18069
-
#18029 A német Kicker szerint a francia csapat gyenge pontja a Deschamps. :-) -
#18028 ha úgy vesszük még Fred nem hivatalos :D csak annyit jelentett be a klub h az ukránokkal megegyeztek, pedig hétfőn elméletileg már az orvosin is túlesett. -
#18027 Diogo Dalot Porto -> MU
Fred Shakhtar -> MU
Lichsteiner Juve-> Arsenal
Utoljára szerkesztette: 6unn3r, 2018.06.06. 15:16:35 -
#18026 Szerintem 1 szezont kihagy ahogy Pep is tette,esetleg ha a franciak elbasszak a VB-t akkor atveszi a valogatottat. Mas klubcsapatba nemhiszem hogy elmenne,aki BL eselyes ott van edzo -
#18025 Zidane lemondott a Real MAdrid éléről , tényleg elmenne Katarba ?! -
#18024 Frank Lampard a Derby County menedzsere.
-
karajjj #18023 Én meg szurkolok Bogdánnak... :D -
#18022 hát hogy beszélhetsz így a magyar sztárokról?! :D :D -
#18021 Csak az a különbség,hogy Karius egy profi labdarugó (alibi emberek csak úgy nem jutnak el egy Liverpoolig vagy egy BL döntőig...),a Varga meg a többi nb1-es hülyegyerek meg pénzért focizók. Ha kihagyta na bumm,a fizu meglesz,a premium autó a parkolóban,más nem lényeg.
Én nagyon szurkolok Kariusnak hogy álljon fel ebből a gödörből,és jövőre is ő legyen a Pool kapujában. Az ilyen csapások az embert csak megerősitik,és jobb lesz,csak foglalkozni kell vele de ezt Kloppék megoldják biztos vagyok benne -
#18020 akár az NB1-be is jöhet, amit Perezpapától kapott azzal már élete végéig el lesz :P
De az igaz, hogy amikor egy csatár kihagy egy ordító helyzetet, vagy egy KP eladja a labdát amiből gólt kapnak, azok nem kérnek bocsánatot, és nincsenek keresztrefeszítve. Varga bocsánatot kért, amikor üres kapuval szemben sikerült hátrafele lőnie? :D -
#18018 Ahogy az már nyilvánvaló volt, Iniesta érzelmes búcsúja után Japánba, a Vissel Kobe csapatához igazolt.
-
#18017 Carlo Ancelotti Napoli
-
#18016 Unai Emery Arsenal
-
#18015 Manuel Pellegrini egy kis kínai kitérőt követően ismét a PL-ben bizonyíthat.
3 évre írt alá a West Hamhez.
-
#18014 David Moyes-szal nem hosszabbítja 2017 novemberében kötött rövidtávú szerződését a West Ham.
Hammers Official
Habár Big Samnek 2019 júniusáig élt szerződése, az Everton is új menedzser keres a csapat vezetésére, így a napokban őt is felmentették a szolgálata alól.
Toffees Official
Utoljára szerkesztette: 6unn3r, 2018.05.16. 17:15:05 -
#18013 Reina -> Milan
ingyen -
#18012 Ami már borítékolható volt pár hete is:
Thomas Tuchel a PSG új menedzsere PSG Official
Felkészül Mancini (olasz válogatott), Ancelotti (Napoli) és Sarri (Chelsea)...(?) -
#18011 Pista eközben edző lett Skóciában.
Rangers FC Official -
karajjj #18010 téli lista a transfermarkton lévő összegek alapján:
20. Sandro Wagner (a Hoffenheimből a Bayern Münchenhez): 13 millió euró
19. Francis Coquelin (az Arsenaltól a Valenciához): 14 millió euró
18. Jürgen Locadia (a PSV-től a Brightonhoz): 17 millió euró
17. Badou Ndiaye (a Galatasaraytól a Stoke Cityhez): 17 millió euró
16. Ross Barkley (az Evertontól a Chelsea-hez): 17 millió euró
15. Olivier Giroud (az Arsenaltól a Chelsea-hez): 18 millió euró
14. Emerson Palmieri (az AS Romától a Chelsea-hez): 20 millió euró
13. Pietro Pellegri (a Genoától az AS Monacóhoz): 21 millió euró
12. Manuel Akanji (a Baseltől a Dortmundhoz): 22 millió euró
11. Andre Ayew (a West Hamtől a Swansea Cityhez): 22 millió euró
10. Guido Carrillo (az AS Monacótól a Southamptonhoz): 22 millió euró
9. Theo Walcott (az Arsenaltól az Evertonhoz): 22,5 millió euró
8. Lucas Moura (a PSG-től a Tottenhamhez): 28 millió euró
7. Cenk Tosun (a Besiktastól az Evertonhoz): 30 millió euró
6. Inigo Martinez: (a Real Sociedadtól az Athletic Bilbaóhoz): 32 millió euró
5. Cedric Bakambu (a Villarrealtól a Peking Guoanhoz): 40 millió euró
4. Pierre-Emerick Aubameyang (a Dortmundtól az Arsenalhoz): 65 millió euró
3. Aymeric Laporte (az Athletic Bilbaótól a Man. Cityhez): 65 millió euró
2. Virgil van Dijk (a Southamptontól a Liverpoolhoz): 78 millió euró
1. Philippe Coutinho (a Liverpooltól a Barcelonához): 120 millió euró -
karajjj #18009 Lucas Moura
PSG >> Tottenham
-
karajjj #18008 nekem csak Fluimucil Ábel jut eszembe -
#18007 transfer of the millennia -
karajjj #18006 -
karajjj #18005 -
#18004 Laporte
Bilbao-->City
57m font -
#18003 Aubameyang
BVB-Arsenal 56 millió font
BVB Official -
#18002 ha jól emlékszek Ő még Udinében elmondta ezt csak, anno a Fergi féle United nem adott annyit érte és így a Barcába ment -
#18001 mer be kell vágódni és jobbat nem tudnak kitalálni... :D -
#18000 Volt ő már Barca és legutóbb Arsenal szurkoló is :D Nem értem minek kell ilyeneket mondani amikor nyilvanvaloan kamu,és pár év múlva úgyis emlékezni fognak még arra mit mondott,hiába akart anno jópofizni a szurkolóknak,őket csak a mutatott játék érdekli nem a duma -
#17999 Barca->Hebei China Fortune
5,5 millió
-
#17998 Sajnos ez is kicsúszott a száján. -
Balázs 17 #17997 azt vártam, hogy így mondja:
"Fiatal koromtól kezdve United szurkoló voltam blabla" :D
ezt a Diarra dolgot nem vágom, minek kell a PSG-nek? Oké, hogy tapasztalt, de ennyi -
#17996 Lassana Diarra -> PSG
En fullra azt hittem, hogy o mar 38-39 eves es visszavonult :D csak van vissza ut az araboktol, majd koveti dzsudsziiii :D -
#17995 hallottuk már ezt a sztorit... -
#17994 "Autókat mostam, hogy tudjak venni egy pár stoplist. Annyira szegények voltunk, hogy a foci lényegében a túlélést jelentette. Fiatal koromtól kezdve mondogattam anyámnak, ne aggódjon, futballista leszek és véget ér a nélkülözés. A futball megmentett" - Alexis Sanchez. -
pilboy #17993 alexis sanchez -> man utd
mhitarjan -> arsenal -
#17992 Telik ez a rohadt idő, emlékszem mikor nagy tehetség volt az ágyusoknál, nem gondoltam hogy itt fog kikötni. -
#17991 Volt közben egy ilyen is:
Theo Walcott
Arsenal -> Everton
~20M GBP -
#17990 Bíztam abban, hogy nem fogják leigazolni. Schalke dobogó közeli csapat, talán a bayern más szint egy kicsit a többi csapathoz képest, azért ment oda.
Az hogy butaság volt e választani a münchent azt az idő eldönt. Szerintem nem kötött rossz üzletet, bármelyik oldalát nézzük az átigazolásnak. -
#17989 Jaja :D Még nyáron vesznek valakit a Dortmundtól,és akkor már decemberben át lehet adni a salitálat a Bayernnek