Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
Rafa Benítez (edzõ)

Liverpool -> ?

😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

jAsOn VoOrHeEs
André Villas-Boas (edzõ)

-> Porto

Mourinho segédedzõje volt a Porto-nál. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Simplisio
Palermo-tol a ROMA-hoz
alitolag mar hivatalos!
Matthew Prosac
Eddig még nem hallottam róla:

Erik Nevland
Fulham - Viking Stavanger

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Bulykin
õ is kiégett már

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

az nem rossz, bent akarnak maradni 😄
Matthew Prosac
Gerald Asamoah
Schalke 04 -> St.Pauli

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kraawz
Míchel

Valencia -> Deportivo (kölcsön)

Mouhamadou Dabo

St-Étienne -> Sevilla (ingyen)

Benjamin Foster

MU -> Birmingham

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

na ez már várható volt, már vagy 2 hónapja tárgyaltak 😄
hedonist
Boateng confirms City move

Jerome Boateng has confirmed he will sign for Man City before appearing for Germany in the World Cup.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Holnap már hivatalos lehet Avram Grant manageri pozícíója a West-Hamnél.

timesonline

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

DONGUBA
Na vicc over!!!!!!!!!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

hedonist
Pont,h az a nagy szó akkor már,h vki még bekapja!

nem? <#ravasz1>

gabber_saviola
hát akkor komolyan nem értem, hogy a gombás f@rkadat miért ajánlgatod. 😄

két gyerekhez meg gratulálok.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

DONGUBA
Dehogynem kapjak be. SZerinted nincs aki bekapja?Van mar 2 gyerek is tehat van aki nemcsak bekapja😊😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gabber_saviola
otthon már már kapják be? 😊

amúgy ilyennel nem szabad ám viccelni, mert végén azt hiszik, hogy én is ilyen nemi identitás gondokkal küzdök, mint te.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
én is szeretem :-D

DONGUBA
Ha kikapom bekapod?😄

hedonist
imádom az lmgtfy-t😄

gabber_saviola

DONGUBA
ez hol hiteles?Meg csak azt olvastam akarjak.

hedonist
pff, õ se marad sokáig..

Gunnersboy
Rodenbücher
MTK -> FTC
ingyen, 3 évre

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

LasDen
kíváncsi leszek meddig bírja...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gabber_saviola
szerintem az volt, ezért is lepett meg, hogy lelépett.

gabber_saviola
Ufficsálé: Prukner László
Kaposvár->FTC

hedonist
nem volt kezdõ a juvéban már?

Oziris666
Hova menne?36 éves!(max Milánba😄)
Amugy Dubai kva szép hely simán jó lesz ott neki hidd el😊

gabber_saviola
Ufficsálé: Pasquale Marino a Parma új trénere.

2 évre😄 hehe tuti nem fog ott maradni sokáig...
felveszi a nagy lóvét és elmegy

jAsOn VoOrHeEs
Fabio Simplicio

Palermo -> Roma

Lejárt szerzõdése miatt ingyen.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

zaki
hát ez nem a napoli 😄

gabber_saviola
UFFICIALE: F.Cannavaro firma con il Al Alhi

gabber_saviola
így igaz, ez van a háttérben.

amúgy ilyenre vadászok a többi bajnokságban is.

Casillas
gondolom, hogy az angol csapatok 1992-tõl 2009-ig milyen értékben adtak el és vásároltak játékosokat, és ez sorbarendezve az összességében kiadott pénzmennyiség alapján csökkenõ sorrendbe

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Tyler1
hát elõször is jó lenne tudni mivan a háttérben 😄
nekem ebbõl semmi nem derül ki:

# net spe
1
2
3 manch
4 man
stb...

<#hehe>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Casillas
egyébként összesített statisztika van errõl valahol, ami a háttérben van? szóval amin nem csak az angol csapatok vannak, hanem az összes

báttyó02
fasza a háttér<#eljen><#vigyor1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Jó ez a háttér 😄

REAL MADRID

Casillas
háttér lol 😄
#7543-as banner viszont nem rossz szerintem, és legalább csapatfüggetlen

Tyler1
van vmi értelme a háttérnek? mert amúgy semmit nem látni belõle.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Bulykin
úú ez a háttér 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

jaaa, azt csak azért, mert most csak sima képek vannak berakva ott, aztán amíg valaki nem csinál jobbat, legalább nézzen ki valahogy
gabber_saviola
abból indultam ki, hogy a vb topiknál sem beszélted meg senkivel, egybõl a moditopikba írtál.

Forza Italia
Molinaro
juventus ---->stuttgart végleg 4 millió euró

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

kraawz
mindegy, lényegtelen akkor.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

na és miért nem maradhat minden úgy ahogy volt, csupaszon? 😊

gondoltam elõbb meg kellene beszélni a többiekkel
Oziris666
<#eljen>