3073
Foci EB 2004
  • [Jakuza]
    LOL vezetnek a Bulgarok. Nem akarmi lenne ha az elozo kontinens viadalhoz hasonloan egy Kelet Europai csapatnak koszonek az Olaszok a kiesest.
  • repro
    szooopacs szoopacs.. de szvsz visszajönnek a digók
  • robotnyk
    huhha :D
  • DONGUBA
    Buzi materjozsi
  • [Jakuza]
    Uh mekkora golt rugott a Tomasson.
    Olasz drukkerek elkezdhetnek aggodni, ha megegy golt lonek a Danok.
  • robotnyk
    na, a svédek beszopták az első potyát :D
  • [Jakuza]
    Ugytunik nem izlik az Olaszoknak ez az eso, bar most egy kurvanagy helyzetuk volt.
    Igaz a Bulgar hatso alakzat se valami acelos.
  • mukika
    kezdődik...
  • [Jakuza]
    Ha nem ertesz egyet a 2:2-vel, akkor legyen 3:3 :P
  • DePreSsZYo
    Hát a 2:2-bn nem értek egyett.
    De a Forza Italia-ban annál inkább :D
  • Petyus_
    Jah, mindent megpróbálnak mejd, az eredmény meg 2:2 lesz.. :P

Akkor is FORZA ITALIA! =)
  • DePreSsZYo
    hát persze :P
  • repro
    kit érdekel? olaszok úgyis kiszívnak a csehektől! :P
  • Matthewpamer
    ha 2:2 akkor tuti bunda,ha nem az akkor is az.értitek?
  • DePreSsZYo
    Svéd és a Dán válogatott elégnagy riválisok :P
    Mindkét csapat mestere megerősítette , hogy eszükbe sincs megbundázni csak is a győzelemre fognak menni... :)
  • [Jakuza]
    Akkor mar keszitem is neki a betontombot a labara. :P
    Amugy szvsz a Danok eselyesebbek a meccsen, de ugyebar a skandinav baratsag nem engedi csak a 2:2es merkozes vegeredmenyt. :PPP
  • DePreSsZYo
    Rossz az informátorod :P
  • [Jakuza]
    Az atlagfocista Rooney mint Pele ez lol.
    Amugy megsugtak nekem odafentrol, hogy a Dan-Sved meccs 2:2 lesz. :P
  • Matthewpamer
    Remélem meggyógyul.meg is fog
  • _Vegeta_
    Media fogas, jol felnyomjak most ezt a rooney-t. :)
    Amugy magarol jol nyilatkozott. :)
  • forzajuve
    majd Di Vaio megmutatja, h kell játszani...
  • Breki33
    kérdéses Christian Vieri játéka is: az Inter középcsatára a térdét fájlalja

van isten
  • Matthewpamer
    EB 2004: Rooney az új Pele?
    2004 jún. 22 09:14 - Forrás: sportforum.hu

Nem fukarkodik a dícséretekkel az angol sajtó és a válogatott játékosai a csapat hétfői szereplését követően. A játékosok egyhangúlag Rooney-t dícséri, aki két góllal járult hozzá a csapat sikeréhez, és ezzel már négy találatot jegyez a kontinensviadalon.

Az angolok kapitánya, David Beckham így nyilatkozott az Everton csatáráról: "Amikor látod őt szerepelni, nem találsz szavakat. Nagy meccset játszottunk tegnap, és ő ismét kivette a részét a győzelemből. Minden dícséretet megérdemel. Ami pedig a portugálok elleni negyeddöntőt illeti, nagyon húzós lesz."

Az angolok szövetségi kapitánya, Sven-Goran Eriksson sem fukarkodik a dícséretekkel: "Nem emlékszem még egy ilyen jó bemutatkozásra nemzetközi tornán, mint amilyen Rooney-é. Talán csak Pele csinált hasonlót az 1958-as világbajnokságon. Nem tudom, mit mondjak. Abszolút fantasztikus, nem csak a gólszerzésben, hanem a játékban is."

A csatár mindennek ellenére szerényen nyilatkozik: "A csapat nagyon jól játszott hétfőn, és nagyon szerencsés vagyok, hogy két gólt lőhettem. Pedig csak a pályára mentem, és megpróbáltam a lgjobbat nyújtani. Ráadásul jól megértjük egymást Owennel, bár eddig neki nem sikerült gólt rúgnia. Remélem, hamarosan megkezdi a felzárkózást."
    LOL.Új pele bfff
  • forzajuve
    szvsz meg:
    dán-svéd 0-1
    olasz-bulgár 3-0
  • repro
    ráderesztem az asszonyt! te ugyse vagy szexi :P
  • Breki33
    én a Dánoknak szorítok
    és a Svédek potyi
  • repro
    nemhiszem. a postásunk egy az egybe úgy néz ki, mint Maksa Zoli.
  • I.C.ram
    Egyébként baromi jó meccs volt az angol-horvát. Mondjuk sajnos a horvátok jóval rosszabbak voltak, bár ezt a kommentár pont fordítva mondta.
  • I.C.ram
    Lehet, hogy a postás svéd :D
  • forzajuve
    felőlem 1-0ra is nyerhetnek a svédek, a lényeg, h a dánok pottyanjanak kifele...
  • Breki33
    régen volt aki az asszonyt dobta ki
  • Matthewpamer
    a hülyéje
  • BADE
    Tirana, június 22., 12.00 A rendőrfőnök főbe lőtte magát Charisteas találata után.

Minden pénzét a spanyolok győzelmére tette fel Raúlék Görögország elleni meccse előtt egy albániai kisváros rendőrfőnöke, Perlat Mustafa. A 28 éves fiatalember a görögök egyenlítő gólja után annyira elkeseredett, hogy elővette szolgálati pisztolyát, és főbe lőtte magát.
    Még szerencse, hogy a spanyolok kiesését már nem érhette meg...
  • Breki33
    tényleg azt hiszitek, hogy a Dán csapat ami még gólt sem kapott most kap kettőt?

nem mondom el tipjeim előre babonábol, de utánna az oldalon mindenki megnézheti
  • The Hedgehog
    "A labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt ismét felütötte fejét a Meccsfluenza és a Gólitisz nevű vírus, amely a férfiakat támadja meg, de a feleségeket sem hagyja hidegen. Focio-pszichológiai kutatócsoportunk felállította a kórismét, valamint kezelési lehetőségeket keresett. Böngésszen, ha észleli a tüneteket!…

Az első, enyhébb tünetek már az Európa-bajnokság előtt, a beharangozók hatására is jelentkezhetnek. Növekvő pulzusszám, emelkedő adrenalin, felfokozott várakozás jellemzi ezt az időszakot. A második stádium, közvetlenül a torna rajtja előtti napokon jelentkezhet, amikor a fertőzött heves vásárlásba kezd. Ilyenkor a férfi kezd átváltozni “drukkerré”, tíz-húsz EB-magazint, néhány rekesz sört, és egy mázsa pirított napraforgómagot (vagy ahogy az érintettek nevezik: győzelmi szotyit) vásárol."

folytatás: www.gyor-online.hu
  • Garcia
    ja... megbundázzák a skandinávok
  • repro
    köszi, de sztem túl bonyolult lesz neki :)
  • repro
    dán - svéd: 2-2
    olasz - bulgár: 2-0
    ... számoljatok :)
  • mukika
    az enyémek pedig:
    dán-svéd 1-3
    olasz-bulgár 2-1
  • OPM
    az én tippjeim:
    dán-svéd 1-2
    olasz-bolgár 3-0