chill,ambient,downtempo..

← ElőzőOldal 16 / 16

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én jómagam Digweed-re, Pappa-ra, Sasha-ra, Fortier-re,Cusick-ra pöfékelek naon nagyokat.

Gyiik
nezd meg a tema hosszu cimet, ott van... sztem egyfelekeppen lehet ertelmezni, ha az ember tudja, milyen tipusu zenek azok, amikrol a topik szol😛

....................................................................................................

Dani20

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

seAke

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Sephi
"pöfékelõs" ? Ezt magyarazd meg..

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

seAke
Krush,Air,St.Germain folytassam még?

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Gyiik
pöfékelõs zenek...nem is te lennel eheh

....................................................................................................

Sephi
Mike Oldfield-et nem halgattal?

Ajanlom a The Sounds Of distant Earth meg az Amarok-ot.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dani20
már hallgatom is.. és eddig teljesen jo 😊))
amugy kis javitás: a 2. ajánlat az triosk nem trisk.

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Dani20
na hát bátorkodtam nyitni egy ilyet topikot is mivel ma szinte csak ilyesmi zenéket hallgattam..
- spirit of india.. errol hallgattam néhány számot és naon bejött.
kid_loco_-_shes_my_lover
nitin_sawhney_-_bengali_song
-thievery_corporation_-_transeendence

aztán trisk meets jan jelinek - 1+3+1
ez is ilyen lightos téma.. bár stilusra inkább minimal,jazz,ambient a jellemzö.telitalálat.

és akkor zárásképp egy orbitális nagy minimál-ambient lemez a szintén kevésbé ismert anders ilar-tol..a cime everdom.

na aki még csipi a hasonlo zenéket az irjon még akár számot,akár albumot..

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

← ElőzőOldal 16 / 16