3073
Foci EB 2004
-
#2513 Valahogy nem fogott meg eddig a Hollandok játéka. :( -
#2512 2:1-re tippeltem a cseheknek!Gyerünk csehek!de csak 2:1 -
#2511 Nah nemsokára szurkolhatunk.
Szal HAJRÁ CSEHEK!!! -
#2510 a hollandok megérdemelnék, de az a b*zi pöcs advocaat nem -
Gbr #2509 Vagy a Csehek inkább, Nedved miatt is kedvencem. -
#2508 Portugál ne is, de holland nyerhetne, bár nem nagyon érdemelnék meg. -
forzajuve #2507 ma remélem kiesnek a dánok jóóól -
#2506 remélem, hogy nem a portugál, vagy a holland csapat nyeri az eb-t, én akkor lennék a legboldogabb -
Robbb #2505 Portugália,Görögország,vagy Dánia.Ezeknek a csapatoknak szurkoltam végig,remélem valamelyik megnyeri.A cseh-dán kemény csata lesz,de bízom a dánokban hátha '92 után megint összejön az EB győzelem.Görögöknek is bejöhet mint meglepi csapatnak.Volna nagy ünneplés az biztos:P -
#2504 na végre!!! az történt amit akartam. a tizenegyeseknél megint majdnem meghaltam, de most végre volt miért ötülni a végén!!!!! :)))))))))))) -
_Vegeta_ #2503 Nagyon jol beszelsz! :)
Enis svedeknek szurkoltam, de hat ezvan. Es persze Portugalia!! :) -
#2502 asszem az Egri volt tegnap a mvezető. -
#2501 mit vártál ?
lehetett látni a mvezető fején, hogy nem teccik neki amiért haza kellett jönnie. -
#2500 az összefüggéstelen félmondatokhoz meg elnézést, nehezen szedem össze gondolataimat jelenleg :?) -
#2499 mit össze visitoztatok itt egy gyenge holland csapat szerencsés gyözelméhez.. én svédeknek szurkoltam bár ök se alakitottak tul nagyot, na de portugal-holland meccsen egyértelmü hajrá portugálok.
aztán a cseh-portugal döntö meg egy hatalmas meccs lessz :D -
robaggg #2498 Az EBtöl függetlenül én valahogy ugy érzem hogy az m1 nagyon rossz köritéssel adja a dolgokat. Semmit nem tesznek hozzá a mecsekhez, a szakértöi beszélgetések unalmasak és nem értem miért nem valami komoly szaktekintély kommentál, akinek tán értelmes gondolotai is vannak. Ezek az "Ez a húzás megfordithatja a mérközést? Igen ez a húzás lehet hogy megfordithatja de lehet hogy talán mégsem" jellegü társalgások rémunalmasok. Semmi értelmes elemzés, régebben vb-n volt hogy tök jó számítógépes grafikákkal illusztrálva mutatták meg a helyzeteket, leshelyzeteket ugy megvonalazva meg ilyenek de ez..... -
#2497 fenébe, kisetek a svédek
remélem a cseh-görög kettős közül kerül ki az eb győztes -
#2496 Így igaz! -
#2495 Így igaz! -
#2494 Pfujj de kurva unalmasak ezek a meccs-elemző párbeszéd. Két dögunalom fazon fahangon kérdez-válaszol... -
#2493 Én a hollandoknak fogok szurkolni, csak az a béna edző ne lenne...Ti nem hiányoljátok Kluivertet? -
#2492 NA kiráyl! De sajnos a portugálok kiverik a hollandokat...
Viszont Van Der Sar elégkomolyan védett. Mindig eltalálta az irányt, és mindig csak centiken múlt a dolog. -
#2491 Hihetetlen, a portugálok után a 2. kedvenc csapatom is bejutott a tizenegyesekkel -
donpedro #2490 Na, az egyik elődöntőt eltaláltam, a másikat viszont már tutira nem. Azért a csehek még szépíthetnek a képleten.
Azt mondom, hogy egy cseh-holland döntőnek tudnék örülni. -
#2489 Portugál-Holland!!2 kedvencem -
#2488 Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2487 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!! -
#2486 GÓLNAK KELL LENNI!!!!!!!!! -
#2485 áááááááá Igen igen!!!!!!!!!!! -
#2484 MEGVAN!!!!!!!! -
#2483 zaki mindjárt jön stam :) -
#2482 jól van -
#2481 GÓÓÓÓÓÓÓL!!! -
#2480 Be kell lőni, be kell lőni Makaay!!!!!!! -
#2479 HÚÚÚÚÚÚÚHAS!!!!KIHAGGYÁK VÉGE!!! -