Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Az angol Manchester United labdarúgócsapata szerzõdtette a portugál Tiago Manuel Dias Correiát, ismertebb futballnevén Bebét, aki az elõzõ idényben még a portugál harmadik vonalban szerepelt.
A húsz éves, 190 centiméter magas támadóval kapcsolatos érdekesség, hogy az elõzõ idényben a portugál harmadosztályban szerepelt, méghozzá az Estrela de Amadorában.
Innen igazolt idén nyáron az élvonalbeli Vitória de Guimareshez, ahol öt héttel késõbb már tovább is adtak rajta. Utóbbi klubnak ez a szemfülesség angol lapértesülések szerint 7.4 millió fontot hozott a konyhára. Erre mondják: talált pénz.
Sir Alex Ferguson az átigazolás elõtti napon találkozott elõször a játékossal – azért ez merõben ellentétes a szakember eddigi átigazolási politikájával – , akit korábbi segítõje, a portugál Carlos Queiroz ajánlott be neki.
Bebé után a Real Madrid is érdeklõdött, ami szintén felettébb érdekessé teszi a játékost, akit nemzetközileg sehol sem jegyeztek. Illetve mégis: Bebé árvaházban nõtt fel, gyermekévei egy részét az utcán töltötte. Azon sem lepõdhetünk meg, hogy fiatalon még a hajléktalan labdarúgó-világbajnokságon is játszhatott a portugál válogatottban...
Ilyen hírek olvastán az ember hajlamos a naptárra pillantani, nem április elsejét írjuk-e véletlenül. Bár ne ítéljünk elsõre, fõképp ne látatlanban, még az is lehet, hogy a Manchester United csiszolatlan gyémántra lelt...
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Vitória de Guimarães --> Man Utd (7,4m)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Sunderland -> Stoke (8M)
(nso)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Colin DOYLE, Birmingham ___> Coventry, kölcsön
Mario FELGUEIRAS, Braga ___> Rio Ave, kölcsön
Marc MATEU, Levante ___> Real Union, kölcsön
Bram DE LY, Kortrijk ___> FCV Dender, ingyen
Dusan DJOKIC, FC Brügge ___> Zaglebie Lubin, ingyen
Davino VERHULST, KRC Genk ___> Willem II, kölcsön
Thomas CHATELLE, Anderlecht ___> Nijmegen, kölcsön
Andre KRUL, Utrecht ___> Sparta Rotterdam, kölcsön
Loic LOVAL, Utrecht ___> Vannes, ingyen
Caner ERKIN, CSKA Moszkva ___> Galatasaray, kölcsön 400e €
Sergey SERDYUKOV, Terek Grozny ___> Novotroitsk, ingyen
(transfermarkt.de)
Múlt évben pont a Napoliból ment az Atalantába és igencsak rosszul teljesített... Még így is három misit ér. Komoly.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nem is sajnálom, Carvalho már korosodott és az utóbbi években nem volt jó, én Alexet preferáltam JT mellett, amúgy JM nagy húzása volt anno,h hozta a Porto-ból, de sztem már a Madridban sem fog sokat csinálni.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Jesús Dátolo
Napoli >>> (Espanyol, kölcsön, 350.000 ojró)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nicky SHOREY, Aston Villa ___> Wigan, 1,8M €
Larsen TOURÉ, Lille ___> Brest, ingyen
Johan AUDEL, Valenciennes ___> Stuttgart, 3,5M €
Bruno CHINA, Mallorca ___> Rio Ave, ingyen
Ruben CASTRO, Deportivo ___> Betis, ?
Josu ESNAOLA, Sociedad ___> Real Union, kölcsön
Jules REIMERINK, Twente ___> Cottbus, ?
Peter NIEMEYER, Werder Bremen ___> Hertha, kölcsön 200e €
Jaja COELHO, Metalist Kharkov ___> Trabzonspor, 4,2M €
Nico BERTOLO, Palermo ___> Zaragoza, kölcsön
Sokáig vártak vele, de nem váltotta be úgylátszik a hozzáfûzött reményeket és már nem akarták sztem itt tartani feleslegesen, én is sajnálom.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Chelsea -> Swansea City
£1m
Ezek szerint Milner megy a citybe valószinûleg...
jelöltek vannak már a helyére?
Aston Villa -> Free Agent
hát ez meglepõ