18069
-
Rudee #11940 Andrea Raggi
Bologna -> Monaco
Végre a védelmük is erősödik. -
#11939 Didier Drogba
Chelsea Fc -> free agent
;(((( -
#11938 építjük a jövő csapatát :D -
#11937 Rodrigo Palacio
Genoa->Inter 10-11 millio euro -
Rudee #11936 4x játszott bajnokin. Remélem jövőre tényleg számít rá Mourinho, ahogy azt nemrég mondta is. -
#11935 Sahin talán nem is játszott a bajnokságban... -
#11934 Zabaleta bazmeg...akkor már inkább Montoya épüljön be -
karajjj #11933 egy kis hápogás:
- A City 36 millió eurós ajánlatra készül Fernando Llorentéért, kérdés, hogy a Bilbao el akarja-e adni.
- Az inter Maicont adná de Jongért cserébe a Citynek.
- Buzsákynak új szerződést ajánlott a QPR.
- Angliában biztosak benne, hogy Modric távozik a Spurstől, mert az nyilatkozta, hogy BL-ben szeretne jövőre játszani.
- Mourinho szeretné megerősíteni a keretét, David Silva az egyik célpont.
- Dani Alvest vinné a nyáron a PSG és az Anzsi is, távozása esetén a Barcelona Zabaletával pótolná.
- Az Inter 18 millió euró körüli összeget is megadna a Real Madridnál mellőzött Sahinért. -
karajjj #11932 na gondoltam én, hogy lesz valami nevesebb igazolás -
#11931 Wiesét leigazolta a hoffenheim:D
meg derdiyokot is...
legalább jön erősítés is ha már elmegy egy csomó jó játékosuk -
#11930 Remélem hamarosan megerősítik. -
Bajnok13 #11929 :D -
#11928 Úgy látszik még nem hivatalos a transzfer. -
#11926 Remélem eligazoltál a Banamák FC-be. -
geo91 #11925 takarodj -
Bajnok13 #11924 Te is igazolhatsz a saját kis csapatodba amit itt találsz teljesen ingyen:
http://powerplaymanager.com/r648523 -
#11923 Fredy Guarin
Fc Porto-Internazionale
télen a kölcsönért 1.5 millió euró, most meg 11 millió euró.
Hivatalos -
karajjj #11922 van egy 19 éves belga gyerek még az első keretnél, aki még egy percet sem volt a pályán :D
egyébként kíváncsi leszek, hogy nyáron kiket vesznek, mert ez, hogy így elengedték a kapusokat, arra utal, hogy lesz jobb -
#11921 spórolnak:D
majd beáll babelD::D:D -
#11920 Marcello Lippi ----> Kuangcsou Evergrande
ide igazolt Barrios is nemrégen,és itt játszik Dario Conca is,akiről szerintem kevesen tudják,de évi 10.4m$-t kap ettől a kínai csapattól -
karajjj #11919 az kemény baszki, mert
Daniel Haas
Hoffenheim >> Union Berlin
és így a Hoffenheimnek nincs kapusa :D -
#11918 Starke
Hoffenheim-->Bayern
link -
#11917 üdvözöllek a 21.században:D:D:D -
#11916 német-lengyel :D -
#11915 aki eredetileg lengyel :D -
#11914 német játékos angol csapatban amerika sportszergyártó mezében arab szponzorral kínai felirattal a hátán :DDDD -
Balázs 17 #11913 nagyon menő^^ -
-
#11911 Persze ertem, csak ugy megjegyeztem :-) -
#11910 Nem is mondtam azt :) A mondandóm lényege hogy ilyen kaliberű sok mindent megnyert játékosoktól én nem sajnálom a pénzt illetve egyiket sem vonnám kérdőre ilyen karrier után hogy de miért mentél az arabokhoz/usaba/oroszokhoz stb. -
#11909 ő is megnyert már mindent... -
#11908 Titi 70k-t keres hetente a NYRB-ban, ő szerintem abszolút nem a pénzt nézi. -
#11907 Vágom :DD Én úgy vagyok vele hogy azok a játékosok akik már bizonyítottak majd karrierjük végén elmennek pötyögni valahova nagy pénzért tőlük nem sajnálom. Raúl is közéjük tartozik. Eto-val is úgy voltam hogy már letett annyit bőven az asztalra hogy elmenjen még bohóckodni jó nagy pénzért az anzsiba. De amúgy gondolom Henry meg Becks sem szotyiért focizuk amcsiban. -
#11906 :D:DD:D:D
jó de hát már keresett vagy 50 milliót(vagy többet csak mondtam egy számot:D:D)
ennyi pénzből két sztojka családot+három lakatos családot ellátok pénzel életük végéig x5 a8 stb...D::D -
Rudee #11905 Nem hiszem, hogy azért ment oda. Mikor eljött Madridból már akkor is hívták Katarba, nyilván nem fillérekért. Ő szereti amit csinál. -
#11904 5 gyereke van :D azt gondolom úgy van vele ha azoknak is lesz fejenként 5-5 gyerekük akkor már rögtön 30 ember jövőjére kell összeszednie :D 25 unoka meg 5 gyerek ugye :D na meg ott az asszony is :D -
#11903 igen a schalke még egy évet ajánlott de csak "szaros" 4 milliót adtak volna neki egy évre, és ez nem tetszett neki
(a 2 schalkés évében egyébként évi 7-7 millió eurót keresett)
amúgy nem tudom hova gyűjt:D:D:D
mit csinál majd azzal a temérdek pénzel????:D:D -
karajjj #11902 és meg sem viselné őket anyagilag :D -
#11901 Raúl jobb és bal oldalán lévő úriemberek szerény véleményem szerint kipengetnék Magyarország devizahiteleit :DDDD -
#11900 Jól megszedi még magát karrierje végén, bár szimpatikusabb lett volna, ha a Schalke után visszavonul... (azt hiszem a németek még 1 évet adtak volna neki de ő nemet mondott)