Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oziris666
Fulhammel elõrébb fog végezni mint a Pool😄

Különbözõ hírforrások szerint 22m €

REAL MADRID

hedonist
nade mennyit kóstált?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Sajnos ez idén nem jöhet össze, mert Hodgson nem vihet elsõ évében senkit a Fulhambõl.. és csak eltelik megint egy év és Gerzson 1-gyel több lesz, tényleg megérdemelné..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

bakkerman

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

jAsOn VoOrHeEs
Diego átigazolása közben felkerült a hivatalos oldalra is.

4 évre írt alá, 15,5 millió euróért.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

gabber_saviola
Reménykedem benne, Gerzson megérdemelné a Poolt.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

<#eljen>

cesc fábregas

készül Gerának a hely? 😄
mascerano

liverpool----barcelona

4 évre

jAsOn VoOrHeEs

Murder3
😄 még van 3 nap ki tudja mi lesz😄
Schalke még akar venni vkit.Hátha hoznak még 1 sztárt a bl-be.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

LasDen
nem úgy néz ki 😄
Van der Vaart: "A Schalke nagy klub, sok jót hallottam már róluk, de a Madridban szeretnék sikereket elérni, szeretnék itt maradni."

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Murder3
hátha elkapja az isteni fény és mégis el akar majd😄😄

LasDen
vaart nem akar sehova se menni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Murder3
Na ha van olyan isten akkor vdv is visszamegy NémetországbaXD
bár ez már ultra WTF lenne talán...

Murder3
Most kéne egy mentõ Werder vagy Hoffenheim ajánlat neki😊

Murder3
Amúgy látszik h a Wolfsburg nem adta fel a bajnoki reményeit😊
áá Kár h nem Hoffenheimbe ment😄
Pedig nagyon ráéreztem, csak a csapatra nemXD

Murder3
igazából a botrány elõt oylan csapata volt h na igen állat, akkor nekik volt a legjobb keretük a világon is talán, de aztán mindneki elment szétesett.
És nem csak a juve, de az olasz foci is.Inter egyeduralma és a Milan tehetetlensége még jó ideig itt is fogja tartani...

Murder3
LOL te sem láttad játszani...
juvéba nem tudom mit csinált, de a werderbe nagyon ment neki, és egy hihetetlen tehetséggel megáldott játékos.

:AS_DFAS_Dfasdfasdfs

ezen most bekönnyeztem 😄DDDDDD
vmvr
az egy másik volt, és úgy hívták, hogy Maradona😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hedonist
hát ez nem mondhatni elõrelépés, ígéretes volt pedig.

jAsOn VoOrHeEs
Fernando Cavenaghi
Bordeaux -> Mallorca
http://www.girondins.com

Grove4
<#lama><#banplz><#taps>

Ajánlom neked ezt.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

juvésok most megmagyarázzák miért ment el OKOSKÁK

nem nagy szám a kölyök egy középcsapatban jó lesz

egyszerûen oldották meg amúgy, a liga helyezéstõl és reklámértéktõl függetlenül minden csapatnak pontosan ugyanannyi pénzt ad, aztán a többi már a vezetõkön múlik, hogy mennyi reklámpénzt szednek össze
Grove4
Akkor úgy mondom, hogy ha nem kergetik el, mert õ maradni akart, csak Marotta egyezkedett a Wolfsal.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Jelen pillanatban maga a vezetõségünk :S

Már kezdtem azt hinni, hogy jó átig szezont zárunk, erre tessék, egy játékos eladásával voltaképpen tönkrebaszták az egészet, ááááááh, nem is baszom fel magam.

gabber_saviola
Diego nem volt átadólistán.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Voyager5
szánalmas amit a Juvéval csinálnak
gabber_saviola
Jelen pillanatban a Német fociban több pénz van, mint az Olaszban. Régóta udvarolt már a Wolfsburg Diegonak, csak idõ kérdése volt az átigazolás.

Grove4
A lófaszt, ha nem teszik átadólistára, nem megy el. Csakhát ugye van egy "zseni" Marrotánk. :S

😞

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

<#wow2> Na ez nem semmi

REAL MADRID

bakkerman
hát,(már) vonzóbb egy gazdag német csapat,mint egy nagymúltú,de jelenleg hányatott sorsú olasz.

Oziris666
Újabb menekülõ a süllyedõ hajóról...

Rockynhooo
ezt nem értem. nem is követem az olasz focit. de amikor legutóbb hallottam Diegorol akkor istenségként volt beállítva. mi történt hogy nem Juve? Vagy a Wolfsburgban már nagyobb dicsõség játszani mint a Juveban?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Grove4
<#falbav><#conf>

gabber_saviola
UFFICIALE: Juventus, Diego al Wolfsburg

Kjaer átigazolásánál sokan csodálkoztak, hogy miért a Wolfsburgot választja. Remélem most már mindenki elhiszi, hogy megelõzte a Német az Olasz focit.

hedonist
ott volt a smile, nem is rosszindulatból mondtam😊

Hajnal pályafutása asszem már csak lefele tart, válogatottban sincs már sok ideje sztem..

Matthew Prosac
Alessio Cerci
AS Roma -> Fiorentina (3M ojhó)

forrás: nso

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
nyugi én is Chamakh-nak írom "Samak"-ot, nem vagyok híve ennek a tulajdonnév-magyarosítási láznak, egyszerûen csak egy oldalról másoltam ide, és nem ismertem a srácot, azt hittem így írják eredetileg is a nevét..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

bakkerman
Hajnal....

röviden a lényeg,hogy Klopp nem számolna Tomival kezdõként,azok után hogy nyáron leigazolta a posztjára Kagawat,így ha kap ajánlatot a Borussia,akkor távozhat. Eddig a Hannoverrõl lehet tudni,hogy érdeklõdnek. Gondoltam berakom a linket.

Murder3
arabok és a franciák köteléke érthetõ😊

hedonist
azt hittem francia...

nem értem, hogy mibajod, arabul van eredetileg a neve: رفيق حليش
hedonist
gondolom, de ezt gyûlölöm, akkor Rooneyt mindenki írja 'Rúni'nak...

azt elfogadom, ha a nem latin betûvel írt neveket magyarosítják, mint mondjuk, az oroszok cirill betûs neveiket pl Zsirkov.

bakkerman
egy emberrõl beszélünk,csak le"magyarosították" a nevét,például Chikhaoui=Sikhaui