Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Andy Johnson -> Everton
#acm
ezt utálom felesleges játékoshalmozás...
punnyadnak a cserepadon...nem jó... nem jó..
violence can be used for good - JUSTICE
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
sztem neki kéne elsõ számú hálóõrnek lennie amúgy
barthez is jó a válogatottban meg coupet is de õ az "ifjú" titán...<#eljen>#eljen>
thx elõre is
violence can be used for good - JUSTICE
- Jelenleg nem mondhatom, hogy Morientes a Valencia játékosa lenne, vagy hogy bármit aláírt volna velünk - mondta Amedeo Carboni, a klub nemrégiben kinevezett sportigazgatója. - Nem hisszük, hogy bármi probléma lenne ekörül, de még nem egyeztünk meg. Természetesen semmit sem akarunk eltitkolni, mihelyst létrejön a megállapodás, azonnal bejelentjük majd.
Nos, így is történt: a klub péntek este kiadott hivatalos közleménye szerint Fernando Morientes három évre írt alá a Turia-partiakhoz, a megállapodás anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra.
- bz -
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Alberto Fontana Inter->Palermo
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nso.hu
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
sajnos nemsikerült bemutatni a sajtonak mer cask ukránul eg farsziul tud szeginy :}}}
aj am
Miskolci RRBCE anniy mint Miskolci RétóRomán BordásCiguk Egyháztanácsa :}
DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
mitörtént frogipapoval?
mék sudárcigu bannolta?:}}}:AD:ASDFASD
Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.
Németh még maradhatna egy évet erõsödni...kell az még neki
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Németh Krisztián ----> Ajax?
Kuszcsak----->ManUtd?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
BUDA > miskolc.
szólás szabadsága 4ever 😄P
akkor valami linket tucc adni a Dacourt ügyrõl?
csak mert még nem láttam sehol ezt a hírt tutinak
várható volt, de még nem láttam sehol hogy 100% lenne...