Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Carew -> Aston Villa
Lucas Neill, Kepa -> West Ham
Lauren - Portsmouth
akkor kezdem amit tudok 😊
Gago (Boca) ----> Real Madrid
Higuain (River Plate) ----> Real Madrid
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
REAL MADRID
16.01.2007 21.22 di Christian Seu articolo letto 496 volte
Torna al Mainz dopo appena otto mesi Mohamad Zidan. Il 22enne attaccante egiziano è stato infatti ceduto dal Werder Brema al sodalizio di Magonza, dove aveva disputato lo scorso campionato. Zidan firmerà un contratto triennale da 2,5 milioni di euro a stagione.
nem semmi. pár évvel ezelõtt még azt hittem, hogy egy nagy csapatban fog kikötni 😮
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Na mind1 nem veszekedek, nekem nem szimpi diarra...ennyi csak sztem nem ér enynit
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
nekem olybá tûnik már 2 hónap után(!), hogy Diarra jobb, mint egy ,,normális" vkp... Amúgymeg 23 millió volt, 2,5 milliárd Ft-tal kevesebb, ez nem elhanyagolható tény 😄DDD Mert Xavit min. 40-45 misiért adnátok el, ahhoz képest van olyan jó
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
amúgy jó csatár van dögivel, irányító inkább kéne.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ennyiért leigazolni egy .... csatárt?Gudjohnsen volt ennyi és hát egy milliárdszor jobb, mondjuk real féle igazolás, mint diarráért 30milliót, azért már lehet vmi normális kpt venni...
Radoi (Steaua Bucuresti)----->Real Madrid? 12 millió € 😄
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
tõlem azt csinálsz amit akarsz
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
sg az életed :ASD
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Fiatalabb is de Messi a legjobb Argentín 😉
Mondjuk azé 23millió euroért nemsemmi :|
olvas vissza a régi kommentekhez gabber
omg
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nézz a.madrid mecceket
1. Andrij Shevchenko : Milan-Chelsea : 45 millió euró
2. Mahamodu Diarra : Lyon-Real Madrid : 29 millió euró
3. Michael Carrick : Tottenham-Manchester United : 27,2 millió euró
4. Zlatan Ibrahimovic : Juventus-Internazionale : 24,8 millió euró
5. Joaquin Sanchez : Betis-Valencia : 24 millió euró
6. John Obi Mikel : Lyn Oslo/Man.Utd.-Chelsea : 23 millió euró
7. Sergio Agüero : Independiente-Atletico Madrid : 23 millió euró
8. Dimitar Berbatov : Leverkusen-Tottenham : 16 millió euró
9. Ruud Van Nistelrooy : Manchester United-Real Madrid : 15 millió euró
10. Ricardo Oliveira : Betis-Milan : 15 millió euró
igenis többet tud a válogatott - most mondták...
nincs is magyar foci nem értem miért szenvednek - jókat nevetek most is rajtuk
violence can be used for good - JUSTICE
ha láttad az osztrákok elleni meccset,ott látszott,h tudatos játék volt.
de ez már nagyon off
ReaL MaDRid x siempre
eleve a magyar focitól rosszul vagyok szóval elõítéleteim vannak a sajátjainkkal szemben...sajnos ez van😊
csak nincsenek a válogatottban megfelelõ játékosok,akik nem tudnak normálisan helyezkedni.amúgy láttam,h milyen cseleket vágott be,ilyen-olyan meccsen,meg h azért hajtott,meg gólt is szerzett a PREMIERSHIPBEN
ReaL MaDRid x siempre
már immunis vagyok a magyar focira...(pl gerát bénának tartomnem értem mit keresett a premiershipben...)
de ez csak az én véleményem<#wink>#wink>