6802
Robogók!!:)
-
#1081 1 hét alatt? :DDD -
#1080 1000 kilometer :P Az semmi. -
#1079 hááááát nekem egy Aprilia sr70 em van a régi kocka lámpás!
Szerintem motorikusan megbízható a minarelli és tényleg szívós lassan 1000 km óta nyúzom ugy hogy mindenhol minimum 70 el megyek (persze kanyarban nem :D ) és még semmit nem veszített az erejéből!
Sr ből mindenképp vizeset vegyél mivel ez az 1 bajom van a mocival hogy a léghűtéses olyan 5-6 km-en full gázon megy az ember bemelegszik és ha meg kell állni akkor nagyon nehezen gyorsul fel megint!
Szerelés szempontjából nagyon szar mivel most én is akarok cserélni rajta légszűrőt ( egy rohadt kavics betőrte a malossi red filteremet :( ) és kb 1 és fél óra lenne megcsinálni mert szinte az egészet szét kell bontani és nincs kedvem hozzá! :S
Nekem ez a véleményem! -
#1078 60 körül -
#1077 és mennyi vele az utazósebesség, amivel még nem hajtom szét? -
#1076 a suzuki blokkoshoz nem kapsz alkatrész, ha bármi baja lesz.a minarellihez minden van.
sr tipushibáit nem tudom, nem nagyon foglalkozok vele.
a szerelést azért mondom, mert egy igazi szemét módon van összerakva, egy karbi pucoláshoz le kell bontani az egész hátulját, ami vagy fél óra.
pl f12-nél kb 5 perc. -
#1075 lehetne kicsit bővebben?
Ugyanis pont ezek a dolgok érdekelnének! Milyen tipusproblémái vannak, mennyit megy, melyik a legjobb választás...
Persze mindenki a sajátját favorizálja, de elfogulatlanul érdekelne mondjuk az Aprilia jó és rossz oldala! -
#1074 -
#1073 sr-t akkor vegyél, ha minarelli blokkos és nem te fogod szerelni :) -
#1072 akkor próbálj ki egy két üteműt is -
#1071 Haver ezt arulja,meg megvan neki: Malaguti F12 -
#1070 Tegnap mentem 180-as negyutemu negyszelepes Runnerral!
Orgazmus kozeli elmeny:P
Alaprol max nyomatekkal huz!!!
140 a vege.100-ra pillanatok alatt kiporog!Es lehet vele nagyon lassan is menni:) -
#1069 Nekem Stalker van,nagyon nagyon brutal!!!!!
Sajat oraja szerint 90-et megy.
Es nagyon tetszik a muszaki megvalositasa is:)
Minden elem tokeletesen passzol.
Eleje kicsit "furcsa",de amugy maximalisan tetszik. -
#1068 Annyiból má vehecc jót D: -
#1067 csak 50cm3-ig
használtat vennék (max. 200-250e)
és az Aprilia SR Racing tetszik, csak nem tudom mennyire megbízható és mire számítsak ezzel a motorral kapcsolatban
-
#1066 őő vááá :) nagytestűt akarsz? mennyi zsét szánsz rá? -
#1065 Kerüld el :|szvsz... Piaggio azon belül sztem NRG (mc 1,2,3) ,Malaguti F-1x, Gilera Runner,Stalker
Azé írtam ezeket ,mert én csak ezek közül vennék :$ Apriliaról meg hallottam sok rosszat :| mek jót is... szal nem tom eldönteni :) -
#1064 Halihó!
Robogót vennék de tanácstalan vagyok. Pontosabban az érdekelne melyik típust érdemes és melyiket kerüljem... Egyelőre Aprilianál járok, mit javasoltok? -
#1063 énis elkezdek(nék) gyűjteni :|Athena aluhenger lenne az első :| Má nem is szeretek annyira mocizni me ...ááh 75 D: má könyökölve meek a motor meg ordít D: -
#1062 mongjuk tengelyt lehet még cserélek nehogy szarrá hajtsam :D -
#1061 Ezért van csak egy enyhe tuningom :)
elmotorozgatok 100 al egy szaros dr el meg egy 95 fúvókával a 12 es karbimban :D -
#1060 naja :) -
#1059 Csak hát ugye ha az ekkora teljesítményű motort választod akkor hetente motor generál mivel ezek a racing alu hengerek arra vannak tervezve hogy 1-2 versenyt kibirjanak és utánna csere! Ha nagyon pézes vagy betudsz vállalni hetente 1-200 000 Ft os pénzkidobást:)
-
#1058 -
#1057 jahh :) én most nem a versenygépekről beszéltem :)
Az utcai használatra valókról :)!! -
#1056 Zeti talán többet tud róla én annyi tok ,hogy versenygép... laptoppal állítják a gyújtást meg üzemórás meg stb..szal képzelheted mien gép :o -
#1055 70-es :P -
#1054 vagy 180-as :p
-
#1053 de abban 150 es motor van :p
-
#1052 Piaggio Zip (persze tuning :) ) 167 km/h D: -
#1051 attól függ
sima alap 50 esnek ami még vissza van folytva kb 45-60 között
alap 50 es amiből kivan véve a folytás az olyan 80 körül
ami már tuningolva van az olyan 80 tól kb 150 ig! De lehet többet is mennek már a full tuningosok!
De van a robogónak nagyobb fajtái is! Pl Gilera Runner pl 180 ccm! vagy ilyen nagy testű robogók mint a burgman! Ezek lehet ütik a 200 at de nemtom! Nem szeretem a nagy robogókat mert csunyák! 200 ccm felett már csak sportmotor a motor nekem :) -
Dévids #1050 Egy robogónak kb mennyi a végsebessége? -
#1049 én 30 bol megúsztam
ez volt 1 éve :D de most kb 35
persze ezer :D -
Dévids #1048 Valaki tudja hogy mennyibe kerül kismotorra a jogsi?14 éves koromba le akaraom rakni. -
#1047 Segglyuk írta:
jah amúgy milyen motorral akarsz lenyomni?
Azt megnézném hogy mikor noymsz le!!!!
Vicces :D
1. Azt se tudod hogy mikor érdemes venni egy légszűrőt :)
2. Kioktat egy full tuningos f12-ős és még te keménykedsz:)
3. Megnézném ha ennyire értesz hozzá milyen motorod van :D
4. Ha meg apuci pénzéből van ne legyen nagy az arcod :)
Egyáltalán van motorod? :D -
#1046 gyakorlatilag nem... -
#1045 Ha nagyobb a fuvoka,akkor tobb levego is kell...Amit a torok atmero hataroz meg.
Nagyobb fuvokaval es a regi karbival,dusabb lesz csak a keverek.Mintha rahuznad a szivatot. Szal a sportlegszuro csak optikai tunning,ha semmi mashoz nem nyulsz. -
#1044 és az nem elég ha a karburátort hagyom, de nagyobb fúvókát rakok bele?
-
#1043 A sportlégszűrőkbe is van kettő tipus. Az egyik szivacsos ami szintén jól biztosítja a levegő szűrését és a másik drótszálas esetleg vékony textilféleséggel ami csak a nagyobb szemcséket szűri.
A légszűrőket kell kezelni légszűrő olajjal amiről sokan nem is tudnak !
A sportlégszűrőnek igazán ott van haszna ahol a karburátor átmérőlye jelentősen növekszik a gyárihoz képest ( 12-es helyett 19-es vagy nagyobb )mert már a gyári légszűrő nem tud annyi levegőt átáramoltatni magán.
A sportlégszűrökhöz nagyobb fúvókát is ildomos a karbiba cserélni. -
#1042 hát figy ha vennnék sportlégszűrőt akkor vennék hozzá nagyobb fúvókákat, hogy tobb levegőöz több benzin menjen.