Foci EB 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Taimata: nem, havernak sikerult a matekszigorlata😊 portugal meccsre mar jozanodasi fazis volt😊
áááá ez már beteges 😊
Tegnap a Portugese siker miatt basztál be ?
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Igaz langyos sajna, de még 2 már hideg a hûtõben !
Jól megiszom a Görögök sikerére !
Õk ma jobban akarták !
Hát berúgok a tiszteletükre !

amugy meg ahoz semmi kozod hogy en mikor hol es mit irok, ertem ezalatt azt hogy "nem komalom" a gorogoket.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Végigbõgte az egész család a meccset !
Azóta szeretem a focit, és reményt. 😊)))
Most a Német foci omlik össze.
Az is fontos, mennyire szeretik az adott országban a focit. Itt nem szeretik. 500-1500 nézõ a bajnokikon? áhhh ne.
Na meg Kluivert is beállhatna már mellé....
Spoiler 😊))
Holland Cseh döntõ lesz, és nyernek a Csehek.
Félek,hogy az én életemben már nem,pedig még nem vagyok nagyon öreg:-p
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Hála Istennek kiestek a Franciák!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Görögök=RULEZ 😊
Ismét egy jó csapat a legjobbak között.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!