6802
Robogók!!:)
  • Realdanee
    1 hét alatt? :DDD
  • barret
    1000 kilometer :P Az semmi.
  • Realdanee
    hááááát nekem egy Aprilia sr70 em van a régi kocka lámpás!

Szerintem motorikusan megbízható a minarelli és tényleg szívós lassan 1000 km óta nyúzom ugy hogy mindenhol minimum 70 el megyek (persze kanyarban nem :D ) és még semmit nem veszített az erejéből!

Sr ből mindenképp vizeset vegyél mivel ez az 1 bajom van a mocival hogy a léghűtéses olyan 5-6 km-en full gázon megy az ember bemelegszik és ha meg kell állni akkor nagyon nehezen gyorsul fel megint!

Szerelés szempontjából nagyon szar mivel most én is akarok cserélni rajta légszűrőt ( egy rohadt kavics betőrte a malossi red filteremet :( ) és kb 1 és fél óra lenne megcsinálni mert szinte az egészet szét kell bontani és nincs kedvem hozzá! :S

Nekem ez a véleményem!
  • Zetorg
    60 körül
  • bp
    és mennyi vele az utazósebesség, amivel még nem hajtom szét?
  • Zetorg
    a suzuki blokkoshoz nem kapsz alkatrész, ha bármi baja lesz.a minarellihez minden van.
    sr tipushibáit nem tudom, nem nagyon foglalkozok vele.
    a szerelést azért mondom, mert egy igazi szemét módon van összerakva, egy karbi pucoláshoz le kell bontani az egész hátulját, ami vagy fél óra.
    pl f12-nél kb 5 perc.
  • bp
    lehetne kicsit bővebben?
    Ugyanis pont ezek a dolgok érdekelnének! Milyen tipusproblémái vannak, mennyit megy, melyik a legjobb választás...
    Persze mindenki a sajátját favorizálja, de elfogulatlanul érdekelne mondjuk az Aprilia jó és rossz oldala!
  • Zetorg
  • Zetorg
    sr-t akkor vegyél, ha minarelli blokkos és nem te fogod szerelni :)
  • Zetorg
    akkor próbálj ki egy két üteműt is
  • barret
    Haver ezt arulja,meg megvan neki: Malaguti F12
  • barret
    Tegnap mentem 180-as negyutemu negyszelepes Runnerral!
    Orgazmus kozeli elmeny:P
    Alaprol max nyomatekkal huz!!!
    140 a vege.100-ra pillanatok alatt kiporog!Es lehet vele nagyon lassan is menni:)
  • barret
    Nekem Stalker van,nagyon nagyon brutal!!!!!
    Sajat oraja szerint 90-et megy.
    Es nagyon tetszik a muszaki megvalositasa is:)
    Minden elem tokeletesen passzol.
    Eleje kicsit "furcsa",de amugy maximalisan tetszik.
  • OrioN the S
    Annyiból má vehecc jót D:
  • bp
    csak 50cm3-ig
    használtat vennék (max. 200-250e)

és az Aprilia SR Racing tetszik, csak nem tudom mennyire megbízható és mire számítsak ezzel a motorral kapcsolatban
  • OrioN the S
    őő vááá :) nagytestűt akarsz? mennyi zsét szánsz rá?
  • OrioN the S
    Kerüld el :|szvsz... Piaggio azon belül sztem NRG (mc 1,2,3) ,Malaguti F-1x, Gilera Runner,Stalker

Azé írtam ezeket ,mert én csak ezek közül vennék :$ Apriliaról meg hallottam sok rosszat :| mek jót is... szal nem tom eldönteni :)
  • bp
    Halihó!

Robogót vennék de tanácstalan vagyok. Pontosabban az érdekelne melyik típust érdemes és melyiket kerüljem... Egyelőre Aprilianál járok, mit javasoltok?
  • OrioN the S
    énis elkezdek(nék) gyűjteni :|Athena aluhenger lenne az első :| Má nem is szeretek annyira mocizni me ...ááh 75 D: má könyökölve meek a motor meg ordít D:
  • Realdanee
    mongjuk tengelyt lehet még cserélek nehogy szarrá hajtsam :D
  • Realdanee
    Ezért van csak egy enyhe tuningom :)

elmotorozgatok 100 al egy szaros dr el meg egy 95 fúvókával a 12 es karbimban :D
  • OrioN the S
    naja :)
  • Realdanee
    Csak hát ugye ha az ekkora teljesítményű motort választod akkor hetente motor generál mivel ezek a racing alu hengerek arra vannak tervezve hogy 1-2 versenyt kibirjanak és utánna csere! Ha nagyon pézes vagy betudsz vállalni hetente 1-200 000 Ft os pénzkidobást:)

• OrioN the S
  • Realdanee
    jahh :) én most nem a versenygépekről beszéltem :)

Az utcai használatra valókról :)!!
  • OrioN the S
    Zeti talán többet tud róla én annyi tok ,hogy versenygép... laptoppal állítják a gyújtást meg üzemórás meg stb..szal képzelheted mien gép :o
  • OrioN the S
    70-es :P
  • Realdanee
    vagy 180-as :p
  • Realdanee
    de abban 150 es motor van :p
  • OrioN the S
    Piaggio Zip (persze tuning :) ) 167 km/h D:
  • Realdanee
    attól függ

sima alap 50 esnek ami még vissza van folytva kb 45-60 között

alap 50 es amiből kivan véve a folytás az olyan 80 körül

ami már tuningolva van az olyan 80 tól kb 150 ig! De lehet többet is mennek már a full tuningosok!

De van a robogónak nagyobb fajtái is! Pl Gilera Runner pl 180 ccm! vagy ilyen nagy testű robogók mint a burgman! Ezek lehet ütik a 200 at de nemtom! Nem szeretem a nagy robogókat mert csunyák! 200 ccm felett már csak sportmotor a motor nekem :)
  • Dévids
    Egy robogónak kb mennyi a végsebessége?
  • Realdanee
    én 30 bol megúsztam

ez volt 1 éve :D de most kb 35

persze ezer :D
  • Dévids
    Valaki tudja hogy mennyibe kerül kismotorra a jogsi?14 éves koromba le akaraom rakni.
  • Realdanee
    Segglyuk írta:

jah amúgy milyen motorral akarsz lenyomni?
    Azt megnézném hogy mikor noymsz le!!!!

Vicces :D

1. Azt se tudod hogy mikor érdemes venni egy légszűrőt :)
    2. Kioktat egy full tuningos f12-ős és még te keménykedsz:)
    3. Megnézném ha ennyire értesz hozzá milyen motorod van :D
    4. Ha meg apuci pénzéből van ne legyen nagy az arcod :)

Egyáltalán van motorod? :D
  • fifi
    gyakorlatilag nem...
  • barret
    Ha nagyobb a fuvoka,akkor tobb levego is kell...Amit a torok atmero hataroz meg.
    Nagyobb fuvokaval es a regi karbival,dusabb lesz csak a keverek.Mintha rahuznad a szivatot. Szal a sportlegszuro csak optikai tunning,ha semmi mashoz nem nyulsz.
  • assh0le
    és az nem elég ha a karburátort hagyom, de nagyobb fúvókát rakok bele?
  • Attix70
    A sportlégszűrőkbe is van kettő tipus. Az egyik szivacsos ami szintén jól biztosítja a levegő szűrését és a másik drótszálas esetleg vékony textilféleséggel ami csak a nagyobb szemcséket szűri.
    A légszűrőket kell kezelni légszűrő olajjal amiről sokan nem is tudnak !
    A sportlégszűrőnek igazán ott van haszna ahol a karburátor átmérőlye jelentősen növekszik a gyárihoz képest ( 12-es helyett 19-es vagy nagyobb )mert már a gyári légszűrő nem tud annyi levegőt átáramoltatni magán.
    A sportlégszűrökhöz nagyobb fúvókát is ildomos a karbiba cserélni.
  • assh0le
    hát figy ha vennnék sportlégszűrőt akkor vennék hozzá nagyobb fúvókákat, hogy tobb levegőöz több benzin menjen.