nincs hang
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szvsz benne kell lennie, de ne használjad! Lezabálja a processzort! Vacak! Normálisan telepített 2-3 codec mellett minden megy rendesen, nem szennyezed a gépet sem. (Én tapasztalatból jöttem rá, neked nem kellene...) Lejátszásra pedig BSPlayer-t ajánlom.
* George Benson : White Rabbit *
Jaj😊
Szóval ac3 kell hozzá. A VirtualDub unknown codec - tag2000-t ír ki, ez az AC3.
* George Benson : White Rabbit *
Milyen hangkártyád van neked egyébként?
mert codec téren úgynézki sima MP3 kell neki, azt meg gondolom tudsz a filmen kívül lejátszani...
mert codec téren úgynézki sima MP3 kell neki, azt meg gondolom tudsz a filmen kívül lejátszani...
1. VirtualDUb ingynes kicsi, majd megmondja
2. valszeg DivX-es mp3, ahhoz egy régebbi, 3.20-as divx driver kell, abban benne van az audio codec.
3. vagy pedig ac3, ami valószínûbb, most dívik.
Ehhez is egy codec kell, keress rá, kis file.
2. valszeg DivX-es mp3, ahhoz egy régebbi, 3.20-as divx driver kell, abban benne van az audio codec.
3. vagy pedig ac3, ami valószínûbb, most dívik.
Ehhez is egy codec kell, keress rá, kis file.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
keríts egy gspot nevû progit, az megmondja hogy milyen audiocodec kellene hozzá. Onnan már könnyû, ha mégse menne akkor szólj és megoldjuk.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
nemtom
miért nem a hardwer fórumban keresgélsz, ott több szakértõ szokott írogatni.
Nekem is ott segítettek.
miért nem a hardwer fórumban keresgélsz, ott több szakértõ szokott írogatni.
Nekem is ott segítettek.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
miért nincs hang ?
Dvd, vagy videjó, vagy mi ?
Dvd, vagy videjó, vagy mi ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !