1034
Európa Liga
-
#914 gyászhír -
#913 mind2-t a bayernbe:Dgomez+mandzukic párost adnánk cserébe:D -
#912 az komoly lenne
plusz még a priskint melléjük -
#911 Cavanit meg Falcaot kéne egy csapatba tenni aztán meccsenként jönne a 6 gól :D -
Rudee #910 Ez a Cavani tényleg egy állat. -
zsotesz #909 Bravúrra készül a Vidi , csak bírják végig -
Hunor88 #908 Vargas góljával vezet a Napoli! További eredmények 15 perc eltelte után:
Napoli 1-0 AIK
Stuttgart 1-1 Steaua
Young Boys 0-1 Liverpool
Bordeaux 1-0 Brugge
A többin 0-0 -
#907 Ma elindul a csoportkör a Videotonnal -
#906 El: a Story4-en lesznek a Vidi meccsei, a Digi is közvetít
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapján tette közzé, hogy Magyarországon a Story4 és a Digi Sport közvetíti majd az Európa-liga mérkőzéseit 2012 és 2015 között.
Az UEFA közleménye szerint a Story4 választ először a mérkőzések közül, így minden bizonnyal ezen a televíziós csatornán lesznek láthatóak a Videoton találkozói az El főtábláján az ősszel.
A Digi Sport a maradék összecsapások közül választhat, és mindkét csatornáján élőben közvetíthet egy-egy mérkőzést a meccsnapokon.
Összefoglalókat mindkét csatornán láthatunk majd, és a döntő a Story4-en és a Digi Sporton is megtekinthető lesz. /NSO/ -
#905 -
Rudee #904 Kate Abdo -
IXEMGabeo #903 akkor Hajrá Vidi:D 1 Gentet már elintéztek egy Genk sem lesz probléma:D -
#902 SPorting
Basel
Genk
VIDI -
#901 nem tom de engem is érdekelne. :D:D Jó kis bula :D -
#900 uhuu ki ez a kis pipi a sorsoláson? -
#899 M2 20:00 Trabzonspor - Videoton
Duna 20:30 Debrecen - Club Brugge -
#898 Ezek se érettségiztek földrajzból :D -
commissioner #897 400 Bilbao-drukker érkezett Budapestre Bukarest helyett EL-döntőn szurkolni
-
IXEMGabeo #896 nem vagyok nagy fociguru kb másféle éves kimaradásom mostanában próbálom visszahozni...Annyi új név van manapság számomra, hogy csak pislogok és sorba vonulnak vissza egykori kedvenceim a 90-es évekből és a 2000 évek elejéről -
IXEMGabeo #895 jól van csak cukkollak:D
csodálkoztam h nagy Bayern fanként nem vágtad... -
IXEMGabeo #894 röviden, tömören ennyi... -
#893 ne fárassz már könyörgöm tudom, hogy te mindent tudsz nyílván nagy foci guru vagy azért élsz ebből ugye???:) -
Gabe18 #892 Hát ezt a döntőt elnézve, ha nem láttam volna pár meccsüket a sorozatban, nem tudnám elképzelni ez a Bilbao mit keresett itt.
A védelmük egy kabaré volt, előre meg az utolsó 10-15 percben játszottak valamit, akkor már szerencséjük se volt.
Nagyon egyoldalú meccs volt... -
IXEMGabeo #891 és a Schwarzenbeck ráadásul szögletnél jött fel és bejött az utolsó perces fejese...
és igen akkoriban még nem voltak 11-sek -
IXEMGabeo #890 nagy szégyen h ezt te ősBayern drukkerként nem tudtad:D többet kéne olvasnod fociról...
kb az összes BL győztest feltudnám sorolni wiki nélkül mondjuk ez mellékes... -
#889 na most erre rákersetem:D
74 bek döntő
Első meccs Bayer-Atletico 1-1 Schwarzenbeck 119perc:D ill. Aragones(a rasszista öreg úr:D:D:D) 113perc:D:D nem semmi:D:D
aztán Bayern 4-0 haza küldte őket
Höness 2 Müller 2 -
IXEMGabeo #888 sírnak a baszkok:) van ez így -
IXEMGabeo #887 hopp most mondták az Atleticonak azért volt 3 komoly elvesztett döntője...
74-es Bayern München elleni meccs legendás meccsek közt van az volt az utolsó megismételt meccs (BEK döntő)
most azért kompenzálva lettek ez a 3. győzelmük 1 KEK, 2 Európa liga. Nem rossz -
#886 hát ez van a jobb csapat nyert
nem hinném, hogy még egyszer ilyet menetelét produkálnának
ezek után a spanyol kupát is elbukják fix és eltünnek a süllyesztőbe:S:S vagy 20 évig
ez így szokott lenni -
IXEMGabeo #885 sajnálom a Bilbaot...Remélem lesz még ilyen menetelésük üde színfolt volt idén az Európa ligában -
IXEMGabeo #884 kapufa...még et se ment be -
IXEMGabeo #883 ha ez ígymarad akkor
Az Atletico Madrid 2 éven belül a 2. Európa liga győzelmét gyűjtheti be, ami 67%-os arány mivel 2009 óta hívják így a sorozatot.
Falcao 2 éven belül a 2. csapatával 2 gólkirályi címet szerez ugyanabban a sorozatban ilyen se nagyon fordult elő, az előző szezonban 17 góljával kuparekordot döntött.
Diego Simeone 1. szezonjában argentín edzőként először tud győzedelmeskedni az Európa liga sorozatban, a dolog pikantériája, hogy egykori válogatottbeli edzőjének (Marcelo Bielsa) csapatát fektette 2 vállra. A tanítvány ezúttal felülkerekedik a mesteren...
Az Athletic Bilbao 28 éve nem nyert nemzetközi kupát és a sorozat most sem szakad meg -
IXEMGabeo #882 eldőlt 3-0...Diego is betalált vége -
IXEMGabeo #881 jó csak ezek a levágódó labdák, amik bemennének persze kifele pattannak... -
#880 Semmi sem sikerül basszus. :/ -
Neoncsoves #879 10 perce atletico bunkerezik, nem csodálom hogy semmi nem jön össze. -
IXEMGabeo #878 semmi nem jön össze a Bilbaonak...picsába
2 éve a Fulhamnak és Geráéknak szurkoltam most meg pont a Bilbaonak erre az Atletico beleköp 2x is a levesbe:D bajnokságban olyan nulla csapat erre itt meg brillíroznak -
IXEMGabeo #877 jó ez az Atletico. Durva h ez lesz a 2. Európa liga, amit megnyernek -
#876 :D:D
vagy videoton-mtk:D -
#875 United - City