Jönnek a merevlemezes mobiltelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(szeintem)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Egy vincseszterrel a telefon még anyit sem bírna ki mint most, mert visszaesne a készenléti idejük /kb 2 nap?/.
Nem is beszélve a sérülékenységröl.
Az én telefonom már eset le kb 5 méteres magasságból is (középiskola 1.emelet -> földszint), és végül semmi baja sem lett.
viszon egy ilyen wincseszteres még a negyed ilyen magas esést sem bírná ki!
Úgyhogy szerintem ez a fejlesztés zsákutca, csak még többet akarnak levenni egy technológiáról ami már nem teljesen idõtáló, mert a flash memóriák folyamatosan növekednek, és megy lejjebb az áruk!
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
ez vincsi dolog mobilnál egy baromság
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
De szerintem sok ember van és itt nem csak a tinikre gondolok akik szivesen fényképeznek és vennének fel vele, persze minõségben. a Minõség a fényképezõnél már jó ütemben halad, lassan itt vannak a 2.1Mpexeles telók. Ha pedig a hdd berobban vagy épp egy 2-4gb-os memoriakártya akkor majd a video funkciót is feljavítják.
Egy példa: nem vagy benne biztos hogy mit kell megvenned a boltban készítesz róla egy képet és elküldöd hogy ezt kell e megvenni, és igy nem tolnak le hogy rosszat vettél és hogy megint ki kel ugrani a boltban. ez sokaknak benzint is megsporol. Amúgy meg ha várni kell valahol akkor jól jkönnek a ma még kezdetleges 3D-s játékok, de ugye pár év mulva már nagy királyságok várhatok mobilra is.
Szóval én örülök hogy ilyen jó dolgokat tesznek a telefonokba. Ezt én inkább olyasfajta napközbeni szorakoztató centernek hívnám 😊
Sok helyzetben nagyon hasznos lehet. Diktafonként is. Ha valakit ki akarunk kérdezni valamirõl, és fel szeretnénk venni, akár biróságon bizonyíték ként is. 😊 Ez durva volt. Vagy épp egy helyes csajt lekapni. Szóval nem hasztalanok egyáltalán.
Egy konkrét példa: a nokia 7700-ás sokaknak nem tetszik, de hihetetlen milyen jó szoftvereket lehetne irni rá. a Kijelzõje 640*320 ez a divx filmek felbontása, szóval elég jó minõségben lehet nézni rajta videót, kb egy vonat utvobalon meg is tudod nézni. Asszem az már 512-es kártyát is támogat. Szóval a jövõ a mobil centereké 😊
Aki meg telefonálni akar csak, ne mondja hogy nem találna magának való telefont, a gyártok gondolnak rájuk is, és ezáltal az alsóbb kategoriás telefonok már nem a szegényebbeket akarják csak megcélozni hanem azokat akik csak telefonálni akarnak.
Remélem nem sértettem meg senkit sem, nem ez vlt a célom.
meg remeg folyamatosan
télleg fasza lesz
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ez az egész nagyjából arról szól, hogy nem kell külön fényképezõt, videókamerát, mp3 lejátszót, fm rádiót, telefont( 😊 remélem nem hagytam ki semmit 😛 ) magatokkal cipelnetek, hanem ez az egész egybe van integrálva. Hogy minõségileg, ezek az eszközök, még nem tudják azt produkálni mint nem egybe integrált társaik az csak azért van mert a technikai fejlõdés még nem tart azon a ponton hogy megfizethetõ árban tudjunk hozzájuk férni.
+Jó lesz hozzászokni a gondolathoz, hogy jelenleg a "mozgó alkatrészes" adattárolók jelentik azt a fejlõdési irányt ami ki tudja elégíteni a megnövekedett tárhely szükségletet.
++ Ezek a vinyók többet kibírnak mint az otthoni nem mobil winchesterek. Nem kell attól félni, hogy leesik és bekrepál. Ezen már rég túllépett a fejlõdés...
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Hmm...
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
Tpe - http://www.daciaklub.hu
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
10 év mulva jót nevetsz majd a mostani "xarokon"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Több is belefér 😛
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!