12
Gore 2
-
#12 Gore II leállítva
[2004-04-21 @ 21:20 - ZeroCool]
Na, ez érdekes :) Még hivatalosan be sem jelentették, már le is állították a Gore II fejlesztését (Thanks Lazy). Az ígéretesnek tűnő FPS azért nem teljesen tűnik el a süllyesztőbe. Lényeg, hogy az egyik frontember szerződése hamarosan lejár a játék eddigi kiadójánál, és júniustól újabb kiadót keresnek majd a stuffnak. Lehet, hogy más néven, de valószínűleg egyszer majd megjelenik! Addig pedig csak várni tudunk...
Info: Gamestar -
#11 de annyira reklámozták, mintha ez lenne a világ legjobb játéka... túl nagy volt a hype... -
#10 "szódával elmegy" kategóriás játék... -
Nyiri #9 Miert mit mondjanak? "SZAR EZ A GAME, NE VEDD MEG"? :D -
#8 Szerintem ez sem lesz különb, mint a Zombie meg a többi hasonló noname FPS tucatjáték.Az első részben semmi érdekfeszítő nem volt, legalábbis nem igazán nyújtott többet, mint egy akármilyen FPS multi módja.A viszonylag nagy hájp után úgy eltűnt, mintha nem is létezett volna.Mondjuk érthető. -
#7 Háát az 1. rész elég fostalicska volt. Ez se lesz más sztem. Arra emlékszem én is, hogy hogy dícsérték a fejlesztők, aztán kijött a demo arrgh :DD -
#6 egyébként lassan kéne 1 olyan fórum is, hogy: "Grebber fóruma" :D -
#5 az 1. rész nagyon szar volt! a hangos olyanok voltak, mintha 1 házi studióban vették volna fel!
és a legnagyobb lebögés az volt, hogy a 4D Rulers azt állította a játék megjelenésekor, hogy minden hasonló játékot, mindenben le fog fözni... mondanom se kell, még a hasonló játékok legszarabbikát sem sikerült leelöznie...
az egész játék agyatlan lövöldözés volt szórakozás nélkül, monoton volt, de nagyon. van 1 olyan tippem, ez se lesz más... -
#4 te pásztázod a netees magazinokat,és ha vmi megtetszik topikot nyitasz?! -
#3 Tudtam! :)
Remélem jó game lesz, gratulálok grebber, találtál egy jó játékról hírt! :) -
#2 Az egyet sem ismerem de ideje lesz valahonnan beszereznem mert azt irják hogy kira volt. -
#1 Gore II testközelben
[2004-04-04 @ 14:01 - ZeroCool]
Még 2002 derekán jelent meg a 4D Rulers FPS fejlesztése, a Gore. Kissé brutálisra, de igen emlékezetesre sikerült. Sajnos nem lett átütő siker, de szerencsére a csapat nem adta fel. Sokat dolgoztak AMP II-es enginejükön, melyből hamarosan teljes formát ölt a Gore II. Az első képeken azért még látszik, hogy van még mit toldozni-foltozni, de ebből még bármi lehet...
info :Gamestar!
Még pár kép!