6802
Robogók!!:)
  • ColdFire
    bazdmeg
  • OrioN the S
    megbuksz
  • ColdFire
    nah megvan a rutin vizsgám, ma tettem le, aztán kedden forgalmi, szurkolást kérek! :D
  • OrioN the S
    Naja :)
  • ColdFire
    :D
  • barret
    Igy jartal :D
    Regi szep idokben csuklora tekerni a gazbowdent es gyááá.
  • OrioN the S
    jjeeeee elszakadt a gázbovden jeee fazsom kivan jeee felgyúkjtok mindent jeee moist toltam haza a kecskét jeeeee
  • ColdFire
    http://xn--jpeg-kp-gya/

:DDDDD
  • Zetorg
    érdekesen sikerült linkelni :)
  • VOLVO FH16
    itt az én motorom
  • ColdFire
    na megvagyok, a motor is, jó volt szép volt, nem volt elég:)
  • Amse
    Kocsival is így voltam. Amikor először mentem akkor forgalomba furikáztam és csak az 5. alkalommal mentünk rutinozni :)
  • ColdFire
    je, 10re megyek motort törni, forgalmi gyakorlat, igaz még rutinom sincs :D
    nem baj, mögyünk! :D
  • chicco
    nemtom szerintem üveges a szakmája de nem bizti
  • chr1s
    ha a lakótelepen lakik, és húsz év körüli, akkor tudom ki az
  • chicco
    1 fekete alíg idomos hátul bukokeretes ríkító zöld yamaha oldscool volt.a srác most vette csak 1kerekezésre .Amúgy supermotyózik csak azt nem akarja összetörni ezért tanul ezen.
  • chr1s
    Dkeszin? Én is itt lakok. Miért nem hallottam erről a reptéri buliról?
    Sztem nemsokára kicserélem az ékszíjamat, h ne csússzon, és tovább próbálkozok az egykerekezéssel. Csak már legyen fizetésnAP!!!
  • chr1s
    nem is indul rendes tanfolyam már, de voltak olyan rendesek, hogy ugyanazért a cash-ért különórákba adják le a kreszt, utána meg akkor megyek ugye amikor én akarok. azt mondták pörgős lesz, szóval egy hónap és kész vok vele.

akinek ugyanilyen 750-es mocija van, lebeszélt róla, mert elavult a technika ami működteti, stb. Teljesen más motorokat ajánl, majd meglátom...
  • OrioN the S
  • ColdFire
    Rshez hol találok tuningcumot?
  • chicco
    MI LESZ MÉG ITT.éN MEG AZT HALLOTTAM A nÉMET SZABVÁNYT VESZIK ÁT.DE MIKOR
    ahh bocs

Szó minden mocira rendszám de lehet 2 személyezni.a jogsi meg a ccm nemtom hogy van kint.Aszem 1 ideig semmi nem, is kell.

Más
    Ma voltamDkeszin találkoztam 1 sráccal aki 1 kis yamahával tanult 1 kerekezni.Egész ügyes volt.A reptér parkolóban meg nyomták a nagymocisok a bolyapályát.Jó kis mocis nap volt.Kár hogy már nem lesz sok jóidő.Akkor szétszedem én is a vasat és aszem lesz 1 fényezés meg 1 két homokszórás a felnin meg vázrészeken kelleni fog.

Ki milyen szint ajánlana

pego

és gondolkodom 1 nagyobb karbiban.100 ccm gyári henger TG RS kipú és 1 malossi variátor ami eddig ékesítí a cuccot.
    Mi a véleményetek ehez a konfighoz 1 19 -es dellorto hogy paszolna??
  • Cvd
    Én csak a külsejét szóltam le, a többibe nem szólok bele. Tényleg nem olyan durva mint egy szupesport, de szerencsére azért van még a GSX-en kívül jópár hasonló tejlesítményű sporttúra ami még jól is néz ki. De nem okoskodok tovább.:)
    A jogsival viszont lehet hogy szívni fogsz, elég későn kezded. Ha másfél hónap alatt le tudod zavarni az egészet akkor szerencséd van, ha nem akkor valszeg várhatsz tavaszig, mert általában október közepe környékéig vizsgáztatnak rutinból/forgalomból. Ráadásul tervbe van véve hogy megemelik az A-hoz szükségel életkorhatárt 21-ről 24-re. Ha ez érintene és nem szerzed meg idén a jogsit akkor lehet hogy tavasszal már nem folytathatod.
  • Zetorg
    szólok :)
  • OrioN the S
    egy kibaszotthenger viszont kéne meár
  • Zetorg
    én is rákattantam a nagymotorra motogp óta, de megnéztem az árakat és már nem is kell annyira
  • chr1s
    de legalább megint fölébredt a szunyókáló topic :)
  • chr1s
    Jahh kissé elkalandoztam, de már sokszor emlegettem jövő héten tényleg kezdem az A kategóriát. Meg ezt már kezdem kinőni, ha hiszed ha nem. Kezdek rajta erősen unatkozni. Meg mennyivel elegánsabb egy olyan moci. Direkt kérdeztem motorosoktól, hogy ennyi tapasztalattal mit ajánlanak, és többek között erre voksoltak. Persze hozzátették, nem korai? De az, de úgyse állom meg, na meg lehet a télen elmúlik a fene nagy lelkesedésem, és örülök majd, ha visszaülhetek a kis 125re.

Cvd:
    Nem veszed el, nekem tetszik, de ami lényegesebb az, hogy nem drága, nem esel vele hátra, ha netán rosszul váltasz, sok gázt húzol, stb. Ja és nagyon kényelmes, és még húz is. Nem egy gixer, de pont ez benne a jó. Nekem.

Chicco:
    Csak azért írtam ennyit, mert a hirdetésekben még sok drágább is, és azok se rendszámosak, azok 350E körül vannak.

De nem fárasztom ezzel ezt a fórumot, csak gondoltam megosztom a terveimet, aztán az is lehet, hogy -mint már írtam- a tél folyamán megváltozik ez a dolog nálam. Csak kíváncsi vagyok most a jogsin, megszokom a 600as GSr-t mi lesz később...
  • Zetorg
    várjál má
    nem te vagy az akinek kismotorra sincs jogsija? :)
    kicsit elkalandoztál :))

de ha már nagymotor, akkor cbr600rr :P
  • Cvd
    Ez a pár típusból az egyik amire semmi pénzért nem ülnék rá. Szvsz iszonyat ocsmány a formája, túl lágy, sehol egy élesebb vonal. Olyan amorf az egész.
    De ez személyes vélemény, nem akarom elvenni tőle a kedved.:)
  • ColdFire
    asse tom mirol van szo...
  • chicco
    max 200.ISmerősőm ugyan ilyen évjáratért 164.000 kapott a biztósítótól
  • chr1s
    Nem robogó, de ezzel is csak robogni fogok, egyenlőre :) Ha meg zakózok vele az tényleg drága lesz, de... csak egy nagymoci.
    Ja, most próbáltam először egykerekezni, és nem sikerült, vagy inkább túl jól :DDD Eléggé fáj, a robinak semmi baja, kis karc az oldalán, de nemsokára feketére fényeztetem, bár nem tom van e így értelme, ha hamarosan megválok tőle. Szerintetek 240E- ért el lehet adni? 2000res, nagyon jó állapot, csak kisebb esztétikai para, le is lehet vizsgáztatni, csak reg adót kell rá fizetni, ami kissé gáz.
  • OrioN the S
    hja eldőlsz vele oszt a müanyagot is megveheted részletre
    nekem ez kintva na falamon de
    1. Robogók!!:)
    2.Robogók!!:)
    3.GL
    4Robogók!!:)
  • Amse
    de hát ez már nem is robogó
  • chr1s
    Üdv!
    Képzeljétek asszem megvan a következő szerelmem. Ő az:

Ha minden jól megy tavasszal el tom adni az SR-t, és lízingelek egy ilyet használtan. Qrva jó hogy már 1.200.000 ft-tól vannak elég jók. Viva GSX 750F!!!
  • Cvd
    Ja, városban egyik utcából fordulva a másikra kis ívben. Pályakanyarban nem nagyon jönne össze ez a bravúr.
  • Zetorg
    általában az aksi környékén
  • Zetorg
    kanyarban bitang robogóval is ki lehet kerülni 600as gixert :)
  • Disinfo
    Hi!

Lenne 1 nagyon láma kérdésem : merre található a Yamaha Posche Jog-on a biztosíték??

Válaszokat előre is köszönöm
  • chicco
    Ja ez az Aprillia napokon volt