6802
Robogók!!:)
  • Zetorg

:))
  • chr1s
    Hát nekem ez egy 5000ft- os csekkbe került, de magamtól hazamehettem a motoron :)

• barret
    Engem papirok nelkul hazakisertek.
    En legalabb mehettem a mocival :D
    Persze kint volt a fel utca mikor megerkeztunk...
  • OrioN the S
    :D de sok ien mákom volt má... pl mikor Zetorg keresztbeállt a yard előtt télen :Ð őt elengedték me van jogsija engem meg haza"vittek" :d tolhattam hazáig a motort ők meg jöttek mögöttem :)
  • chr1s
    persze ez így nagyon burkolt és sarkított, de ez egy fórum...
  • chr1s
    Ezt hallgatsd!

Ilyen mákom sose lesz még 1. Tegnap este kimentem a kútra, vagyis csak szerettem volna, mert a főúton leintettek. Mindegy a lényeg a lényeg, h nincs jogsim, biztim, a 125öshöz forgalmim se rendszám és ezt így ömlesztve... 3an voltak és nagyon rendesek. Mondtam, h hétfőn megyek a jogsit csinálni(télleg), csak mohó vok és nem bírom ki, h ne mo9cizzak, és ezekhez a papír dolgokhoz naon nem értek. Természetesen jól ráfáztam, többet nem szemetelek, nem éri meg... :)))))))
  • Zetorg
    ez zsír!
    valami tárcsafékes jog villa van elöl :)
  • chr1s
    Az artistic máris jobban néz ki. De ezt most találtam , és sztem nem néz ki rosszul, vagyis... nem mindennapi, így már megtartanám az sr mellett...

Igen, én lehettem. Most újra kedvet kaptam hozzá
  • Zetorg
    te írtál PH-ra is amikor megvetted, nem?

szerintem a 2JA (üveghátú) vagy a 3KJ (artistic) idomjai felmehetnek rá, de nem sok értelme van...
  • chr1s
    Hali!

Van ez a kis 27v- m, most fúrják fel a hengert, úgy gyűrűk, hajtókar és főtengelycsapágyak, + végülis az összes csapágy cserés lesz, és arra gondoltam lehet e rá újabb JOG idomait felrakni? Gondolom nem megy csak úgy rá, de egyáltalán van értelme? Csak azért mert jó kis gép, meg nagyon könnyű, 70-es hengerrel ki is állna kerékre. Meg igazából el akarom adni, csak csörgő motorral, meg lötyögő kormánnyal, kerekekkel nem igazán lehet. Hogy a trabantkék, hiányos, törött idomokról ne is beszéljek. Meg végülis, ha jó lesz lehet megtartom. Szóval az idomokra vmi 5let?
  • BECKHAM7
    Helló!
    lenne egy kérdésem hozzátok!
    Van egy 2003-as piros-ezüst Gilera Runner PJ 50-esem és le kellett fújni az elejét a piros részt és le kellett ugye szedni a matricát,azt mondták akárhol kapok de sehol nem találok..az a nagy méretű matrica kellene ammi a jobb oldalán van
    be is jelöltem...ha valaki tud olyan helyet ahol be tudnék szerezni ilyet de csak is ilyet!!!! az szóljon....és nem tudjátok hol lehet Gilerás kulcstartót és gyári fajta kulcsokat kapni???itt egy kép a matricáról--bejelöltem melyik
  • fifi
    mi kell pontosan?
  • chicco
    adatbázis
  • chicco
    itt 1 adatbázis.remélem segít
    http://loschi.nethub.hu/robogo_adatb%e1zisdocba.rtf
  • barret
    Hmm ez engem is erdekelne :D
    Meg meg a tobbi marka is! :)
  • peti01
    sziasztok olyan kérdésem lenne hogy honnét lehetne letölteni piaggio zip hez leirásokat tipus leirást vagy egyébb dolgokat légyszi segitsetek.köszi
  • chicco
    de egy szép gyári festést befeketíteni az suxs
    mert ha venne üvegszálas utángyártott idomokat nem beszélném le.
  • fifi
    igaziból matt feketét nagyon nehéz "csúnyára" fújni...
  • chicco
    az szép tud lenni.Haverom akarja lefujatni a 2004-es Gsx-r jét. ilyenre velem.Montam te állat nincs szived mert nekem nem lenne 1 gyárit elb@aszni.És arannyal akar bele felíratot
  • barret
    Ezmiez,mattfekete?
  • chr1s
    Remélem ki lehet, mert ha nem, akkor 3 idomot kell cserélni + a műanyag deknit, amibe egy szép "fennsíkot" csiszoltam. :((( Ez mind nem érdekelt, mert hamarosan úgy is festésre került volna a sor,
    [URL=http://frmpic.sportmotor.hu/p/397/21140/2]ilyenre....
    ...közben megnéztem, lehet nem tudom majd kiszedni, egy pár elég mély, de mindegy ez tanulópénz
  • chicco
    ha nem tul mély a karc ki lehet polírozni.
  • chr1s
    Nem ismerlek, de ebből már sejtem

• OrioN the S
    monnyuk ezt pont én mondom :D mind1 nem ismersz :D
  • OrioN the S
    Csak okosan...
  • chr1s
    Basszus az előbb tettem tönkre a fényezést a robimon. Egy erdőt átszelő biciklis úton jöttem haza, ugye éjszaka , és egy kanyar után akartam kigyorsítani, de nem tudhattam, hogy kb 3 cm vastag sár van utána. Hát kidobta a seggét, és a moci a korlátnak csapódott. Kb a kerekeinél tette azt, szal nem hiszem, h túl nagy baja lett azon kívül, h a kasztni karcos mint az állat, indexbúra törött, ja és rohadtul fáj a csuklóm...
    Mivel ez az első, elég mélyen érint, de legalább lassan mentem, és rosszabbul is történhetett volna. Örülök, h itthon vok.
  • chicco
    lehet fog kelleni 1 légkulcs
  • OrioN the S
    najah... nemrég meg motoron is megdöglöttem oan meleg volt... papucsba rövidnacóba meg poloba
  • chr1s
    én is kimentem hosszú ujjúba, de már így is fáztam. Esküszöm már + egy bőrkabi is elviselhető
  • OrioN the S
    hideg van :S mocizni sincs kedvem :S
  • chr1s
    Jó, akkor sztem ma bele is kezdek. Csak az a bajom, h a dekni nagyon erősen van felcsavarozva, meg a harang is iszonyat nyomatékkal van rászorítva. Majd megoldom.
    Mégegyszer kössz a segítséget!
  • barret
    Azt nem muszaj.
  • chr1s
    Ok ok! És a kuplungharang belső oldalát is megcsiszoljam, gondolom, ha az is érdesebb még jobban tapad.
  • barret
    Van rajta 3 bakelitnek kinezo lapka,kb 3mm vastagsaguak.Azokat kell"Bemattitanod"
    A kilengo pofak kulso oldalai.
  • chr1s
    Bocs, hogy ennyit írok, de a kuplungra visszatérve... szóval a piros nyilakkal jelölt résznél kell megcsiszolni? Gondolom minél durvább papírral, hogy jól tapadjon.
  • chr1s
    Hali!

Van vkinek egy fölösleges SR 50- es gyári légszűrője?

Megvenném, esetleg az enyémmel elcserélném. 125- ös SR.
  • chr1s
    köszi srácok, meg fogom nézni, egyenlőe szerszámhiány miatt nem. lehet az is, h elviszem szerelőhöz, ehhez azért csak nem nyúlok hozzá...
  • Amse
    ok köszi mind2őtöknek.egyedül nem kezdek neki, de mostohafater azért bátrabban szétkapja az ilyeneket, mert még össze is tudja rakni :), szal majd vele kipucoljuk.
  • chicco
    nemtom milyen motor nekem a karbihoz jutni 1 perc.1 SR-en rutinosabbak is anyáznak.DE a lényeg a karbi tetején valszeg megy 1 kábel a gázbowden.Na azt kellene elkötnöd a karbitól.Álltalában két csavar.

Most amit írtál az számomra az ellenkezőjét mutatja.Ha megy alapon akkor van elég benya ha húzol neki akkor meg nincs.ergo el van tömődve a karbi.

de igazság szerint látni kéne.Én bizti kipucolnám ahoz le kell úgyis szedni akkor meg találkotzol a tűvel is tehát 2 legyet 1 csapásra.És ha már ottvan minden érdemes átfujni a csöveket meg 1 új benyaszürőt beiktatni.Mert az is csinálhat ilyen galibát.
  • fifi
    szét kell szedni a karbit, mert 99%, hogy szétkopott és új kell.
    persze márha tuti ez a baj, ezt most így látatlanban mondom...