18069
-
#12780 Alberto Aquilani
Liverpool->Fiorentina
link -
Hunor88 #12779 Állítólag a Napoli és a Milan is tárgyal vele. Szerintem még használható lesz. -
#12778 újabb villarrealos a fioban
Gonzalo Rodriguez
Vilalrreal-->Fiorentina
link
egyébként a G.Rossit nem értem miért nem vitte még el vmelyik top csapat(okés hogy sérült de jól járna vele bármelyik top csapat később szerintem) -
vargalevi99 #12777 Vladimir Weiss
Man City>>>Pescara
Forrás -
vargalevi99 #12776 Flavio Roma
AC Milan>>>AS Monaco
Forrás: http://www.asm-fc.com/en/news/team/flavio-roma-bring-my-experience -
#12775 Krasic
Juventus-Fenerbahce
Forrás -
Gaba94 #12774 Végre egy klasszis igazolás. -
#12773 Lehet ezzel kihúzta az Arsenal a Malagát a szarból? Vagy nagyobba vannak ők ennél? :D -
#12772 Santi Cazorla
Malaga > Arsenal
22m euro
(twitter)
-
#12771 Vladimir Weiss
City > Pescara
kölcsön
http://www.pescaracalcio.com
Kevin de Bruyne
Chelsea > Bremen
kölcsön
http://www.werder.de -
Hunor88 #12770 VB-n EB-n pont jó. -
Hunor88 #12769 ? Te nem érted... Mindegy. -
#12768 GUNDELT?:DD Akinek fogalma nincs ki kicsoda a pályán? Utálom azokat a kommentátorokat, akik a BL meccsre "felkészülnek" de kurvára nem követték a bajnokságokat és össze vissza beszélnek. -
#12767 nehogymár a kommentátor befolyásolja az örömöm egy gólnál.
mérsékelten is lehet színvonalasan közvetíteni. -
Hunor88 #12766 Hát nem is attól lesz valaki jó, hogy csöndben elmondja hogy: "gól volt". Alvino érzéssel csinálja, és ha egy Napoli szurkoló meghallja amit oribál Alvino, akkor kifut legszívesebben a világból, mert olyan jó érzés. Bár ha ilyeneket írsz, akkor még sohasem érezted ezt. Próbáld ki :) -
#12765 mintha attól lenne jó egy kommentátor emrt ordibál..hát marhára nem.
főleg nem az olyanok akik önmagukból kikelve ordibálnak.
különben is a latin nyelvű kommentátooktól hülyét kapok, főleg a spanyoloktól -
#12764 Steven Pienaar
Tottenham-->Everton
link -
#12763 Borja Valero
Villarreal-->Fiorentina 7m euró
link -
Hunor88 #12762 Igen őt is ismertem, de azért Alvino sokkal érzékibben csinálja :D, bár ez már stílus kérdés... Gondolom Scaprini Inter-szurkoló :) -
#12761 Ron Vlaar
Feyenoord-->Astom Villa
link -
#12760 alvino elbújhat mögötte :D -
#12759 a legnagyobb :) -
Hunor88 #12758 Egy-két tűrhető magyar kommentátor van. Én mondjuk Gundelt tartom erre alkalmasnak. De a régi felvételeken a kommentátorok teljesen mások voltak. Sokkal jobbak. Biztos linkeltem már be, de Carlo Alvino A kommentátor. Link, igaz, hogy fanatikus és csak a Napoli góljánál vadul, de... :D -
#12757 és abban mi az élvezet ha mute? :D -
#12756 nem az lesz a lényeg, hogy milyenek a kommentátorok, hanem hogy végre nézhetnénk TV-ben olasz focit, ha nagyon szar lenne a színvonal akkor mute... -
#12755 én csak sport 1-2-t nézek a Real meccsek miatt, na meg ugye digit vagy tv-2-t ha BL van... Máshova nem is kapcsolok a TV-ben -
#12754 :D
de gyűlöltem 11:30 kor meccs
Fradi-ujpest de rossz volt de legalább már elmúltak azok az idők
bár léderert meghallom a sportklubbon halkítom is le a tv-t:DD: -
-
#12752 Én meg Kokó-t tudnám orrba verni ,,A hölgyeknek kezit csókolom, az uraknak viszontlátásra'' köszöngetésért. -
#12751 "jó ebédhez, buzi léderer"
illetve,
RTL
Ritka
Tudatlan
Léderer -
#12750 "Jó ebédhez, jó focit kívánok!"
-
#12749 léderer ákee a hokiban nagyon nagy csávó! :D "PALKOVICS,PALKOVICS,PALKOVICS GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL VEZET AZ ALBA VOLÁN" -
#12748 (Mi a faszért nem működik a válasz gomb?...)
#12745: Kézilabdát egész kultúráltan közvetít, focit meg nem nézek a sportklubon, mert nézhetetlen. -
#12747 Léderer nem ember,az valami más fajból származik :D -
#12746 Hát nekem mindkettő elég távol áll a jó sportkommentátor fogalmától :) Mikor már tapsolnak, meg verik az asztalt, meg annyira vonyítanak és ordítanak, hogy torzít a mikrofon is...és ezt egy sport tv-nél
Elhiszem, hogy poén(bár nekem akkor elég gyenge a humorérzékem, mert még nem sikerült nevetnem rajtuk), de ha ezt akarom akkor odakapcsolok a comedy centralra, meccshangulatban meg elvárok némi komolyságot és szakértelmet a kommentátoroktól. -
#12745 léderer? na ne már, az tényleg a legalja :D -
#12744 szánalom. nagyon nevetni sem bírok rajta, erőltetett szar. azt ilyen ül ott a sok tehetséges szakember helyett :D -
#12743 #12739, #17240: + 1. Ha Horti közvetít, akkor némítom a TV-t.
Egyedül Léderert lehet elviselni, meg Németh Kornélt kézilabdában. -
karajjj #12742 a Horti-Ganxsta páros überelhetetlen, amit levágtak anno az argentin meccseken, az fenomenális volt, fórumoztam velük anno hajnalig, közben másnap meg menni kellett iskolába :D -
#12741 micsooodaaaa,egy Isten az az ember,legyen akármilyen szar a meccs,én nem tudok bealudni rajta,akkora dumái vannak,hogy sírok :D