Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
tényleg ez is árunak minõsül adótörvény szerint nem? 😊
vagy semmi adó nem terhel egy ilyen átigazolást? (nem hinném)
Jah és már skóciában edz Roy Keannel...
.:SOLIDUS:.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Brede Hangeland: Viking -> FC Kobenhavn
Manuel dos Santos: Benfica -> Monaco
Marcel: Academica -> Benfica
Szar Bayern, szar Bayern :)
Valaki nem tud olyan oldalt ahol az NHL 200-2006 os sezonjának megvan a teljes átigazolási listája? Ki hova ment honnan ???Aki tudja írjon egy privit...Vagy emailt vagy ide!Nagyon fontos lenne!!!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
kiesõ jelölthöz nem ír alá csak agyilag zakkantak😄DDDDDDDDDD
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Abou Diaby: Auxerre -> Arsenal
Chris Eagles: MU -> Watford (kölcsönbe)
David Jones: MU-> NEC Nijmegen (kölcsönbe)
Lee Martin: MU -> Royal Antwerp (kölcsönbe)
Liam Miller: MU -> Leeds United (kölcsönbe)
Walter Pandiani: Birmingham -> Espanyol
Danny Simpson: MU -> Royal Antwerp (kölcsönbe)
Mads Timm: MU -> Walsall (kölcsönbe)
Toifilou Maoulida: Monaco -> Marseille
Mickaël Pagis: Strasbourg -> Marseille
fõleg nem a (b)szarszába
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -