3073
Foci EB 2004
-
#1592 LOL vezetnek a Bulgarok. Nem akarmi lenne ha az elozo kontinens viadalhoz hasonloan egy Kelet Europai csapatnak koszonek az Olaszok a kiesest. -
#1591 szooopacs szoopacs.. de szvsz visszajönnek a digók -
#1590 huhha :D -
#1589 Buzi materjozsi -
#1588 Uh mekkora golt rugott a Tomasson.
Olasz drukkerek elkezdhetnek aggodni, ha megegy golt lonek a Danok. -
#1587 na, a svédek beszopták az első potyát :D -
#1586 Ugytunik nem izlik az Olaszoknak ez az eso, bar most egy kurvanagy helyzetuk volt.
Igaz a Bulgar hatso alakzat se valami acelos. -
#1585 kezdődik... -
#1584 Ha nem ertesz egyet a 2:2-vel, akkor legyen 3:3 :P -
DePreSsZYo #1583 Hát a 2:2-bn nem értek egyett.
De a Forza Italia-ban annál inkább :D -
#1582 Jah, mindent megpróbálnak mejd, az eredmény meg 2:2 lesz.. :P
Akkor is FORZA ITALIA! =) -
DePreSsZYo #1581 hát persze :P -
#1580 kit érdekel? olaszok úgyis kiszívnak a csehektől! :P -
#1579 ha 2:2 akkor tuti bunda,ha nem az akkor is az.értitek? -
DePreSsZYo #1578 Svéd és a Dán válogatott elégnagy riválisok :P
Mindkét csapat mestere megerősítette , hogy eszükbe sincs megbundázni csak is a győzelemre fognak menni... :) -
#1577 Akkor mar keszitem is neki a betontombot a labara. :P
Amugy szvsz a Danok eselyesebbek a meccsen, de ugyebar a skandinav baratsag nem engedi csak a 2:2es merkozes vegeredmenyt. :PPP -
DePreSsZYo #1576 Rossz az informátorod :P -
#1575 Az atlagfocista Rooney mint Pele ez lol.
Amugy megsugtak nekem odafentrol, hogy a Dan-Sved meccs 2:2 lesz. :P -
#1574 Remélem meggyógyul.meg is fog -
_Vegeta_ #1573 Media fogas, jol felnyomjak most ezt a rooney-t. :)
Amugy magarol jol nyilatkozott. :) -
forzajuve #1572 majd Di Vaio megmutatja, h kell játszani...
-
#1571 kérdéses Christian Vieri játéka is: az Inter középcsatára a térdét fájlalja
van isten -
#1570 EB 2004: Rooney az új Pele?
2004 jún. 22 09:14 - Forrás: sportforum.hu
Nem fukarkodik a dícséretekkel az angol sajtó és a válogatott játékosai a csapat hétfői szereplését követően. A játékosok egyhangúlag Rooney-t dícséri, aki két góllal járult hozzá a csapat sikeréhez, és ezzel már négy találatot jegyez a kontinensviadalon.
Az angolok kapitánya, David Beckham így nyilatkozott az Everton csatáráról: "Amikor látod őt szerepelni, nem találsz szavakat. Nagy meccset játszottunk tegnap, és ő ismét kivette a részét a győzelemből. Minden dícséretet megérdemel. Ami pedig a portugálok elleni negyeddöntőt illeti, nagyon húzós lesz."
Az angolok szövetségi kapitánya, Sven-Goran Eriksson sem fukarkodik a dícséretekkel: "Nem emlékszem még egy ilyen jó bemutatkozásra nemzetközi tornán, mint amilyen Rooney-é. Talán csak Pele csinált hasonlót az 1958-as világbajnokságon. Nem tudom, mit mondjak. Abszolút fantasztikus, nem csak a gólszerzésben, hanem a játékban is."
A csatár mindennek ellenére szerényen nyilatkozik: "A csapat nagyon jól játszott hétfőn, és nagyon szerencsés vagyok, hogy két gólt lőhettem. Pedig csak a pályára mentem, és megpróbáltam a lgjobbat nyújtani. Ráadásul jól megértjük egymást Owennel, bár eddig neki nem sikerült gólt rúgnia. Remélem, hamarosan megkezdi a felzárkózást."
LOL.Új pele bfff -
forzajuve #1569 szvsz meg:
dán-svéd 0-1
olasz-bulgár 3-0 -
#1568 ráderesztem az asszonyt! te ugyse vagy szexi :P -
#1567 én a Dánoknak szorítok
és a Svédek potyi -
#1566 nemhiszem. a postásunk egy az egybe úgy néz ki, mint Maksa Zoli. -
#1565 Egyébként baromi jó meccs volt az angol-horvát. Mondjuk sajnos a horvátok jóval rosszabbak voltak, bár ezt a kommentár pont fordítva mondta. -
#1564 Lehet, hogy a postás svéd :D -
forzajuve #1563 felőlem 1-0ra is nyerhetnek a svédek, a lényeg, h a dánok pottyanjanak kifele... -
#1562 régen volt aki az asszonyt dobta ki -
#1561 a hülyéje -
#1560 Tirana, június 22., 12.00 A rendőrfőnök főbe lőtte magát Charisteas találata után.
Minden pénzét a spanyolok győzelmére tette fel Raúlék Görögország elleni meccse előtt egy albániai kisváros rendőrfőnöke, Perlat Mustafa. A 28 éves fiatalember a görögök egyenlítő gólja után annyira elkeseredett, hogy elővette szolgálati pisztolyát, és főbe lőtte magát.
Még szerencse, hogy a spanyolok kiesését már nem érhette meg... -
#1559 tényleg azt hiszitek, hogy a Dán csapat ami még gólt sem kapott most kap kettőt?
nem mondom el tipjeim előre babonábol, de utánna az oldalon mindenki megnézheti -
#1558 "A labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt ismét felütötte fejét a Meccsfluenza és a Gólitisz nevű vírus, amely a férfiakat támadja meg, de a feleségeket sem hagyja hidegen. Focio-pszichológiai kutatócsoportunk felállította a kórismét, valamint kezelési lehetőségeket keresett. Böngésszen, ha észleli a tüneteket!…
Az első, enyhébb tünetek már az Európa-bajnokság előtt, a beharangozók hatására is jelentkezhetnek. Növekvő pulzusszám, emelkedő adrenalin, felfokozott várakozás jellemzi ezt az időszakot. A második stádium, közvetlenül a torna rajtja előtti napokon jelentkezhet, amikor a fertőzött heves vásárlásba kezd. Ilyenkor a férfi kezd átváltozni “drukkerré”, tíz-húsz EB-magazint, néhány rekesz sört, és egy mázsa pirított napraforgómagot (vagy ahogy az érintettek nevezik: győzelmi szotyit) vásárol."
folytatás: www.gyor-online.hu -
#1557 ja... megbundázzák a skandinávok -
#1556 köszi, de sztem túl bonyolult lesz neki :) -
#1555 dán - svéd: 2-2
olasz - bulgár: 2-0
... számoljatok :) -
#1554 az enyémek pedig:
dán-svéd 1-3
olasz-bulgár 2-1 -
OPM #1553 az én tippjeim:
dán-svéd 1-2
olasz-bolgár 3-0