Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Obodo: Perugia -> Udinese
Ventola: Crystal Palace -> Atalanta
Zenden: Middlesbrough -> Liverpool
Szar Bayern, szar Bayern :)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Kurkland a West Bromwichban!!!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Úgy látszik mégis lett belõle valami.
Solari: Real Madrid -> Inter
van Damme: Southampton -> Werder Bremen
Wome: Bescia -> Inter
A holland középpályás ugyanis kijelentette, inkább olasz csapat kedvéért hagyja el az Internazionalét.
Kérõkben nincs hiány, többek között az Udinese is várja a válogatott futballistát, sõt, ha hajlik az országváltásra, a spanyol Santander és a portugál Benfica is tárt karokkal várja.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Jött volna inkább Manchesterbe<#nyes>#nyes>
C. Natale: Atalanta -> Udinese (€2m)
T. Simons: C. Brugge -> PSV
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Makinwa: Atalanta -> Inter
Van der Meyde: Inter -> Monaco
Ferreyra: CSKA Moscow -> PSV
Regueiro: Santander -> Valencia
http://www.powerplaymanager.com/r57633
http://www.powerplaymanager.com/r57633
nembiztos hogy yön kölcsönbe!!! lehet megveszzük!!!
\"Real Madrid es el MEYOr club del mundo!\"iHALA MADRID!