Kép és fotóműhely

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy, ha van egy fotóm, aminél elfelejtettem bekapcsolni a vakut(derítés kellett volna) az ki lehet valamilyen programmal javítani?
Köszi.
Üdv.
Most kezdtem el fotózgatni. Van pár képsorozatom nekem is. Honlapom is van, de nem ismerem az ide vonatkozó szerzõi jogokat, ezért nem publikálom a saját képeimet. Az lenne a kérdésem, hogy ráírhatom-e az általam készített képekre, hogy "szerzõi jogvédelem alatt", és utána a weboldalam címét? Esetleg ezt meg tudná nekem mondani valaki? Vagy, hogy hol van ez leírva valahol? Én nem találtam egyértelmû választ erre a kérdésre sehol.

http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=DonSilvestro jfncabgviosa
johphunter
Üdv mindenkinek!
Segítséget kérnék, egy programot keresek.

A probléma a következõ:
Fotóznánk pl. egy épületet, de emberek (pl. turisták) állnak elõtte.

Láttam már a programot de a neve nem jut eszembe, a következõ megoldást kínálja:

Több fotó készítése ugyanarról az objektumról, a program egymásra illeszti a képeket és az elmozgó embereket kiretusálja, a fix pontokat, az épületet pedig meghagyja.

Ha valaki megtudná mondani a program nevét , ezer köszönet.

http://www.jointoperations-hungary.comuf.com

adott ez a háttér

valaki át tudná írni magyarra, Tanulsz? Ne légy hülye! szövegre, köszi, és 1280x960 méretben lenne a best

akyyy
képem van, de mit csináljak?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

má mekhalt mielõtt elindult, htx 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

szacsi
szacsi alezredes kovácsnak jelentkezik

:-O http://www.ashes.hu O-:

me nem néztél visszaja mutattam #36ot

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

smici
de nem csináltál faszt se..
és ez legalább ötletes..

Úgy érzed nyomott vagy?

vezér, de iet énis tuddok 😛

smici
sorry hogy ekkora , de maximalista vagyok 😊)

Úgy érzed nyomott vagy?

smici
áá
mozst csináltam egy hátteret erre nem tom betolni 😄
behalt az iaro.. :=(

Úgy érzed nyomott vagy?

wizy
ja hogy a tesomat nem találod sehol? hát wizso a tesom:-) én fényképeztem:-)) na de én huztam, csa

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

wizy
mármint kit nem találsz?:-)))

smici
nem találom .. 😄

Úgy érzed nyomott vagy?

wizy
:-))

smici
mekkerezzsük 😊)

Úgy érzed nyomott vagy?

smici
izé
elmenne a kép..
csak ezze
bár ezt én is mektunnám 😄D

Úgy érzed nyomott vagy?

wizy
csak ugy:-))) a tesom ugyis azt mondta, hogy népszerûsitsem õt a forumon:-))

smici
nem
miért? 😄D

Úgy érzed nyomott vagy?

wizy
na csak ugy beleolvastam, és megláttam smiciek kérését..... szerintem menj el a fórumozók képtárába, és ott keresd meg wizso-t.... ilyesmire gondoltál?:-)

Najó, akkor lezárható a topic 😞

pityogo2
de, csináld me a régen kért enyim 😊

Ide mit kéne írni?

depi ! mien felbontásban szeretnéd ?

#36 ?

smici
kevés ikon van

Úgy érzed nyomott vagy?

Nekem a csillag meg a fekete httér kéne.
És vmi olyan típusú betû-vel kirriva az , hogy dEpi a csillagba ^^

ha kell, alátolhatok egyet a feliratnak...

Vazz egy ilyen jó lenne dEpi felirattal ^^

a háttérmühely nem itt van

Guns N Roses parancsolj....

eccerû és szar

The Garrett
nekem rajzoljatok már valami szépet 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

mien legyen ? minimalista ? vag képek legyenek rajta ? mert pl a minimalista akkr jo ha használod a samurizet, vagy sok ikonod vane értede ?

mert hülye azért nem vagyok !

smici
akkor csinálj nekem egy guns n' roses-os hátteret
képeket csak össze tudsz vágni..

Úgy érzed nyomott vagy?

háát, #30ba akartam, de mind1..
majd azt irom hogy részletek ITT (és url 😊)

Ottto
na.. Éss akkor most :"részletek a #29. hozzászólásban 😉

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

A képkészítés feltételei :

#1 - Viccbõl ne csináltass képet
#2 - Nem nyomdai képekkel foglalkozunk, hanem webes grafikákkal bannerekkel, saját gyártmányú háttérképekkel és fotóretusálással.
#3 - saját fotókat nem csinálunk, ha valamit retusáltatni akarsz, add ide a képet
#4 - nem RAJZOLUNK képet senkinek....
#5 - a képeket mindenféle ellenszolgáltatás nélkül csináljuk, ezért ne siettes senkit... 😛

Ezeket figyelembe véve kérem leadni rendeléseket

Ottto
A logomûhelyem, mindig nyitva és dolgozunk is, csak rendelés nincs 😞(

Dzsini
ennyit az sg-s szolgáltatóiparról 😛

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SZerinted mester ?????

Ottto
Hehe. Vajon honnan jutott eszedbe

najo csinálok egy RULES-t mert ez igy nemjó

Dzsini
szeretnék egy ortofotót a XI. kerület Móricz Zsigmond körtérrõl... nem tudom egyedül megoldani 😞 nincs repülõm

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

FREAK
nagy geci dolog az unalom 😊

Riszpekk

Ottto
Banyek. Miért nem írt nekem senki hogy van ilyen is?

smici
pff..

Úgy érzed nyomott vagy?

kis bannerszerûségekre, meg pl feliratokra gondoltam, tehát nemigazán rajzolásra..... meg egy kis fotoretus esetleg.....
Fogalmazhatnék ugyis, hogy a kivánt rajzokat képtelen vagyok megcsinálni, de az a gyengeség jele lenne

Pyx
értem. akkor egy vektorgrafikus mumust szeretnék, mondjuk 400*600as felbontásban, és psd formátumban, htx! 😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Oldal 1 / 2Következő →