17
Elder Scrolls: Arena
-
Steve Q #17 Ha valaki még ebben az évtizedben erre tévedne, nagyon megköszönném, ha segítene! -
Steve Q #16 Valaki tudna segíteni? Amikor egy labirintusból ki akarok menni a felszínre, a játék kiír valami hibaüzenetet a hangkártyával kapcsolatban, aztán meg kilép. -
#15 Hogy lehet megtalálni a dungeon-okat a városon kivűl?
Nem a főküldetés dungeon-okra gondolok hanem a többire.
-
#14 hogy kell azt a DOSBox-ot elindítani?:D + emulálni az arenát? -
#13 Sziasztok!
Vki segítsen!
Honnan lehet Dos emulátorokat letölteni, mert a DosBox-ba nem tudok "\" jelet írni, próbáltam már mindenhogy de nem ment.
Xp alatt meg nem indul, meg 98-as rendszerlemezről se, mert kevesli az EMS-t. -
htibor #12 Én azzal játszottam csak a szériából, viszont sokat.
Szomszéddal felváltva tartottuk telón a kapcsolatot, hogy ki hol jár :)
Iszonyat mennyiségű helyszín volt benne...
Akkor még volt időm rá(nekem is)... :)
-
#11 Sziasztok!
Tényleg jó lenne ha fel tudnátok rakni.
Az eplanet.hu-n ha regisztrálod magad akkor kapsz 100Mb ingyen tárhelyet, nem kell darabolni se és asszem 1 email címre 8-szor tudsz regelni. tehát az kb 800 mega. -
#10 nekem a King's Bounty pc verziója a legrégebbi gém a ami a vinyón van,és mind a mai napig elindítom néha néha :-) -
#9 Might and Magic 3-mal én is eljátszottam, de a Daggerfall nagyon megfoghatatlan, óriási volt - sokkal több időt kellett volna beleölni, ezért hagytam. Sajnos az idő az, amivel szinte alig rendelkezem (meló+barátnő, a szokásos dolgok így 30 évesen :) a hétvégéken meg vagy család, vagy haverok, vagy kirándulás - de mindig utazás, amíg nincs gyerek. Ha meg gyerek lesz, akkor végképp megritkulnak a játékra szánt időszakok :(((( na mindegy, kisírtam magam :)
DB -
#8 "igazából nehéz mai szemmel nézve élvezni, de érdekes élmény :)"
Ez engem nem érdekel, mai napig eljátszok a might and magic 4-5 pcs verziójával...Azt a fílinget nekem egy mai rpg sem adja vissza...Freak mondj mailcímet és megadom hova kéne :) Előre is köszi
-
#7 csak 1 CD, de hova rakjam fel? :) -
#6 Ja igen és megy DosBox-szal, a Daggerfall legalábbis tuti, az Arena-t nem tudom :(
DB -
#5 Nem, nem 2 CD, nekem is megvan és asszem olyan 130Mb a teljes verzió tömörítve... igazából nehéz mai szemmel nézve élvezni, de érdekes élmény :)
DB -
#4 Freak rakd fel valahova nekem kellene...de asszem az már 2 cd... Mennek ezek dos emuval szépen, hibátlanul? (Mármint leszámítva a soksok bugot:) ) -
#3 ha kell valakinek, nekem megvan a 2. rész, a Daggerfall -
Inquisitor #2 Jó, hogy ingenes lett, talán én is kipróbálom :)
Nosztalgia Rulez! -
#1 Sziasztok! Most jelent meg 10 éve az ARENA én annakidején hónapokig játszottam vele! Ezért most a drága Bethesda ingyenessé tette: http://www.elderscrolls.com/downloads/downloads_games.htm innen letölthető. Vki próbálja ki megy e az ott található dos emuval plz és mondjatok véleményt :)