20
-
#20 Most nehéz elhinni, hogy pártatlalnul szúlok hozzá, de amijen "kalap szar" stílusban sírni tud egy ekkora apróság miatt...
Amúgy nem jött be neki, mert úgy tűnik, igen is lessz nemsoká PS 3.0, pl. a far cray-ba is engedéjezik majd (elvileg) -
Power #17 640K-nál többre sincs szükség. :)
Az, hogy neked nincs rá szükséged, az egy dolog, de ne ebből általánosíts. Simán szükség van rá jó pár területen. Az igazán nagy modellek 128MB-ba bele se férnek. A szükségességét majd eldönti a piac.
-
Inquisitor #15 Nem foglalnék állást, majd ha megjön minden játék és szintetikus teszteredmény, a kártyákhoz illő gépekkel és NEM tesztkártyákkal csinálják, akkor majd állást foglalok. De ha az NV megint sokkal gagyibb lesz video gyorsítás esetén, akkor nem fog érdekelni mennyire gyors ... remélem észbekapnak, mert lassan az S3 is lekörözi ebben őket.
Az 512MB ram meg lehet most luxusnak tűnik, de utána kéne nézni, hogy mikor használ a gép pl. 256-ot. Nem mindenki játszik ám 1024-ben meg élsimítás nélkül, plána ha vett egy ilyen bazidrága kártyát (59x0 Ultra/9800Pro DDR II/9800XT), akkor esetleg szeretné is használni. :) -
#14 Én majd megvárom az Y800-at :))) -
#12 Meggondoltam magam.
Nem veszek 9800 PRO-t. -
#11 Kisbarátom ki vagy te hogy osztasz engem?
Nézd már meg legyélszíves a hozzászólásomat egy párszor jó?
1. Nem volt benne semmi flame az ÉGVILÁGON
2. Egy megállapítást tartalmazott a mai videókártyákkal kapcsolatban amit alá is támasztottam egy részletes teszttel olvasd el. (gondolom nem tetszik az eredmény ez a bajod)
3. Az ÉN pártatlanságomat bizonyítja, az ahogy befejeztem a HSZ-emet.
"Remélem jó kártyák lesznek"
4. Az hogy leírtam: nem értem, azt komolyan írtam. Mivel Te már előre tudod, h az ATI miért nem fog tudni versenyezni, ezért szeretnélek megkérni h oszd meg velem hatalmas tudásod.
5. Lehet, hogy többet értesz hozzá, de a stílusod egy kalap sz@rt sem ér. Előbb gondolkozz máskor... -
#8 a longhornhoz meg igen -
Zsoltee_a_bator #7 ahhoz hogy quakezz nem is kell :D -
#6 Ki akar itt 'parasztokat vakítani'? 512MB RAM? Úgy tudom ma még 256-ra sincs igazán szükség. -
#5 mintha más számokkal u.ezt már L jácották vóna -
#4 Ezt a VS 3.0 dolgot nem értem az NV-nél. Egy másik odlalon kitesztelte egy moderátor elég komolyan a mai VGA-kat és biza VS/PS 2.0-ban az FX5900-ek kevesebb mint felét tudják a 9800pro-knak. És a 9600-ok alat vanank.
http://vganfo.uw.hu/rightmark.html Az összefoglaló táblázatok nagyon tanulságosak.
Nem hinném h csak mert az Nv átvált ps 3.0-ra ezért holnaptól mindenki ezt fogja használni. Remélem jó kártyák lesznek, a hír télleg régi ez van... -
#3 X800 Pro és GeForce 6800
Dixie Flatline, 12:58 - Tech: 3D - (12 komment)
(Anandtech) A két legnagyobb 3D piaci szereplő ügyesen leplezte következő generációs termékeik főbb ismérveit. A megjelenéshez közeledve az NDA-k is halványodnak, s az Anandtechnek sikerült kifaggatnia a nagyobb szállítókat. Értesüléseik szerint az ATI R420 a hangzatos AGP Radeon X800, míg az NV40 az FX jelzéstől mentesített GeForce 6800 nevet kapta. Mindkét kártya április 26-án lép a porondra, az NV40 viszont kicsit előbb, április 13-án felfedi képességeit.
Talán lehet valami az utóbbi napokban felröppent teljesítmény adatokban (R420 ~10000, NV40 ~12300 3DMark03), mivel szokatlan módon a felturbózott X800 XT egy hónappal a zászlóshajó után, május 31-én érkezik. A Radeon X800 kezdetben 256 MB, a későbbiekben 512 MB GDDR3 memóriával kecsegtet.
Az R423 - a R420 PCI Express változata - június 14-én debütál. Az RV380 és az RV370 az X600, ileltve X300 elnevezést kapja.
Forrás: http://www.hardwired.hu/
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------
-
#2 jaja :D -
davos80 #1 De régi hír...