18069
11516154541516784228.jpg
  • Darthmushroom
    sőt még Victor Valdez is valószínű
  • Monoton
    Eleg valoszinu
  • SLICK
    Falcao már 100% hogy a Monaco játékosa lesz jövőre? Mert pár hírban már kész tényként közlik.
  • bakkerman
    Azért várjuk meg az őszt,hogyan fog teljesíteni,és utána lehet majd károgni,vagy éppen isteníteni a srácot...Ha csak annyi ideig lesz nálunk toppon mint volt Dinho,akkor már megérte,ő összekapart nekünk azért 1 BL-t meg 2 bajnokságot
  • Monoton
    Ő csak nagyon sérülékeny volt.
  • DasIsFuck
    Pató gyerek is jól lebőgött:D
  • SLICK
    Örülök, hogy nem a Realhoz jött! Nem adok 2 évet neki és a Milanba megy a hasonló sorsra jutott tesójaihoz
  • LasDen #14733
    mikor láttam bajnokikat tőle, mindig állt a szélen csípőre tett kézzel és vele szemben a védő is, és várták a csodát...:DD
  • Darthmushroom
    szerintem nem lesz ki emelkedő játékos Neymar, 1.a mentalitása miatt, kb. Balotteli szinten van,szóval mikor milyen kedve van,mellé még nem is csapatjátékos. 2. sok új Pelé volt már aki nem váltotta meg a világot elég pl. Robinhora gondolni pedig mennyire istenítették otthon, abba a brazil bajnokságba a partykból beeső Dinho is minden meccsen a legjobb, vagy az elhízott Adriano is majdnem gólkirály lett. válogatottba is Neymar komolyabb ellenfél ellen (Olasz-Angol) csak szenvedett. pár szezon Barca utána Olaszország majd megy majd haza. lehet nem lesz igazam de nekem ez a véleményem.
  • Monoton
    Azert varjuk mar meg amig a brazil jatszik par meccset :-)
  • DasIsFuck
    lehet, de eddig is ez a 2 volt felkapva most meg ez a 3 lesz..:D
    de am úgyis messi fogja kapni mindig:D
  • Tyler1
    Hát...Ronaldonak ezek után annyi esélye se lesz, mint eddig :D
  • DasIsFuck
    akarod mondani 3?
  • Tyler1
    Micsoda csata lesz a következő 4-5 évben az aranylabdáért a 2 wonderplayer között.
  • bakkerman
    Radamel Falcao egyre közelebb kerül ahhoz, hogy a francia Monaco labdarúgócsapatának játékosa legyen. Az Atlético Madrid támadója sajtóhírek szerint szombaton már az orvosin is átesett a hercegségbelieknél, és hétfőn aláírja szerződését.Falcao a hírek szerint 12 millió eurót keres szezononként a francia Ligue 1 újoncánál, amely 70 millió euróért már megszerezte a Portótól Joao Moutinhót és James Rodríguezt.
  • bakkerman
    nebassz
  • DasIsFuck
    lol akkor mégse chelsea?
    Ja hát a Chelsea Schürlét akarja megszerezni minden áron el is felejtettemXD
  • Monoton
    Falcao meg megy a Monacohoz orvosira, aztán meglátjuk mi lesz. :D
  • bakkerman
    orvosi,meg holnap írja alá a szerződését,akkor lesz a hivatalos bemutatás is elvileg,és a konf. kupa után csatlakozik a kerethez
  • Monoton
    Egy twitter üzenet nem 100 százalék :-)
  • Rockynhooo
    Sorry nem láttam, hogy linket raktál és nem nyitottam meg :) Mi kell még egy orvosi?
  • Rockynhooo
    Közben 100!
    link
  • Monoton
    Még nem 100%, csak 99% :D

Neymar
  • IXEMGabeo
    Nem tudom mit kell itt izélni, ez az Inter Mourinho távozása óta leszállóágban van. Ezek még a 2003-as, 2004-es csapatnál is gyengébbek, akik örültek, hogy odaértek a 3. helyre a Juve és a Milan után akkoriban...
  • ForzaInter
    Igy van, nem egy szint. 2 csapat, és nem is lesznek azok soha.
  • Grove4
    Ő szerintem nem is ezt mondta, hanem azt, hogy a jelenlegi pozícióktól eltekintve sokkal több potenciál van az Interben mint a Napoliban, már csak a neve miatt is.
  • bakkerman
    na jó ezt gondold át újra :DD biztos vagyok benne,hogy jövőre már jobb lesz az Inter,és úgymond ott lesznek ahol a helyük van,de a Napoli se egy szar csapat,sőt jelenleg sokkal jobb csapat mint az Inter
  • DasIsFuck
    és az ajax európai élcsapat?:D
    a csoportból ha továbbmennem akkor már siker.. egy Portó azért minimum a 16 közé, de leginkább a 8 közé a reális és kötelező minden évben.
    ráadásul azt a politikát folytatják, hogy minden évbe kienvelnek nagy játékosokat akiket eladnak, ha komolyabb eredményt akarnának akkor ezen változtatni kellene és nem eladogatni őket.
  • limperatore
    miért? most hiába lett az inter 9., ez nagyban köszönhető a sérüléseknek, egy interből sokkal többet kilehet hozni mint 1 napoliból..napoli az mindig csak napoli marad egy cigány afrikai csapat :D
  • LasDen #14711
    cavani 99, hogy távozik, így új csapatot kéne építeni, amihez érthetően nincs kedve....
  • nagy hős
    Most miert? Azt mondta nagyobb kihivast akar. Ezt az intert bl csoportkorbe juttatni pedig biztos hogy nehezebb mint a napolit :D:D
    Egyebkent en se ertem, de biztos tud valamit a jovendobeli jatekosmozgasokrol napolyban, amit mi nem
  • szucsy89
    ekkora hülyét...
  • LasDen #14708
    ugyanoda ahova az ajax.....
  • DasIsFuck
    és hova?:D
    már régóta ezt csinálják ergó megvan a hálózatuk,igazolni meg nems szoktak olyan sztár kategóriába, ergó már rég bl-re esélyes csapatot építettek volna ha akarnak..
    megy zsebre a lové ez a lényeg.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Walter Mazzarri > Inter
    http://www.inter.it
  • bakkerman
    nem szerepelnek olyan rosszul egyébként,nem egy tipikus töltelék csapat a BL-ben...
    06/07 nyolcaddöntő
    07/08 nyolcaddöntő
    08/09 negyeddöntő
    09/10 nyolcaddöntő
    10/11 Európa Liga győzelem
    11/12 csoportkör
    12/13 nyolcaddöntő

ahhoz képest mekkora pluszban vannak a játékospolitikát illetően ezek szép eredmények
  • LasDen #14704
    ott vannak bl-ben, de nem képviselnek szignifikáns erőt....a szerepük mondhatni kimerül annyiban, hogy kivan velük a sorozat...
    de ettől függetlenül szépen fejlődnek. ennyi rengeteg pénzt meg gondolom a csapatba forgatták vissza és talán majd meglesz a nagy eredménye...
  • bakkerman
    egyébként meg a Portonál hova teszik ezeket az irdatlan mennyiségű pénzeket? 2007 nyarától számolva az összes átigazolási szezont figyelembe véve 163 MILLIÓ eurós pluszban vannak,legalábbis a transfermarkt szerint...és akkor még most adtak el két játékost 70-ért,és nyílván nem fognak megint többet költeni 20-30 milliónál. És évről évre bajnokok,ottvannak a BL-ben a legjobbak között,van európa liga győzelmük,fasza stadionjuk...ejj valamit nagyon jól csinálnak ott.
  • LasDen #14702
    megy a szidás, aztán a következő évi efembe mindenki velük jáccik :D
  • bakkerman
    ezeknek a csilliárdos csapatoknak külön csoportkört kéne rendezni a BL-ben,már lassan annyi lesz belőlük...és aki közülük a legjobb,azaz megnyeri a "Football Manager in the real life" nevezetű tornát,az résztvételt nyer a normális csapatok között a BL negyeddöntőjében