Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thx
durva
bakker ez tuti???
überjól csinálták...<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Mascherano----->West Ham (1 évre kölcsön +opciós jog a megvásárlásra)
<#wow1>#wow1>
BMW 325 iX Rallye Car :)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ReaL MaDRid x siempre
"beckhamé robinho" <- ez hatalmas baromság volt,robinho is balközéppályás,de fexik neki a csatárposzt is
és egyébként is,ronnie-rvn csatárkettõs lenne,ha ronniet elcseréljük adrianora,akkor adriano-rvn csatárkettõs lesz,nagy logika...
és az intert én sem értem 😊 ronaldo karrierje megy lefelé,de mint az állat,nem értem,h miért akarják elcserélni adrianora,talán tudnak vmi olyasmit az inter vezetõk,amit más nem(mondjuk adrianonak vmi baja van,de ezt nem tudja senki,csak az intervezetõk),vagy összeveszett adriano az inter vezetõségével.
ReaL MaDRid x siempre
és egyszerûbb lenne ha egy hozzószólásba leírnád, mint h 15be percenként...
Avanti Crociati!
de ezek szerint azok fognak játszani akik nekem szimpik😊
cassano beckham😊 tetszik😊
violence can be used for good - JUSTICE
adriano ugyanolyan felesleges lesz mint ronaldo...robinho cassano raul van nistelrooy reyes...+ronaldo/adriano
nem beszélve h 5-8milliót spórolnának a fizetésével😊
de a real megint csak a nevelre megy😊
a reyes-baptista üzlet az jó az tetszik
A Cadena Ser nevû spanyol rádióállomás értesülései szerint a Real Madrid órák múlva bejelenti, hogy leigazolta Adrianót és José Antonio Reyest! Az orgánum úgy tudja, hogy a spanyolok Julio Baptistát adják Reyesért cserébe, míg Adrianóért Ronaldót adja a királyi alakulat az olasz Internek!
Adriano ügyében a két fél állítólag néhány perccel ezelõtt már elért egy kezdetleges megállapodást, ám a probléma az, hogy Adriano nem rendelkezik EU-s papírokkal. Emiatt a blancóknak egy nem EU-s futballistától mindenképpen meg kell válnia, s az állítólag Julio Baptista lesz akinek ügyében a madridi vezérkar jelenleg is tárgyal a Hotel Eurobuildingban.
BMW 325 iX Rallye Car :)
Hamburba ment vagy maradt a villa nál ?
REAL MADRID
Real Racing Club Santander have completed the signing of giant Serbian international striker Nikola ®igiæ from UEFA Cup hopefuls FK Crvena Zvezda for an undisclosed fee.
Woodgate--->Middlesbrough(kölcsön)
Huth------>Middlesbrough
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Heló szia remélem hogy vagy
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.