Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Baros -> Lyon

Carew -> Aston Villa

Lucas Neill, Kepa -> West Ham

Lauren - Portsmouth

na senki nem ír létrejött transzfereket? 😊 nem volt? 😊

akkor kezdem amit tudok 😊

Gago (Boca) ----> Real Madrid
Higuain (River Plate) ----> Real Madrid

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

báttyó02
haggyadmár ez nem efem -.- asfas

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

😮

REAL MADRID

gabber_saviola
UFFICIALE: Zidan torna al Mainz
16.01.2007 21.22 di Christian Seu articolo letto 496 volte
Torna al Mainz dopo appena otto mesi Mohamad Zidan. Il 22enne attaccante egiziano è stato infatti ceduto dal Werder Brema al sodalizio di Magonza, dove aveva disputato lo scorso campionato. Zidan firmerà un contratto triennale da 2,5 milioni di euro a stagione.

nem semmi. pár évvel ezelõtt még azt hittem, hogy egy nagy csapatban fog kikötni 😮

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

GTheo
#2380 itt van h 29 milla de az ár mind1, a lyon keres a legjobban az utsó 2 évben, eladta Essient és Diarrát, pótolták õket Tiagoval és kerestek 70milla eurót...
Na mind1 nem veszekedek, nekem nem szimpi diarra...ennyi csak sztem nem ér enynit

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

mint diarráért 30milliót, azért már lehet vmi normális kpt venni...

nekem olybá tûnik már 2 hónap után(!), hogy Diarra jobb, mint egy ,,normális" vkp... Amúgymeg 23 millió volt, 2,5 milliárd Ft-tal kevesebb, ez nem elhanyagolható tény 😄DDD Mert Xavit min. 40-45 misiért adnátok el, ahhoz képest van olyan jó

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Matthew Prosac
azért kerül(het) ennyibe, mert a Steaua tulajdonosa hótgazdag, és nem engedi el a játékosait szaros 1-2 fontmillióért.. pont azért jó a Steaua évek óta, mert meg tudja tartani a játékosait.
amúgy jó csatár van dögivel, irányító inkább kéne.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
románia legjobb középsõvédõje. szvsz. amúgy minden rendben

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

jól tudod 😉

http://www.powerplaymanager.com/r57633

GTheo
Mind1 😄 vmiért azthittem h csatár...Akkr is sok ez a pénz...Berbatov volt asszem ennyi, mondjuk a realba vmi jó csatárt igazolnék, vagy irányítót...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

LasDen
tudomásom szerint ez a csávó védõ.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

GTheo
LOOOOOOOOOOOOOL!
Ennyiért leigazolni egy .... csatárt?Gudjohnsen volt ennyi és hát egy milliárdszor jobb, mondjuk real féle igazolás, mint diarráért 30milliót, azért már lehet vmi normális kpt venni...

Télen:

Radoi (Steaua Bucuresti)----->Real Madrid? 12 millió € 😄

Oziris666
Látom itt mindenki szeret téged<#nyes>

Matthewpamer
😄DD

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

5w0rdf15h
ja és fõleg ne legyen p@r@szt

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Kaplan
Akkor légyszíves ne bazd fel mindenkinek az agyát, elõre is köszönjük megértésedet ^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Matthewpamer
hallod, nagyon lef05om már az sg-t
tõlem azt csinálsz amit akarsz

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

nickduplikálásért ban jár-e 😄SSSSAD:SFFDDDFA

REAL MADRID

gabber_saviola
mikor kibanoltam az r9-es nickedet akkor megfogadtad, hogy viselkedni fogsz, enniyt ért a fogadalmad.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Matthewpamer
de nem baj csináld ugy ahogy akarod
sg az életed :ASD

gabber_saviola
persze, hogyne

franc0
jó de te kemény vagy...

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Fyrex
jajj bocs hogy így elrontották az úgynevezett topikodat...

szánalmas vagy néha

Avanti Crociati!

GTheo
Nincs még olyan jó mint Messi 😊
Fiatalabb is de Messi a legjobb Argentín 😉
Mondjuk azé 23millió euroért nemsemmi :|

Matthewpamer
jah elfelejtettem hogy mindenhol te vagy a házigazda bocs

Matthewpamer
Hülyeség a banner ezt a fórumot nem csak a kész átigazolások miatt hoztam létre, hanem pletykák minden ilyesmi
olvas vissza a régi kommentekhez gabber
omg

LasDen
jaja.....ezt én is tom....de még mindig van pár okos aki nem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ezt sok játékosra mondták már.... senki se lesz olyanm mint Maradona

LasDen
a szokásos szöveget nyomta pár okos....hogy õ a köv maradona 😄

jah kb. csak ha jóltom õ középen jáccik?!

franc0
Messi szintû

hidd el nagyon jó kis argentín pléya

nézz a.madrid mecceket

neevous
Sergio Agüero-t csak én nem ismerem (biztos jó lehet, hogy ha ennyit kifizettek érte)?

GTheo
Azért nemgyenge mennyit kifezettek egy pár játékosért....

1. Andrij Shevchenko : Milan-Chelsea : 45 millió euró

2. Mahamodu Diarra : Lyon-Real Madrid : 29 millió euró

3. Michael Carrick : Tottenham-Manchester United : 27,2 millió euró

4. Zlatan Ibrahimovic : Juventus-Internazionale : 24,8 millió euró

5. Joaquin Sanchez : Betis-Valencia : 24 millió euró

6. John Obi Mikel : Lyn Oslo/Man.Utd.-Chelsea : 23 millió euró

7. Sergio Agüero : Independiente-Atletico Madrid : 23 millió euró

8. Dimitar Berbatov : Leverkusen-Tottenham : 16 millió euró

9. Ruud Van Nistelrooy : Manchester United-Real Madrid : 15 millió euró

10. Ricardo Oliveira : Betis-Milan : 15 millió euró

tudatos...
igenis többet tud a válogatott - most mondták...
nincs is magyar foci nem értem miért szenvednek - jókat nevetek most is rajtuk

violence can be used for good - JUSTICE

jbal
hát...

GTheo
Nem akarok offolni de ha megfogjuk Carewt és Solskjaert akkr lehet erõsödött a védelem, kiváncsi vok a meccsre...Sowunmira is õ lesz elöl asszem 😮:S😄

hunbasser
ma lesz a norvégok elleni meccs,sztem nézd meg a játékunkat,az elmúlt 1-2 évben erõsödik a magyar válogatott,úgy érzem.
ha láttad az osztrákok elleni meccset,ott látszott,h tudatos játék volt.
de ez már nagyon off

ReaL MaDRid x siempre

nekem nem tetszik a játéka
eleve a magyar focitól rosszul vagyok szóval elõítéleteim vannak a sajátjainkkal szemben...sajnos ez van😊

neevous
Egyetértek Hunbasser-rel. Példának csak a Magyarország-Argentína meccset említeném.

hunbasser
ehh,azért gera nem béna 😊
csak nincsenek a válogatottban megfelelõ játékosok,akik nem tudnak normálisan helyezkedni.amúgy láttam,h milyen cseleket vágott be,ilyen-olyan meccsen,meg h azért hajtott,meg gólt is szerzett a PREMIERSHIPBEN

ReaL MaDRid x siempre

valahogy nem kelti általában fel az érdeklõdésem h egy magyar focista hova megy...
már immunis vagyok a magyar focira...(pl gerát bénának tartomnem értem mit keresett a premiershipben...)
de ez csak az én véleményem<#wink>

hunbasser
uhh...😊 fõ h mindig résen légy -.-

ReaL MaDRid x siempre

az a lényeg hogy most már tudod 😊

nem is tudtam h szabics mainzba igazolt...

<#eljen><#eljen><#eljen>

fernando torres
vagy Anelka..
de a top : Jardel.

franc0
dumaez :c

lásd Milito (->Real Madrid) ->Zaragoza