Spartan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy link azoknak, akiket érdekel
xconq

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

galenius
Ajánlom a Xconq nevû freeware játékot, van vindóz verziója is. Ókori háborúktól a D-day-ig minden lejátszható. Grafika civ2 féle.

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

jaja, kellemes játék, nagyon jól eltalált "szabályrendszerrel"

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Mr.Macho
játszik ezzel valaki? Én most töltöttem, le. Amikor megjelent kerestem, de nem találtam sehol, de most már meg volt pár embernek.
gondolom csak csata nézetnél van, mert a rendes játékmenetben nem vettem észre semmi különbséget.

Tom3
2D és a 3D közt mi a különbség?
na igen elég komplex, de szvsz gyórsan átlátható. jópofa, hogy többet kajál a sereg ha mozgásban van, ha gyógyul.
Egyedül a diplomáciát tartom elhanyagoltnak. Bár ez a legtöbb játékban nem túl kiforrt

Gyadi
Jaja, már leszedtem én is, kira cucc lett, amúgy is szeretem a témát (Ókori Görögök).

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

galenius
a másik sem kutya->Chariots of War Lejátszhatnánk amikor Ábrahám szétverte az elsõ arab koalícíót,a három király szövetségét,mert nem piskóta volt mint a filmekben mutatják,kóbor, éhenkórász csávó. Bizony 300fõs magán testõrsége volt meg ilyesmi...

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

Bandew
Letöltöttem a demot és iszonyat jó!
Csak egy gáz van vele. Annyira összetett, hogy egy kukkot nem értek beléõle, de látszik rajta, hogy minden apróságra figyeltek a készítõk.
Nem ártana hozzá egy magyarítás.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hahaók. Játszik még valaki ezzel a játékkal?
Számomra elég briliánsan megalkotott stratégiai játéknak tûnik. Rengeteg apróságra odafigyeltek, kellemes játékmenet, történelmi háttér stb. stb. Egyfajta civ, mom hibrid újításokkal meg a szokásos adalékokkal.

info