Windows ME probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez MSWINFOS.. ne várd hogy megmondjuk hogy meik buson van a hiba, ezért kis feszültséget kap az alaplap.. stbstb.. ezt igy nem lehet....
De nézzed meg itt vagy itt
De nézzed meg itt vagy itt
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Srácok! Nagyon köszi a segítséget!!!! Remélem ti is jártok majd így!!! Vagy még rosszabbul!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
van rakat windows topic, miért nem oda irtad be?
Hello! Lenne egy hatalmas gondom! Remélem valaki tud segíteni mert már lassan megõrülök a problémától! Szóval az a gondom, hogyha valamit feltelepítek és újra kell indítani a gépet néha kihozza, hogy hibát észlelt a rendszerleíró adatbázisban és újra kell indítani a gépet, hogy kijavíthassa! Már a mainap folyamán 3x telepítettem újra a winfost! Régi progikkal amik eddig hónapokon keresztûl tökéletesen mûködtek! Nem cseréltem benne semmit nem nyúltam semmihez. Mármint hardweresen. Szóval a hiba folyamatosan megjelenik! Már nagyon idegesít! Lefutattam a Norton Antivirust is legújabb frissítéssel de nem talált semmit! Az a gép nincs is közvetlenûl internetre kötve! Várok minden ötletet mi lehet a gond! Segítséget elõre is kösznöm!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End