Mi a fene csipog a gépemben?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschi
Ez meredek 😊)

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

lol mekkora neépszerûségnek örvend ez a topic

Tom3
Nekem egy hónapse volt amikor csipogott.A PC Speakert(Nem tom a nevét leirni.)lehuztuk aztán már kussol.😊
CoolStuff
Ez való nektek:
itt

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Én kihúztam a csipogót, mert idegesít, amikor visít, szal így a legjobb!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

mondom kösz imegoldódott kicsit piszkáltam kihuztam majd ujra bedugtam a kábeleket és most megy😊
olvastam

CoolStuff
Egyébként nem tudtam, hogy a fene tud csipogni!
Jó, hogy mondod...

football without ultras is nothing

de õ irta, h hõfokok rendeben vannak...
olvassá!!

football without ultras is nothing

CoolStuff
Nekem meg akkor, ha belerepül egy madár, de nem sokáig csipog, mert a procihûtõ szétdarálja!

haveromnak akkor csipog ha qrva meleg a gépe

Ottto
Sztem a ventilátor lesz az, bár az inkább zúg mmint a géép, de egy idõ után abbahagyja 😉

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

lol most megy nem csipog😊
He, MSN-be nyögdécsejj mán!

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

rezsofiz

sazl : c

traXion
Kihúztam, a modemen pedig máshova dugtam a kimenetet, a bemetet ezután újra bedugtam... és jó lett.

Titan
Nincs egy madarad, ami tegnap óta eltûnt???

szerintem hívd a tûzszeréseket te pedik menj le a pincébe és feküdj a földre befogott füllel

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

köszi az értelmes hozzá azólást
lehuztam az erõsitõ jack dugoját a gépembõ és most nemcsipog..de semmilyen hangot se add ki most a gépem😄
Devids Pro
a hangszóró csipog (te kérdezted hogy mi csipog)
kösszi😄és te mit csináltál amikor rájöttél?megszakitottad anetet egy idõre és nem neteztél vagy mi?😊
hmm
traXion
Azokat 😊

Nekem az ADSL zsinórja miatt csipogott...

jo megnézem csak mond meg hogy mit értsz bemeneti zsinor latt mert megy be egykát zsinor a gépembe😊)
traXion
Lehet...

Nézd meg....

fél év utánb ráeszmélt hogy rosszul van össze dugva??
de tegnap még nem csinálta és megy már féléve a gépem...amig aludtama ddig meg nem nyulkát senki a gépemben
traXion
Valamelyik bemeneti zsinórt rossz helyre, vagy rosszul dugtad be, nálam is volt ilyen...

Segitsetek mert kuwa idegesitõ
Mi a fene csdipoghat a gépemben?Tegnap mé nem csinálta,de ma mioóta bekapcsoltamvmiért csipog ez a gány,a ventik mûködnek,a viz nem folyt ki, alacsony mindennek a hõ foka mi a rák lehet,most elkezdte folyamatossan csinálni...