megahent az alap. de: 2 puska és egy kard a kézben az alap szett, ezek mind tápolhatók. igény szerint egyre erősebb támadásokat nyomhatunk, egyre szebb kombókat csinálhatunk. később új karakter is választhatóvá válik (egy leányzó 2 db kéken izzó karddal). a sztori erősen jól ki van találva, az viszont biztos, hogy rohadtul nem könnyű a játék. de ez persze egyáltalán nem baj.

    szóval aki szereti a mészáros játékokat annak merem ajánlani!
  • Sephi
    #14
    Ja de pl a gamespoton azt irjak a jatekrol hogy hihetetlen uj jatek elmenyt bisztosit es tele van meglepetesekkel. Kb ennyit ir a jatekmeneterol.

    Es akkor en megveszem majd berakom a gepbe es mit kapok? Egy oras viszaemelkezes utan megyek es kivalasztok egy kuldetestn majd az a lenyege hogy megyek elore a palyan es hirelen annyi szorny tamad ram hogy mer nem is latom magamat. Es ezt harom ora jatek utan mondom hogy a jatek mitsem valtozik , pontosan olyan mint az elejen.

    Igen lehet valakinek teccik.

    Egyebkent en nem tudom hogyan sikerult ilyen beszelgetesbe kezdeni. Eloszor is nem tudom honnan veszed hogy teszek mindeki velemenyere mivel en azt mondtam hogy a gamespotra teszek csak. (na meg egy ket ilyen jellegu sitera ahol agyon dicsernik a szart is ha jol megfizetik).

    Elovastam tobb cikket de egyikben sem volt konkret leiras a jatekmenetrol csak dicseretek.

    A Jatekosok forumaba minden egyes szarol uj topik nyilik mostanaba es nem ertem hogy en pl miert nem nyithatom. Tilos?

    Nem ertem az alap gondolkodast ebben az ugyben. Csak olyan jateknak kene nyitni topikot ami teccik?

    Akkor nekem nem teccenek az autos topikok mivel ruhelem az autos jatekokat es megsem lepek be anyazni.

    Gondolkodj mar el amielott ramtamadsz a baromsagaidal.

    Mond azt hogy nincs igazam amikor azt alitom hogy a mostanaban megjelent jatekoknak a 90% az elejen jo es iger valami ujjat de aztan kiderul hogy egy nagy baromsag.

    Kerlek teged es a masik kettot hogy ahelyet hogy letamadnatok ilyen undok beszolasokal probajatok a temanal maradni.

    En nem ugy emelkszem hogy bele koteottem volna akarkibe innen es nem is fogok. Szal kicsit azert figyejunk oda es ne legyunk barmok.
  • Gábor
    #13
    Figyelj! Elhiszem,hogy teszel mindenki véleményére a kollégáiddal az élen, de ettől függetlenü nyugodtan elolvashatod a cikket, legalább megtudod,hogy milyen a játék alapvetően, és nem nyitsz neki egy topicot. Ha már tudod milyen, és várod/játszod ,és véletlenül tetszik (nálad ez mostanában elég ritka),akkor tényleg nyissál egy topicot, hogy mi többiek is megtudjuk milyen durva jó game van a piacon.Ennyi.
  • Sephi
    #12
    Egyebkent csak most latom hogy ennek a jateknak az elso resze ki sem jott Ps2-re hanem csak X-box-ra? Megis ez milyn dolog?

    Peidg ugy latom hogy erosen kapcsolodik a maspdik resz az elsohoz. Meg jo hogy van benne ez az emlekezteto ora mert kulonben sokat nem ertenek belole nemde?
  • Sephi
    #11
    Hmm meglehet hogy igy van. De mondom en neked amit tudok es az pedig maga az a teny hogy egy jojtek nem jelenik mar meg ami tenyleg ugy le tudgyon kotni. Es itt rolam van szo es az en velemenyemrol. Ritka az olyan jatek ami le tud lancolni mert mar nemigazan faradoznak arra hogy csinajanak egyet rendesen.

    Nezd meg ezt is. Ez sem rosz jatek de mero tulzasnak velem azta 1000 szornyet ami egyszerre tamad rad.

    A csalodas megvan... sajnos. Nezd pl az uj James Bond jatek igenis lekot. Nem tudom miert de ez van....

    Miert baj az ha nyitok topikot es lebaszom a jatekot? Nem velemenyt kene irjak? Most mi irjak jot egy olyanrol ami nem teccik?
  • UNREG
    #10
    1. Nem anyáztam sehol.
    2. LÁTSZÓLAG sok olyan játékba belevágsz, amiről egy órával azelött azt sem tudtad, hogy létezik, utána meg a csalódottságodnak adsz hangot.
    Ne értsd félre, nem kötözködni akarok, csak így látom.
  • Sephi
    #9
    Ja es bocs hogy nyitottam topikot.
  • Sephi
    #8
    Hmm en nem tudom miert vagy te meggyozodve hogy en "feliratok minden jatekot". Nagyon sok jateknal latod hogy nem tudom mi fan terem? Felsorolnal ot ilyen jatekot?

    En nem ertem baszus miert kell anyazni komolyan. Mintha direkt szivetni akarnam a nepet ugy alitjatok elo. Eleg szomoru :(
  • Sephi
    #7
    Egy fillert sem fizetek a jetekert. Azert kerdezem mert neten nem lehet talani egy ertelmes leirast roluk. A oficiel oldalon agyon dicserik mashol meg anyazak.
  • UNREG
    #6
    Pedig igaza van, nagyon sok játéknál látjuk, hogy azt sem tudod mi fán terem, de te letöltöd és ha valamiért nem tetszik, akkor itt panaszkodsz. Kicsit nézz elöbb utána, nem kell minden játékot feliratni magadnak.
  • guardian hero
    #5
    Nemazért Sephi de minek kell olyan játékokkal játszani, amiről azt se tudod, eszik-e vagy isszák? Ez kicsit visszás azoknak, akik az utolsó kis kétsoros hírt is végignyálazzák kiszemeltjükről, mielőtt kiadják érte azt a nem kevés pénzt...
  • Sephi
    #4
    En nem tudom hogyan mondjam meg neked de en fel forintot sem adok a gamespotos kollegam irasara. Magyarul szarok ra.

    Birom a hozaalasod haver. Nem gondolod hogy picit undok vagy?
  • Gábor
    #3
    Te gamespotos insider annyit nem tudsz megtenni,hogy elolvasod egy kollégád tesztjét?
    Egyébként a játék lényege pontosan a dmc-féle hent x 1000, és igen, az ellen nagy hordákban mászik az arcodra.
  • Sephi
    #2
    Valojaban a kerdesem az lenne hogy ez a jatek ugye nem csak arrol szol hogy menni kell elore a playan es olni a tiz tonna allat szornyeket?
  • Sephi
    #1
    Nos kerem ki jaccot ennek a jateknak az elso reszevel? alitolag mar regi... en most kaptam meg a masodik reszt es valami egy orat tartott amig bemutatta az elozo resz tortenetet aztan kidobott egy palyara ahol amiutan mentem ot percet hirtelen annyi szorny tamadt ram hogy asse tudtam merre nezzek. Ez igy ertelmes? Jo jatek ez? Mert eddig nem ugy nez ki...