11
Slitherine Strategies körökre osztott játéka
-
Renegade #11 egy link azoknak, akiket érdekel
xconq -
#10 Ajánlom a Xconq nevű freeware játékot, van vindóz verziója is. Ókori háborúktól a D-day-ig minden lejátszható. Grafika civ2 féle. -
Renegade #9 jaja, kellemes játék, nagyon jól eltalált "szabályrendszerrel" -
#8 játszik ezzel valaki? Én most töltöttem, le. Amikor megjelent kerestem, de nem találtam sehol, de most már meg volt pár embernek. -
Renegade #7 gondolom csak csata nézetnél van, mert a rendes játékmenetben nem vettem észre semmi különbséget. -
#6 2D és a 3D közt mi a különbség? -
Renegade #5 na igen elég komplex, de szvsz gyórsan átlátható. jópofa, hogy többet kajál a sereg ha mozgásban van, ha gyógyul.
Egyedül a diplomáciát tartom elhanyagoltnak. Bár ez a legtöbb játékban nem túl kiforrt -
#4 Jaja, már leszedtem én is, kira cucc lett, amúgy is szeretem a témát (Ókori Görögök). -
#3 a másik sem kutya->Chariots of War Lejátszhatnánk amikor Ábrahám szétverte az első arab koalícíót,a három király szövetségét,mert nem piskóta volt mint a filmekben mutatják,kóbor, éhenkórász csávó. Bizony 300fős magán testőrsége volt meg ilyesmi... -
#2 Letöltöttem a demot és iszonyat jó!
Csak egy gáz van vele. Annyira összetett, hogy egy kukkot nem értek beléőle, de látszik rajta, hogy minden apróságra figyeltek a készítők.
Nem ártana hozzá egy magyarítás. -
Renegade #1 Hahaók. Játszik még valaki ezzel a játékkal?
Számomra elég briliánsan megalkotott stratégiai játéknak tűnik. Rengeteg apróságra odafigyeltek, kellemes játékmenet, történelmi háttér stb. stb. Egyfajta civ, mom hibrid újításokkal meg a szokásos adalékokkal.
info