1034
Európa Liga
-
#834 Hajrá Bilbao! Szimpatikus csapat! :) -
IXEMGabeo #833 kialakult a döntő
Athletic Bilbao - Atletico Madrid
érdekes lesz. 2007-ben volt utoljára hispán döntő akkor a Sevilla nyert az Espanyol ellen 11-es rúgásokkal 2-2 után -
IXEMGabeo #832 bocsánat az Atletico - Hannover meccs 2-1 lett és az össz lett 4-2 -
IXEMGabeo #831 Bilbao 2-2-vel 6-4-es összesítéssel már az elődöntőben! ellenfelük a Sporting lesz, ami sétagalopp a döntő felé
Valencia simán verte az AZ-t, Atletico Madrid is a Hannovert fektette 2 vállra 4-2-vel összesítés 6-3. így a 2 spanyol csapat egymás ellen küzdhet.
Az se gyenge, hogy Falcao már a 25. EL gólját szerezte meg ma, ami nem semmi teljesítmény ahhoz képest, hogy nem rég tűnt fel -
IXEMGabeo #830 Schober kapus benne volt a 3. gólban...
Hildebranddal mi történt amúgy? elején hallottam h kórházban van vagy mi -
IXEMGabeo #829 és lol 2-4:D:D Muniain -
Rudee #828 Már 2-4, el is dőlt talán a továbbjutás. -
IXEMGabeo #827 2-1 ről 2-3
Llorente és De Marcos fordított -
IXEMGabeo #826 nagyon jó meccs a Bilbaonak kell megnyerni az Európa ligát...eddig mindhárom párharc
Lokomotív, MU és a mostani is EPIC, amit játszanak -
#825 ó bazz, elfelejtettem :D -
IXEMGabeo #824 Raúl duplázott
Schalke - Bilbao 2-1
jó meccs megint...
Bilbao otthon, ha gólt rúg még továbbjuthat -
IXEMGabeo #823 mi van senki nem lesi?:)
AZ-Valencia: 1-1 -
IXEMGabeo #822 Bilbao megmondom őszintén amilyen focit produkálnak simán megérdemelnék a végső győzelmet is...
Hannover-Bilbao döntő jó lenne, remélem nem a Valencia és az Atletico lesz ott, mert a spanyol bajnokságban évente 2x úgyis mindig döntőznek... -
#821 nekem mind1 ki nyeri,csak valamelyik spanyol legyen :DDD szép is lenne augusztusban Barca-Athletic katalán-baszk összecsapás az európai szuperkupáért :))) -
#820 nem nagyon kell nekik kaparni
3.-4.hely meglesz nekik annál előrébb nem léphetnek úgy sem, az meg bl-hely...szóval marad neki az EL...egy jó Raúllal meg egy Huntelarral azért hátha megleckéztetik a bilbaoót -
#819 a Schalke tehetne ellene a legnagyobb eséllyel,de nekik a bajnokságban kell kaparni nagyon -
#818 szerintem összefog jönni egy ibériai elődöntő a 3 spanyollal,1 portugállal. -
#817 Igen.Viszont a Schalkénak már nem maradt semmi csak az el,bajnokok már nem lehetnek kupából már kiestek szóval nem úgy fognak oda állni mint a nagy mu...nagy meccs lesz szerintem... -
#816 Szegény Schalke ez baromi nehéz lesz nekik... ezt a döntőt vártam titkon hogy Bilbao - Schalke :( -
#815 A NEGYEDDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA
AZ Alkmaar (holland)- Valencia (spanyol)
Schalke (német) - Athletic Bilbao (spanyol)
Sporting CP (portugál)- Metaliszt Harkiv (ukrán)
Atlético Madrid (spanyol)- Hannover (német)
AZ ELŐDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA
Atlético Madrid v. Hannover - AZ v. Valencia
Sporting CP v. Metaliszt Harkiv - Schalke v. Athletic Bilbao
Szegény németek jól bele húztak.hannover kb esélytelen de hátha.....
schalkénak is kurva nehéz lesz ez ellen a bilbao ellen...
de remélem egy német legalább tovább lép
-
Odacsap77 #814 http://www.lshunter.tv/streams/1/lsh1.html itt lehet neten, élőbe. -
Rudee #813 Tippem a párosokra :D
Metalist H.-Valencia
Schalke-AZ
Sporting-Hannover
A. Bilbao-Atlético -
Rudee #812 Digin pl. -
Odacsap77 #811 Sorsolás hol lesz? -
#810 meg a kedvenc olasz liga fanjaim,akik szerint csak fos spanyol bajnokságban olyan jó Messi :DDDDD -
homeless #809 Csak tudnám, hogy ilyenkor hol vannak a bohócligázók. -
IXEMGabeo #808 pfff Olimpiakosz nagyon elszúrta...
sima Ö.:2-0-al mentek kihagynak 2 óriási gólhelyzetet az ukránok 1 11-est, majd Megyeri Balázs az egyenlítő gólban nagyon benne volt és rá 5 percre egy szöglet kavarodás után a Harkiv vezetett már és tovább is jutottak:S na ez vicc -
IXEMGabeo #807 Huntelaar mesterhármas -
IXEMGabeo #806 Alkmar azért nem gyengén kihagyott egy 11-est:) rég láttam, hogy valaki ennyire fölé lőtte volna -
IXEMGabeo #805 5 Spanyol csapat bent van a 8 között az európai kupasorozatokban idén...
3 Német, 2 Portugál
Angol csapatok közül csak a Chelsea maradt talpon:) Ilyenre se sűrűn emlékszem... -
#804 Sorsolás holnap 13:00-tól a Digisport-on és az Eurosport-on.
Athletic Bilbao 2 - 1 Manchester United
HSV Hannover 4 - 0 Standard Liege
PSV Eindhoven 1 - 1 Valencia
Udinese 2 - 1 AZ Alkmaar
Besiktas 0 - 3 Atletico Madrid
Manchester City 3 - 2 Sporting CP
Olympiakos 1 - 2 Metalist Kharkiv
Schalke 04 4 - 1 Twente -
IXEMGabeo #803 nem gyenge ez az Európa liga
0-2 ről fordított a Man.City a Sporting ellen, milyen állat meccsek vannak itt:) sokkal jobb az EL idén a BL-nél -
IXEMGabeo #802 okézsoké, te legalább kulturáltan ironizálsz nem úgy, mint egyesek, akik nem bírnak veszíteni és rajtam vezetik le a feszkót:)
egyébként 4 perce megy a city-sporting meccs -
#801 attól, hogy a te csapatod nem tud megnyerni idén egy kétcsapatos bajnokságot, még nem kell másnak is elbukni a sajátját -
IXEMGabeo #800 odavissza megverték a Unitedet úgy, hogy 7-1 is lehetett volna ez a meccs:)
nem baj, 8 között a Bilbao, jöhet a köv meccs...
Digi fogja adni a city-Sporting meccset -
Rudee #799 Kimagyarázzák majd, hogy nem érdekelte őket. -
#798 A spanyol "viccliga" hetedik helyezettje oktatja az angol bajnokot :D -
#797 Égnek mint a fene.Egy spanyol középcsapat bealázza őket... -
IXEMGabeo #796 vezet a Valencia is Eindhovenben -
IXEMGabeo #795 hálistennek:D majd okulnak belőle...remélem a bajnokságot is elbukják