Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Dzsudzsák Balázs megegyezett az Anzsi Mahacskalával. Információnkat az orosz Szport Ekszpressz napilap is megerõsítette. A szélsõn ma Olaszországban végzik el az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokat.
azért ahhoz elég nagy pofa kell,hogy olyat leírjanak,hogy ma megy orvosira...98% hogy odaigazolt
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
1. "confirms Anzhi Makhachkala interest" nem egyenlõ, hogy leigazolták. ergo még sehova sem ment. vagy lehet én tanultam eddig rosszul az angolt.
2. "he stated to Blikk" - seriously?!
3. Goal.com
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"he stated to Blikk."
Én itt nevettem fel.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"A középpályást az átigazolások idõszakában megkereste a Fenerbahce, de egyelõre nincs szándékában a törököknél játszani. „Nagyon kecsegetõ az összeg, amit ajánlottak, de nem olyan játékos vagyok, akinek az a célja, hogy kétmillió euró fölött keressen. Én spanyol vagy olasz csapatban játszanék szívesen, csak azért nem mennék el Törökországba, hogy ne legyenek anyagi gondjaim.” "
Pro:
- Kecisok pénzt fog keresni. Tudom, h. mint sima fociszurkolót ez engem miért érdekelne, de ha már lázadni tudok, h. jaj elbaszta a karrierjét akkor ezt is figyelembe lehet venni.
- Nagy a valószinûsége, hogy köv. évben Európai porondon játszik.
- Pénz van, pénzéhes állatok mindig vannak, így elvileg nincs akadálya a jó csapattársak vásárlásának se.
- Orosz liga jóa😄
Kontra:
- Ápr.-Nov. bajnoki rendszer.
- Ha szarul áll a csapat, valszeg nem fog tudni visszakapaszkodni vmi jó Nyugat-Európai csapathoz.
- Zimány Lindus 😄
- Hazai közvélemény megbélyegzi.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Nem értem amúgy miért van mindenki meglepödve innen is látszik h semmi normális csapat nem akarta!Az ilyen nagy klubbok nevei mind kamuk voltak...
Джуджак
REAL MADRID
http://www.powerplaymanager.com/r57633
link
Glory Man United Go Kimi Go
REAL MADRID
REAL MADRID
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Hamburg (Free agent) > Malaga
http://www.nemzetisport.hu | http://www.facebook.com

Auxerre -> Lille
Michael Mancienne
Chelsea -> Hamburg
2.4M euro
Jacques Faty
Socheaux -> Sivasspor
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.