Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
gyönyörû ez a magyar mentalitás, és ez az Aranycsapat óta semmit nem változott. nem csodálkoznék, ha Dzsudzsi sem jönne vissza egyhamar ebbe az országba. mert minek?

álszentkedik itt mindenki, mintha nem tudnátok, hogy a fociban minden a pénzrõl szól, MINDEN!!! kicsit nézzetek már körbe.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Egyre inkább érik bennem, hogy csatlakozni fogok azokhoz akik kifütyülik. A sírva lejövetel alatt azt értettem, hogy kap majd a kis érzékeny lelke... nem dobálásra, vagy valami terror akcióra gondoltam! 😊)

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
"Szerencséd, hogy mostanában nem lesz válogatott meccs, garantálnám, hogy sírva jönnél le a pályáról. Õszre talán elmúlik a dühöm..."

Erre.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hogy mi? Most egy kicsit elkeveredtem... mire példálózol azzal a hozzászólással? Nem vágom... 😊

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
#10295 pl. De nem feltétlen erre a topicra gondoltam. A megdobálást pedig ne szó szerint értsd. 😊

Effe88
???ki akarja megdobálni a válogatott meccsen???😄😄😄😄
szerintem senki

[HUN]FaTaL
Akkor 9 éve, mindegy, az sem tegnap volt.

#10301: Ez így van. De lehet, hogy tud a klub hosszútávú terveirõl, amirõl mi nem. Minden ki fog derülni, de kár megdobálni a válogatott meccseken, mert értelmetlen.

Effe88
jó persze az õ döntése nyílván de akkor legalább olyanokat nem kellett volna nyilatkoznia korábban hogy neki nem a pénz számít hogy hiába keresnék meg pl törökbõl akkor se menne oda...😄😄😄
hát látjuk mi lett a vége
a pénz nagy úr(sajnos)

banok
A 2002-es UEFA-kupa döntõt a Feyenoors nyerte.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

[HUN]FaTaL
Én sem örülök, hogy ide igazol de mielõtt ki akarjátok szorítani a válogatottból, azért hagy jegyezzem meg, hogy senki nem tudja mi lesz evvel a klubbal. Az elmúlt években azért volt 1-2 keleti meglepetéscsapat az európai kupaporondon.

A Zenit UEFA kupát nyert, a CSZKA Moszkva szintén. Holland klub 15 éve nem nyert semmit, szóval semmiképpen nem mondanám, hogy gyengébb az orosz bajnokság.

Persze a közeg az más..

De ez még mindig az õ döntése a saját karrierjérõl és nem a miénk.

És nem gondolnám, hogy a gyerekek emiatt ne kezdenének el focizni. Rengetegen fociztak a 90-es években is pedig akkor aztán végképp nem volt még idegenlégiósunk sem nagyon, nemhogy élklubban játsszó világsztár.

Tyler1
az már a Kassai 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

A magyar foci drukkerek szemében az lehetett volna... szerintem... nagyon régóta vártunk egy ilyen játékosra...

www.smart-bus.hu

Voyager5
"leendõ félisten"

😊)
Szép volt fiam! Megmutattad a következõ generációnak, hogy lehet egy leendõ félistenbõl egy közutálatnak örvendõ futball kurvát csinálni pár nap alatt...

Szerencséd, hogy mostanában nem lesz válogatott meccs, garantálnám, hogy sírva jönnél le a pályáról. Õszre talán elmúlik a dühöm...

www.smart-bus.hu

Kaplan
Ebben a mezben jó néhány kilométer távolságból ki lehet majd lõni. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Effe88

bakkerman
nem,de nagy ásznak indult,és egy malagában azért ficánkolna,vagy egy anzsiban

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
hát azért nem egy deschamps a gyerek😄😄

bakkerman
A Malaga tárgyal a Lyonnal Toulalan leigazolása ügyében!! Azért ez nem semmi hír,a csávót pár éve még a fél világ vitte volna

bakkerman
igen igen,bocsika

jenkinson 19 éves és kerek egy milla volt, ennyi volt a nevelési költsége
te chamberlainrõl beszélsz: link
ROCKnROLLA
Te mirõl beszélsz? 1,125 millió ojró volt.

Darthmushroom
Cabaye
lille->newcastle

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bakkerman
de ez melyik csapat ahova ment?

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

bakkerman
nem sûrûn adnak 12 misit (fontban ráadásul) egy 17 éves kisfiúért,kiváncsi leszek mit alkot!

arsnl
még nem láttam itt
Carl Jenkinson
Charlton A. -> Arsenal

bakkerman
na sok sikert neki,amit idén véghezvitt a B-vel az nem kutya! <#worship>

Effe88
vótmá

[HUN]FaTaL
Diginél már nem fog elférni annyi mindent vettek. Szerintem a sport1-2 el fogja adni a hollandot és megveszik az oroszt.

Luis Enrique <#eljen>

REAL MADRID

WuFraZselic
Montella
AS Roma > Catania

Luis Enrique pedig már Romában van, mindjárt ez is hivatalos

Luis Enrique
Barca B > Roma

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
majd megveszi a digi,és el lehet majd újságolni digiéknél,hogy nesztek faszok,minden 10. ember látja csak balázst...

Effe88
😄😄
nem nézte a kutya se mi???😄😄

orosz bajnokság már nincs a sportklubon idén, nem vettek jogokat
Jordan Henderson
Sunderland-->Liverpool
forrás

Vincent Enyeama
Hapoel Tel Aviv-->Lille
forrás

hedonist
Ez nem igaz,h csak levezetni mennek, pl: Mbark Boussoufa, a Belga bajnokság egyik legjobbja volt 26 évesen igazolt oda, Jucilei brazil válogatott 23 éves, Tardelli 26, és állítolag megy Aimar is, ott van Carlos Balázsnak azért lesz kitõl kapnia a lasztit, mégha csak levezet is...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Aha, akkor ezt most így befejeztétek ebben a topikban, ugye?

REAL MADRID

LasDen
megy a vidibe....😄 de most lesz még 30 úgyhogy van benne pár év...szerintem nagyon jó játékos...legalábbis régen az volt...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Vicente otthagyta a Valenciat? vége vagy megy más csapatba?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

[HUN]FaTaL
21 Eredivisie
8 KNVB kupa

Ajaxnak 30 Eredvisie és 18 KNVB kupa

1978-as UEFA kupát kihagytam

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Nem is néztem. 😄DDDDDDD

Gádzsiiiiiiii xDDDDDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Dzsudzsák aláírt a Macskajajhoz.

Link

A magyar futballista szerzõdtetését a csapat vezetõedzõje, Gadzsi Gadzsijev jelentette be.

szucsy89
Én is ezt magyarázom 😄 A Milan elleni meccseket láttam is, szép focit játszottak akkor, ott õk érdemeltek volna továbbjutást egyébként!
PSV, csakhogy tisztában legyünk melyik csapatról beszélünk 1988-as BEK gyõztes Holland klub. ez a Holland klub sok nagyon tehetséges késõbbi sztárt nevelt ki pl az elõbb említett Ronaldot, Phillip Cocu és Van Nistelrooy is mintha innen indult volna. ez a Holland klub 2005-ben majdnem bejutott a BL döntõbe a Gomes, Alex, Van Bommel, Cocu, Park Ji Sung, Lee, Simmons féle csapat kiverték az Arsenalt is csoda mód és a Milan is az utolsó percben lõtt egy idegenbeli gólt azzal dõlt el az egész. ezenkivül még az Ajax után elvileg õk nyerték a legtöbb bajnokságot most pontos adatot nem tudok, szóval nem mondanám rossz csapatnak összességében😊

én pl azért még nem fogom nézni az orosz bajnokságot csak, mert odaigazolt Dzsudzsák. Huszti is elment a Zenitbe azóta se követem, mi van vele elvan degeszre keresi magát és padozik akár egy Dick Advocaatnál, akár egy Spallettinél.

Én nem ítélem el Dzsudzsákot, oda igazol ahova akar nem érdekel. Válogatottbeli teljesítménye jobban izgat, ha rendszeresen játszani fog (nyilván, ha ennyi pénzért leigazolja a Mahacskala játszani is fog), akkor jó. Itt sokan azt sajnálhatják maximum, hogy esetleg egy Juventusban, egy Lille-ben, egy Valenciában láthattuk volna, dehát mind1, ezért kéne több játékos, aki nálunk kiemelkedõ nem egyre kell építeni, hogy aztán vérig szidhassuk, ha nem úgy cselekszik, ahogy "mi" akarnánk.

szucsy89
"1: PSV hol volt szem elõtt mielõtt Balázs odaigazolt volna? Sehol"

Én csak arra reagáltam, amit leírtál. 😊

Tény, ez nem most fog kiderülni, de szerintem akkor is rossz döntést hozott.
1: Gondoltam, hogy nem a Ronaldo jelezte korszakot kell most néznem a PSV-t vizsgálva. Ha a múltat nézzük, akkor bocsánat és igazatok van!!! BALÁZS egy igazi MEGHATÁROZÓ csapatot hagytál ott 😞 Hiszen ott játszott Ronaldo is, mekkora hülye vagy Balázs...

3. Klub/manager/játékos a sorrend, de ezt tudtuk eddig is.
4. Akkor egyel, kettõvel... x ezer emberrel kevesebb nézi az orosz ligát, na bumm. Nem hiszem, hogy számít nekik.

Ha bejön a kaland úgyis mindenki azt mondja, h. õ megmondta fasza lesz Dagesztánba baszni a rezet, ha meg nem, akkor meg lehet verni a mellet, hogy én megmondtam.

majd olyan 2 év múlva kiderül.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"