13
  • sztavrosz2
    Néhány XIX. kerületi SZTK fogorvosnak szerintem nem Doomozni, meg Quakelni kellene, mert akkor nem úgy tömnének fogat, ahogy... :-(
  • CAD
    Hehe, te mi a francrol beszelesz baratom ;>
  • sniper
    "A sebész másképpen való formába tartása nagyságrendekkel többe kerül"
    Hat igen, egy baratno joval tobbet fogyaszt. :D
  • Mice
    kívánom hogy légy egyszer ilyen orvos (csak legfeljebb katonai részlegen) és kapd parancsba, hogy labdázzál :) megnéznélek az első pár nap után
  • Cat #8
    ezt a hírt tv2 hiradoban is leadták :)
  • CAD
    Ha a muszerrel foglalkozna a jatek ideje alatt, akkor megnagyobb lenne a javulas.

Es ezt most nem azert mondtam, hogy nejatszanak, csak arra szerettem volna ravilagiatni, hogy ha egy melluszo pl valamivel jobban fog teljesiteni versenyeken ha ket verseny kozott gyorsuszik, viszont ha a ket verseny kozott meluszott volna akkor valszeg megjobban.

Ergo ez a cikk egy trivialitas, mellette viszont pont ezert baromsag, ilyen alapon egy tollhegyen megprobalhatott volna egyensulyozni egy kis - par mm-s - labdat stb.
  • papabear
    Akkor hálapénz helyett vigyél nekik psx-et néhány játékkal... :o) (Bár azt nehéz lesz a zsebükbe csúsztatni...)
  • Csudri #3
    a talán és a végeznék közül kimaradt egy NEM
  • Csudri #2
    (csak a cikk címét olvastam)
    Akkor a fehérvéri Szt. György korházban dolgozók közül is néhány sebész nyomathatna játékokat és akkor talán végeznék olyan szarul a munkájukat!

Egy felháborodott beteg családtagja
  • horbykeee
    végre vmi jó hír,ezt meg kell mutatnom Mutter-nak...