A Blaster több PC-t fertőzött meg, mint eddig sejtettük
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nos, én egy szóval sem állítottam, hogy esetleg a jövõben ne lenne ilyen féreg vagy vírus vagy egyéb kártevõ. De most nincs, és ha az ember mindent megtesz (windowsupdate, tûzfal+vírusirtó, olvas virushirado.hu-t), akkor sok kellemetlenségtõl kímélhetni meg magát.😊
Nézd. Én elég paranoiás vagyok, de a tényeknek is hiszek.😊 Ha mondasz egy vírusnevet, amely elõbb jelent meg, mint a javítás, akkor mea culpázok. Addig felesleges okoskodni.😊))
A lehetõség megvan, csak még soha nem volt rá példa.😊 Vírusokat persze kaphatsz e-mailben, de eddig még nem volt olyan féreg, ami olyan vindóz sebezhetõséget használt volna ki, amire ne lett volna elérhetõ a javítás. Gyakran több hónapos exploitra írnak férgeket, mert úgyis van egy csomó lusta és felelõtlen user, aki nem patchel...
lol!
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Hát persze. Álmodj, királylány...
pedig az alap windóz xp beállításokban BE (!) van kapcsolva a wines tûzfal... namármost m$ aztmondta hogy nincs.. , de ez mellékes is .. az kapta el aki olyan hülye, hogy vagy valami zone alarm szerû megacsodát használ, nemhasznál semmit (még windózost se)
a leglámább felhasználó nemtudja kikapcsolni a win xp-s tûzfalat...
a leglámább felhasználó nemtudja kikapcsolni a win xp-s tûzfalat...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
ez nem érdekes, mert a vírusokat is õk írják fõleg
Egyszer, friss XP-vel tûzfal nélkül felszaladtam vírus adatbázist frissíteni. 2 perc sem kellett neki...
Sõt, a Blaster soha nem is terjedt e-mailben, ahogy mondod, az egy RPC worm.
Egyébként blaster nem csak e-mail-el terjed.... Frissen telepített XP-s notebook ami nem látott még életében hálózatot felkerül egy ADSL kapcsolatra és 2 perc múlva jön az rpc hiba... Szal a blaster már nem csak e-milben terjed (hozzáteszem semmilyen mailkliens nincs beállítva rajta....)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Azért vannak, akik próbálnak tenni valamit a "lamer" felhasználókért, pl. a virushirado.hu-n naprakészen tájékoztatnak a veszélyekrõl, vannak leírások, mentesítõprogramok, etc... Más kérdés, hogy sajna valószínûleg pont azok nem látogatják az ilyen oldalakat, akiknek szükségük lenne a tudásra, tájékoztatásra.
Ez az egész azon alapul, hogy a lamer felhasználó, aki alig kap e-mailt, úgyis megnyit mindent, és máris ittvan egy "potenciális vevõ". 😊
\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler
Csak egy kerdes... ez kinek a hibaja? ... nyilvan a felhasznaloke, aki elkapta, annak jar egy kezfogas.
caddie
Nekem is volt nagyon mocsok! 😄
Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.
"még a tavalyi esztendõ végén is rengeteg olyan visszajelzés érkezett, mely szerint a Blaster féreg továbbra is él és virul"
Mi az, hogy a még tavalyi év végén? Nézzenek már be az sg fórum, vagy mondjuk az index fórum XP-s topikjába...
Mi az, hogy a még tavalyi év végén? Nézzenek már be az sg fórum, vagy mondjuk az index fórum XP-s topikjába...