Foci EB 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
többet se segítek !

Takimate
atomparti?

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Tudom mit jelent,csak teszteltem a jelen levõ emberkéket mennyire segítõkészek.Öröm volt ide benézni😊
Buddy
na végre egy épeszû ötlet.....holnap az atompartin majd bepótolom a mait is 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Serpa
visszavágás

Takimate
http://szotar.sztaki.hu/angol-magyar

nem hinnem 😉

Köszi a tippet,de nem iszom alkoholt.(most lehet hogy ezért a mondatért ki leszek innen tiltva😞)
taimata=Takimate sorry 😊

Robbb:amolyan rogtonzott visszavagas😄

Taimata: nem, havernak sikerult a matekszigorlata😊 portugal meccsre mar jozanodasi fazis volt😊

Mi az a"STRIKE-BACK"?:o
Takimate
Visszaolvastam miattatok! (Robbb)

áááá ez már beteges 😊

Tegnap a Portugese siker miatt basztál be ?

tegnap eleg volt😊

Takimate
Flém helyett SÖRÖZZETEK, ahogy én teszem most !
Igaz langyos sajna, de még 2 már hideg a hûtõben !

Jól megiszom a Görögök sikerére !
Õk ma jobban akarták !
Hát berúgok a tiszteletükre !

enis nyugi vagyok csak nem ertem mi a bajod.

Annyira szerintem még nem vészes a helyzet,én nyugi vagyok teljesen😊))
de erted fogja magat es belemkot erre meg meg neki all feljebb...ez egy vicc.

na hogy most neked mi a joisten bajod van azt nem tudom. en nem kotekedtem veled, te sertegettel en csak arra reagaltam. az ocsemezes meg nem korbeli lenezesre utalt hanem spontan "strike-back" es nem fogom megkerdezni hany eves vagy mert nem erdekel.

amugy meg ahoz semmi kozod hogy en mikor hol es mit irok, ertem ezalatt azt hogy "nem komalom" a gorogoket.

Takimate
C Z E H !!!!!!!!!!!!!!!!

Buddy
na ma végre jól fogok aludni.....jól játszottak a görögök és ami fontos, hogy jókor

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Takimate
jaj má... dobáljátok meg egymást füstbombával 😊)

Serpa
GO GREECE GO !!!

YEPEEE !!!!!!!!

zaki
ehh, te kis szánalomhegy, jobb lesz, ha végképp visszaveszel az arcodból, mert már rettenetesen tele van veled a f*szom

Takimate
Mindig azt hinné az ember, hogy fejlõdünk fejlõdgetünk, aztán hirtelen mindig kiderül mennyire nem tudjuk összeszedni magunkat válogatott szinten. Ez 86 óta így van sajnos. Akkor én 11 éves voltam.
Végigbõgte az egész család a meccset !
Azóta szeretem a focit, és reményt. 😊)))

Az hogy valamit nem komálsz az biza a te problémád,ezt magadban kell lerendezned.Ha ilyen gyorsan felhúzod magad,akkor szerintem vedd be a gyógyszereidet és mennyé alukálni,késõre jár.Az meg hogy az öcsikéd vagyok viccnek sem utólsó😊)Bár ahogy ismerem a fórumozási szokásokat most jön az a kérdés hogy:"hány éves vagy vazze,hogy itten ilyeneket mersz nékem mán beírogatni" meg hasonló.Köszönöm,csak ennyit akartam.A többi kedves focirajongótól meg elnézést az offért.Hajrá görögök,elõre dánok!
zaki
fenébe, kiestek a franciák... akkor nekem maradt a cseh csapat, de felõlem nyerheti bárki az eb-t, csak a portugálok, és a hollandok ne

HEHE! Magyar foci=Katasztrófa
Takimate
Még egy Grúz meccs után se ?

AMEN 😊

hat de sajnos nincs amiben bizhatnank hogy a kozeljovoben fejlodnek, mert valjuk be a nemetek elleni 2-0 elegge fals volt, mert az a nemet valogatott nem igazan ugy jatszott mint itt az eb-n.

Takimate
Nagyonsokkaljobbak a Hollandok mint a Svédek. Meg kell annak lennie. 😊))

Ne becsüljük le a magyar focit!! 😊
Takimate
Kluivertet nem szeretem, mert gyilkos.

hat csak felek hogy ez a buzi Dick meg mindig egy csatarral fogja jatszatni a holland valogatottat es igy nem annyira hatekonyak. Na meg svedeknek is lesz ehez egy ket szavuk😊

Takimate
15-20 év talán, de az sem biztos.
Most a Német foci omlik össze.
Az is fontos, mennyire szeretik az adott országban a focit. Itt nem szeretik. 500-1500 nézõ a bajnokikon? áhhh ne.

Alien
Én mivel Anglia kiesett 😞((( a franciákkal nem volt bajom, maradtak a hollandok, így nekik szurkolok. Remélem van Nistelrooy ontja majd a gólokat Na meg Kluivert is beállhatna már mellé....

Takimate
Márpedig agyonverik a Svédeket a Hollandok, és Portugál Holland lesz.

Spoiler 😊))
Holland Cseh döntõ lesz, és nyernek a Csehek.

Shaman
Mikor fogjuk megérni,hogy eccer hazánk fiaiért szorítunk....?
Félek,hogy az én életemben már nem,pedig még nem vagyok nagyon öreg:-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

jaja hajra...csak sajnos ha portugal-holland meccs lesz akkor nem fogom tudni kinek szurkoljak inkabb, de azthiszem akkor Portugalianak fogok😊

mukika

Garcia
ÜBERLOOOOOOOL!!!!!! ez igen! a franciák harmatgyengén játszotak, mégcsak nagy helyzetek sem voltak..

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Alien
na maradtak a Hollandok.

Hajrá Hollandia!!!!!!!!!!!!

na ne szemelyeskedjel ocsem mert nem komalom. egyszeruen elovlaastam mivel ugy irtad a franciak blabla...es nem gorog isteneket ovlastam hanem a gorogok isteneket😊 amugy meg meg gorog istenek-kent is helytallo amit irtam😊

mukika
HÁHÁ!!! kiestek a csigazabálók...

Shaman
IGEEEN!!! Végre egy jó eredmény!:-))
Hála Istennek kiestek a Franciák!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Franciák=SUX
Görögök=RULEZ 😊

Ismét egy jó csapat a legjobbak között.
Akkor így írom,hogy te is fogjad:"görög istenek",talán a magyar óráról valami beugrik.
Matthewpamer
na mivan zaki?hol vannak a franciák?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Így van, én is azért imádkozom, és akkor négy számomra szimpatikus csapat van a négy között.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

hollandokkal mia baj?