18
Aki tudja miez csak írj az élményeket és mindent ami ezzel kapcsolatos
-
#18 régen játszottam én isvelee -
#17 Pénteken volt a Paul Teutul (Amcsi Motorok-OCC) vs. Xzibit (Pimp my Ride), valamint a Chis Rock vs. The Rock párharc. Volt már jobb bunyó is, de mind az OCC, mind a Pimp my ride műsort szoktam nézni, ezért tetszettek. -
Lorgem #16 Nekem megvan star wars vs. alien. Nagyon durva főleg az amikor Mark Hamill az "erő"-re hallgat :) -
#15 De itt nem a Game-ról lenne szó hanem a sorozatról:) -
#14 sztem is..3 meccset nyomattam benne aztán uninstall -
#13 Volt ewgy amikor Britney Vs Jessica Simpson (mindig azt mondják rá, hogy Britney):))) És meccs előtt az interjút készítő csaj britneynek szólította véletlenül erre a csaj agyonverte a mikrofonnal:)))) Nagyon durva:))
De volt már Five Vs. N'sync is:)) -
#12 Most írtam be az eDonkey keresőbe, 635 -öt talált.
Adolf Hitles vs. Joseph Stalin
Al Pacino vs. Robert de Niro
az jó lehet... -
[Walaki]D`Lair #11 Nekem megvan amiben a jóbarátok szerepelnek...:D -
#10 Régen, úgy 8 éve láttam először az M -tv -n
szuper volt.
Én az M-tv -n a Most Wanted -et bírtam nagyon Ray Cokes vezetésével, nagyon laza volt a fickó, nem tudom azóta mi lett vele... -
#9 Jók a szövegek benne, meg a poénok...érteni kell. -
#8 Music TV esténként de nem tudom pontosan mikor.. tegnap pl. éjfél körül volt. Bár nálunk MTV Europe van műholdról. Hétvégén asszem 19-20 ig van.. sde mondjuk rá isa kereshetsz a google-ben.... -
Augustus Gigo #7 Ezeket hol nyomatják? -
#6 Volt egy Napóleon VS. II. Frigyes is:)
Valamint a Jordan vs. Rodman rangadó is tetszett:))
Én mindig halálra röhögöm magam rajta:) A pankrátoros beszólások,közvetítések nagyon állatok:)) -
Cat #5 én mindig elkapcsolok ha meglátom, nem tom mi a jó benne hogy gagyi gyurmák utik egymást -
#4 réégen megvolt egy pár gépen, de már nicnsennek.
EGy gyűjteménynek örülnék :)
A vészhelyzetes pl nagyon állat...
Meg james hetfield vs fred durst.
ja és persze britni meg krisztike
meg eminem is király. -
#3 Van játékban is, de elég gagyi. -
#2 Búcsúzóul pedig: Good night, Good fight -
#1 Sziasztok!!
Gondolom nem kell senkinek bemutatni a műsort:) Gyurmafigurák formájában hírességek gyakják egymást az MTV-n este elég brutális formában. Akinek infoja van róla, vagy vannak részek esetleg csak beszélgetni akarna az jöjjön ide:)