Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oziris666
menjen csak psgbe Ronaldinhonak is bejött😊
Chelseabe kevés lenne még...

WuFraZselic
Sébastien Frey
Fiorentina > Genoa

genoacfc.it

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
a Citynek 3 szezon kellett csak a BL csoportkörig, akkor szerinted hány év és hány száz millió kéne bármelyik magyar csapatnak egy BL negyeddöntõig?!

a szenzáció meg nem érdekli õket....

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

szucsy89
Bajnokok lehet nem lesznek, de elõbb utóbb megtérül az a befektetés... jövõre erõsek lesznek!
bakkerman
hát azért de,gondolj bele mekkora szenzáció lenne és világon egyedülálló ha magyar csapat BL negyeddöntõig vagy akár tovább jutna!! valamelyik köcsög arab tényleg idejöhetne,hogy legalább klubszinten érjünk el valamit

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hedonist
tévedsz, nem utálom, pusztán undorító.

Bajnok a City?😄 engedd el..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

eddig szerintem még seholsem térült meg nekik
Tyler1
olyan hülye arab nincs, aki a drága olajat a szégyen magyar fociba ölje 😄 meg aztán itthon meg se térülne a befektetett lóvé.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

amúgy ja, hemibá átadhatná már a stafétát valami olajsejknek 😄
próbálják már mióta, de rájöttek, hogy inkább ide kell jönni
jöhetne már 1-2 kishazánkba is 😄
Tyler1
10 éven belül az arab liga top 3-as lesz, ha Európa után elkezdik saját csapataikba ölni a lóvét, meg a játékosokat.

lol 😮

négyszer annyit mint mi... <#banplz>
WuFraZselic
dede. Leonardot is évi 7-9 millás fizetéssel vitték el az Inter padjáról

és már költöttek 42 millát játékosokra 😄

de
valami katari cég, de nem vagyok benne biztos

mivaaan? csak nem ott is valami arab lett a tulaj??
WuFraZselic
hát Zamparini a több pénzt választja (PSG), abban biztos vagyok...

Tyler1
komoly dilemma lehet 😊

jAsOn VoOrHeEs
Gondolom közel a megegyezés Stekelenburg ügyében, a cserekapus pedig Lobont lesz. Egyébként csak kölcsönszerzõdés.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

hát vele meg mi lett? :|
WuFraZselic
hát Pastore nem lett nevezve a ma esti EL-selejtezõre... holnap eldõl a sorsa, PSG vagy Chelsea

jAsOn VoOrHeEs
Julio Sergio
Roma > Lecce
http://www.uslecce.it

WuFraZselic
Efrain Juarez
Celtic > Real Zaragoza (kölcsön)

jAsOn VoOrHeEs

hagyd, betegesen utálja a cityt, ha következõ szezonban bajnokok lennének, akkor is károgna, hogy szarfos az egész...
Voyager5
Kemény lenne ha Pastoret a PSG vinné..
arsnl
45m euróért..

WuFraZselic
Mohamed Sissoko
Juventus > PSG

Salvatore Sirigu
Palermo > PSG

lehet holnap Pastorét is elviszik, azon mondjuk kiakadnék

arsnl
Silva? 1.éve volt, City alapembere, nyert FA kupát, idén BL résztvevõ.
Dzeko? még csak fél éve van ott, mégis nyert már, és angliát amúgy se szokja meg mindenki egybõl.
Kolarov is stabil kezdõ volt. Adebayor meg egyik csapatánál se maradt még tovább 3 évnél, akárcsak Tevez, Robinho..

idén simán bajnokok lehetnek

hedonist
😊 édes istenem... oké, hogy nem álltak sorban IQ osztogatásnál, de társaik példájából tanulhatnának.. Dzeko, Silva, Kolarov, Adebayor stb.ezeknek mind annyira bejött, h Agüero is az õ példájukat akarja követni? nem értem, de le is szarom, 2 éven belül úgy is lelép onnan, mint Robinho,Tevez és még ki tudja kik fognak.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

bakkerman
hát jah,most gondold bele magad dzeko helyébe,ott van melletted tevez,meg most megvették csillagászati pénzért agueröt. amikor téged (dzekot) megvettek,akkor neked azt mondták alapember leszel,erre hoznak rád egy agueröt. picit bosszantó lehet ezzel a tudattal...na meg milner meg silva is mit érezhet,amikor hétrõl hétre újabb bivaly szélsõkkel hozzák hírbe a cityt...egyszerûen nem tudnak csapatot építeni

Tyler1
pedig Agüeroval is ugyanaz lesz a helyzet, edzésen verekednek, darts-al dobálják egymást, anyáznak, egyik nem lép a pályára a másikkal, csapatmorál a béka valaga alatt, a fél csapat utálja a másikat, Mancininak pedig fegyelmet tartani Mission:Impossible.

LES FORZA INTER
az arabok úgy néz ki FM live-ot játszanak 😊

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

legyen <#smile>

szucsy89
Azért nem... legyen egy üveg bor <#idiota>
megvenné messit az olyan neki mint, ha te vennél egy csokit kb...

LasDen
befektette justin beiberbe és rebeca blackbe.....ennyi...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Oil & Oil & Oil... & Oil
Effe88
ja nem😄😄😄
csak nem tudom felfogni hogy a picsába van valakinek ennyi pénzeS:S:S:😄😄😄

ez most vicc akart lenni?😄
Effe88
ez az arab soha nem fogy ki a pénzbõl???

bakkerman
muhahaha dejót fogok kacagni édes Istenem ha jövõ májusban megint nem lesz bajnok ez a fasszopó arab banda hahaha költsenek nyugodtan csilliárdokat,trófeát pénzért nem kapni 😊

WuFraZselic
igen, leggyorsabb módja, de értelmetlen...

biztos vagyok benne, hogy 1 éven belül Balotelli, Dzeko, Kolarov, SWP, Tévez nem lesznek City játékosok... az 5 játékos ára pedig jócskán meghaladja a 100m eurót

Fyrex
én meg úgy értettem, hogy Tevez inkább békességben vonuljon vissza vagy költözzön haza 😊

Avanti Crociati!

WuFraZselic
úgy értettem, hogy Agüero érkezésével szinte biztos, hogy Tévez távozik, és jó eséllyel az Interbe (aminek örülnék)

Oziris666
hát pedig a nagy sztárok nemsokat bírnak ki ott Ropinho,Tevez és Adebayor is elvágyódik...

Jobban járt volna ha menne Torres mellé Londonba!
Amúgy 40milla elég diszkont ár elég hülye az Athletico sztem jobban megfejhették volna a sejket...

Fyrex
sokat fog érni, Tevez egy zseniális játékos de ami hisztit levág az utóbbi idõben, nekem teljesen antipatikus lett.

Avanti Crociati!

Fyrex
pont ezt akartam írni. mint UTD szurkuló hozzáteszem. ilyen világban élünk, forog a pénz. és tény hogy nagyon sok rossz igazolást visz véghez a City horribilis összegekért, de egy FA kupa gyõztes Bl indulót azért túlzás süllyesztõnek nevezni 😄

Avanti Crociati!

arsnl
miért is lenne süllyesztõ a City? én is utálom õket, de süllyesztõnek nevezni.. tény nem a legszimpatikusabban építenek csapatot, de ez a leggyorsabb módja..

WuFraZselic
remélem Tévez megváltotta a jegyét Milánóba...

nem vagy egyedül