18069
-
#4634 Ben Arfa
Lyon-Marseille (hivatalos) -
#4633 :DDDd -
#4632 többesszám? ki megy még lampardon kivul? -
#4631 -
#4630 akkor az englismen meg Inter. -
#4629 Deco
Barcelona-Chelsea -
#4628 ezek szerint...
Vierit amugy is csajk utálni vagy imádni lehet, én utóbbiba tartozok:D -
#4627 lehet,nem tudom..
ennyire utálják?:D -
#4626 Vieri ellen tüntettek Atalanta drukerrek.
-
#4625 akkkor már megvették volna. -
#4624 de gáz... van den borre-sztem nagyobb csapatba való
egyébként valaki el tudja mondani mit jelent a szöveg a plakáton? -
#4623 Vanden Borre -> Genoa (megvették a teljes játékjogát)
Julio Dos Santos (Bayern) -> Atletico PR (brazil) -
#4622 mikor formában volt te sem mondhatod h nem :)
nah on -
#4621 nyilván,meg Adriano is:DD
na és akkor vissza a témába
Knezevic-Juventus
Mista-Deportivo -
Monoton #4620 Fejezzétek már be -
:D -
#4618 lol :D:D
Vieri sokkal jobb csatár volt mint del piero -
#4617 Vieri-Atalanta
:DD
nagy betyár ez a Bobo:DDDD -
#4616 azt közben még agüero is egy kis senki szvsz csak agyon van sztárolva...elhiszem hogy ügyes és jól mozog a pályán,de közel sincs olyan jó,amennyire mondják,erre szokták mondani,hogy nagyobb a füstje,mint a lángja.belőle még csak jó játékos LESZ,egyelőre még ő is csak tehetség :) -
kretyás #4615 nagysunás az tuti és az is h a Lazio-nak ilyen igazolásokra lesz most nyáron szüksége, h ujra top4 legyen ;) -
#4614 van ahol az uj Agüeronak mondták:D -
Csesza #4613 jovan persze :DdDDdd
amugy tényleg jó játékos, legalábbis amit idén közvetítettek meccset ott nagykirály volt :) -
kretyás #4612 infók Zaratéról :D :D -
#4611 jóvan, befejeztem, sorry:) -
kretyás #4610 neked lottóznod kéne... amugy meg #4608 :}}}}}} -
#4609 de azért ilyet ne mondjunk már hogy Vieri be se köthetné Baggio cipőjét, mindketten kurva sokat tettek válogatottért, és több mint 100 gólt vágtak Serie A-ban, az már más kérdés hogy Baggiot többem imádják mint Vierit... -
Csesza #4608 fejezzétek már be plíz :) -
#4607 Baggio nem volt Interes?Vieri nem volt Juves?
egyáltalán nem azért mondom mert rühellem az Intert,ma is van olyan játékosotok akit kurva jó játékosnak tartok és tisztelek -
#4606 ugyanolya futbbalkurva volt ő is mint Vieri...
csak ugye Vieri Interes volt sokáig, szal ne hogy el ismerd már....
vbkn se tett semmit válogatottért... -
#4605 Del Piero és totti-ra gondolsz??:D -
#4604 ezt most komolyan is gondolod? mert akkor az kemény:D
Baggioval egyáltalán egy lapon említhető játékos 2 van most az olasz ligában,legyen elég annyi hogy 10-es mezben játszanak és kapitányok -
kretyás #4603 Mauro Zarate
Al Sadd, Birmingham---> LAZIO (H) -
#4602 tuti kelleni fog, Vieri még ilyen öregen,kiégetten is kell elsőosztályú kluboknak ahogy látod:d
-
Csesza #4601 persze, hogy azért ment el, épp ez az, hogy nem véletlen nem lett meghosszabbítva :)
kell-e majd a Bologna-nak?! :S -
#4600 azért ment el mer lejárt szerződése, am lenyilatkozta hogy Bolognaban fejezi be, mivel ott született. -
Csesza #4599 jah, majd meglátja szezon végén, hogy kell-e neki még pénz, mert ha igen akkor mehet Dubai-ba vagy Amerikába -
Monoton #4598 lehet még egy szezont lehuz amerikában :) -
Csesza #4597 épp ez az, hogy mindig csere volt --> nem véletlen ment el a Fio-ból, gondolom tudta, hogy a köv. szezonban még ennyire sem lesz esélye :S -
#4596 Fioba nem volt rossz, szinte mindig csere volt és rugott 10 gólt, Pazzini mindig kezdő volt és csak 9 gól, szal nem olyan rossz ez a jó öreg Bobotól:D -
Csesza #4595 persze, neki most az utolsó éveiben az a fontos, hogy játszon, nemhiszem, hogy nagyon sok pénz kéne neki :)
de sztem ha ez a szezonja olyan lesz mint a többi akkor vonuljon vissza...