Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

smith09
Érdekes h egy német újság teljesen reálisan leírja h mennyire jól járt a Frankfurt hiszen jorábbi csapatában a hannoverben sk gólt lőtt igazai vezér volt.
a hazai lapok meg kb lehúzzák folyamatosan. menjenek a pi**ba.
banok
Huszti Szabolcs
Csangcsun Jatai -> Eintracht Frankfurt

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

6unn3r
Hivatalos. Pep a szezon végén távozik. Carlo helyettesíti majd.

Utoljára szerkesztette: 6unn3r, 2015.12.20. 13:38:29

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

bakkerman
Es mindezek mellett TOVABBRA SINCS semmi hir arrol,hogy Pinyö merre folytatja a karrierjet...nonszensz a mai ujsagiras basszameg!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

limperatore
mihajlovics

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

6unn3r
Olyan vicces. Mármint a média. Egyes vezető sportlapok meg vannak arról győződve, hogy a Chelsea már megállapodott Carlo Ancelottival, akinek a segédje Shevchenko lesz. Más vezető sportlapok viszont azt írják, hogy Carlo nem a Chelseavel, hanem a Bayernnel állapodott meg, mivel Pepnek szándékában áll az idény végén lelépni Münchenből, hogy kipróbálja magát a Manchester City edzőjeként a Premier League-ben. Mindezek mellett, belsős londoni forrás szerint már javában folynak a tárgyalások Abramovics és Juande Ramos között. Hogy a lista ne legyen hiányos, felmerült pletyka szintjén még néhány név: Simeone, Capello, Conte, Emery, Rogers.

Utoljára szerkesztette: 6unn3r, 2015.12.17. 23:15:43

LasDen
Hiddink

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szucsy89
Mourinho off. Ki lesz az utódja?
bakkerman
Na neki a golrekordjat senki se fogja megdonteni az biztos 😄

6unn3r
Nem nagyon esett szó róla, de időközben visszavonult Rogério Ceni is.
Ha hinni lehet a statisztikáknak, akkor 1231 (!) mérkőzésen lépett pályára és kapusként 131 gólt szerzett. Híres volt ugye nagy szabadrúgás góljairól. 42 évesen akasztotta szögre a csukát és a kesztyűt.

smith09
Ismerős.

Telik az a rohadt idő. .-))
bakkerman
Komoly hogy megy az idő,nem is olyan régen ezekkel a srácokkal még a CM-ben/FM-ben/FIFA-ban bohóckodtunk,most meg már edzők 😄
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.12.04. 16:54:27

6unn3r
Jimmy Floyd Hasselbaink meg a QPR menedzsere lett.

bakkerman
Azta,az meg megnagyobb durvasag 😄 Neville brothers on tour Valencia 😄D

zaki
wtf. occse meg az asszisztense.

Azt olvastam, hogy csak vasárnap este érkezik, addig a tesója helyettesíti.
bakkerman
Én lefordultam a székről,és pont ellenünk kezd a hétvégén

Pfúúú, az nem semmi! 😄
6unn3r
Gary Neville a Valencia új menedzsere a szezon hátralévő részében.

LasDen
Klopp lesz

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
Pinyö meg mindig szabad...

LasDen
Brendan Rodgers
Liverpool--->free agent

bakkerman
Sajnos ez van...vagy igazodik hozza egy menedzser,klubtulaj,es azt mondja oke,ez van de kellenek a jo jatekosok es belenyul a tarcaba,vagy nem adja meg magat. Nincs aranyossagban az elkoltott penz az eredmenyekkel ez teny ( City ), de tobb olyan pelda van hogy amelyik csapat meg soherkedik,es nem igazodik a piachoz,az nem fog elerni semmit.

LasDen
hagyjuk az árakat. Évek óta ez van, felesleges rinyálni miatta....

6unn3r
Most őszintén. Sterling 60+ millió, De Bruyne 75 millió, Martial 50+ (?) millió....
Nem normális a világ ezekkel az árakkal. Alexis meg Özil ebben a tekintetben áron alul érkezett.
De mégis hova kellett volna még mezőnyjátékos? A vkp posztot elismerem, old story. Talán klasszikus csatár. Talán. De kit? Benzema? 90 milláért? LoL Bírom Benyát és el tudnám képzelni Londonban, de nem ennyiért. Akkor kit? Falcaot kölcsönbe? 😄 Mondjatok már olyan klasszikus csatárt, aki le is tett már valamit az asztalra, folyamatosan bizonyítja képességeit és nem egy egyszezonos csodajátékos és akit értelmes áron meg lehet szerezni! Szerintem a keret adott. Nem azt mondom, hogy nem lyukas, de tele van sokoldalú játékossal. Én személy szerint elégedett vagyok a kerettel, és ha tartósan meg tudnák tartani egyénileg és csapat szinten is a jó formájukat, akkor a világ legszebb futballt játszó csapatai közé tartozhat az Arsenal. Sőt, máris oda tartozik, csak a folytonosság, a stabilitás hiányzik.

zaki
Es meg igy es behozza majd a bringat az elso 3ba, az lesz a vicc.

LasDen
biztos olyan, mint mamám volt. Koszos, alig jó, de működik, akkor minek újat venni....

bakkerman
jó...<#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

szucsy89
http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-ibra-kiakadt-ibra-kiosztott-ibra-kivonult-video-2435871

klasszik ibra 😄
LasDen
a semmire szobrot, az aztán a munka 😄

bakkerman
Ez a best kifogasa wengernek 😄 Ha egyszer szobrot kap a stadionjuk elott biztos ez lesz rairva 😄

szucsy89
utóbbi
LasDen
mert nem volt olyan játékos, aki elérhető lett volna és erősítést jelentett volna a csapatnak. Vagy csak idióták dolgoznak ott és nem találtak egyet se....

limperatore
szegény szurkolók
h nem húzták még faszra?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
az arsenal meg nem igazolt mezőnyjátékost 😄DDDD

wenger pro
limperatore
vicc hogy milyen pénzeket költ az mu 0 játékosokra 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Darthmushroom
legutóbb én már messze nem ilyen vad számokat olvastam, ezek az első hírek voltak még tegnap és azok se komoly forrásokból. Én ma már azt olvastam h még az 50m-t se most fizeti a klub hanem ennek is csak egy részét fizeti idén. a bónusz feltételek meg enyhén szólva erősek ami esetén fizetni kéne, gólkirályi cím (első három évben), legjobb fiatal (első három évben) aranylabda stb..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
igazat talán soha nem tudjuk meg mert a United nem nagyon szokta reklámozni de az ilyen francia meg angol blikk híreket el kéne elfelejteni, meg vicc h "a legjobb" magyar sportújság is leragad ezeknél

Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.09.01. 19:42:04

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

szucsy89
balfasz mu
bakkerman
(50 millio kápé,ha teljesulnek bizonyos feltetelek akkor kapjak meg a plusz 30-at)

bakkerman
Anthony Martial
AS Monaco -----> Manchester United
80 millio euro
Forras: MU hivatalos oldala

A Real Madrid hivatalos közleménye az ügyben.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége.
Rockynhooo
Meg is csapták az Arsenalt meg a Poolt. Jó kis csapat lesz ebből!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Darthmushroom
Song
Barca-->West Ham kölcsön

Victor Moses
Chelsea-->West Ham kölcsön

Jelavic
Hull-->West Ham

Nálam kérdés nélkül ők voltak a nyár győztesei a premier ligában. Egész nyáron jól erősítettek, nem csak a "hajrában".
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.09.01. 12:43:35

Rockynhooo
Akkor minek vették meg Navast ? Örökre padra? Ismét egy ember akinek frankón elcseszik a karrierjét 😄 Volt egy iszonyat jó vb-je , amikor mehetett volna simán kezdőnek bárhova. Most, hogy elment Casillas, simán meg kellene kapnia az esélyt...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Darthmushroom
am messze nem biztos h MU hibája, csak találgat a sajtó, van nem egy olyan hír is a Madrid hibája, sőt a legutóbbi hír is az h Madrid hibája, ők késtek a papírokkal .

szucsy89
ebből még balhé lesz, mekkora troll az mu😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Darthmushroom
szerintem nem kell aggódni, ha barca tud úgy igazolni h elvan tiltva azt a pár perc késést elfogják nézni és ma/holnap DG madrid játékos lesz

LasDen
De Gea ügy... AS are now reporting Manchester United DID send their documents on time but in a format that could not be opened in Spain!

erre szavak nincsenek 😄

bakkerman
Hihetetlen nagy fejlődésen ment át,szerintem akkor még a Chelseanél se láthatták az edzők meg a vezetők,hogy mi lesz belőle,szóval őket nem nagyon lehet okolni,én viszont féltem a srácot mert a City-nél ő is csak egy lesz a sok sztárocska között...még nem kellett volna váltania

zaki
Jonny Evans

MU->WBA

Kingsley Coman

Juve->Bayern (kolcson 2 evre, veteli opcioval)

Dante

Bayern->Wolfsburg
Utoljára szerkesztette: zaki, 2015.08.30. 21:38:25