A videojátékok javítják a sebészek ügyességét?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néhány XIX. kerületi SZTK fogorvosnak szerintem nem Doomozni, meg Quakelni kellene, mert akkor nem úgy tömnének fogat, ahogy... :-(
"A sebész másképpen való formába tartása nagyságrendekkel többe kerül"
Hat igen, egy baratno joval tobbet fogyaszt. 😄
Hat igen, egy baratno joval tobbet fogyaszt. 😄
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
kívánom hogy légy egyszer ilyen orvos (csak legfeljebb katonai részlegen) és kapd parancsba, hogy labdázzál 😊 megnéznélek az elsõ pár nap után
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
ezt a hírt tv2 hiradoban is leadták 😊
Ha a muszerrel foglalkozna a jatek ideje alatt, akkor megnagyobb lenne a javulas.
Es ezt most nem azert mondtam, hogy nejatszanak, csak arra szerettem volna ravilagiatni, hogy ha egy melluszo pl valamivel jobban fog teljesiteni versenyeken ha ket verseny kozott gyorsuszik, viszont ha a ket verseny kozott meluszott volna akkor valszeg megjobban.
Ergo ez a cikk egy trivialitas, mellette viszont pont ezert baromsag, ilyen alapon egy tollhegyen megprobalhatott volna egyensulyozni egy kis - par mm-s - labdat stb.
Es ezt most nem azert mondtam, hogy nejatszanak, csak arra szerettem volna ravilagiatni, hogy ha egy melluszo pl valamivel jobban fog teljesiteni versenyeken ha ket verseny kozott gyorsuszik, viszont ha a ket verseny kozott meluszott volna akkor valszeg megjobban.
Ergo ez a cikk egy trivialitas, mellette viszont pont ezert baromsag, ilyen alapon egy tollhegyen megprobalhatott volna egyensulyozni egy kis - par mm-s - labdat stb.
caddie
Akkor hálapénz helyett vigyél nekik psx-et néhány játékkal... :o) (Bár azt nehéz lesz a zsebükbe csúsztatni...)
a talán és a végeznék közül kimaradt egy NEM
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
(csak a cikk címét olvastam)
Akkor a fehérvéri Szt. György korházban dolgozók közül is néhány sebész nyomathatna játékokat és akkor talán végeznék olyan szarul a munkájukat!
Egy felháborodott beteg családtagja
Akkor a fehérvéri Szt. György korházban dolgozók közül is néhány sebész nyomathatna játékokat és akkor talán végeznék olyan szarul a munkájukat!
Egy felháborodott beteg családtagja
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
végre vmi jó hír,ezt meg kell mutatnom Mutter-nak...