Börtönbe vonul az egyik legismertebb spammer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megint nem olvastam el, amit irtam. :-)
Szoval helyesen:
Keves, keves. Harom es fel ev osszesen? Inkabb spamonkent 10 perc buntetest kene az ilyeneknek adni, es a bortonben szaradnanak meg...

Keves, keves. Harommes fel ev osszesen? Inkabb spaonkent 10 perc buntetest kene az ilyeneknek adni, es a bortonben szaradna meg...

Manoi
Na ja! Csak az a kérdés, hogy mit nevezünk SPAM-nek... Amit a kiscsávó csinált, azért lakoljon, de nem mindegy, hogy kicsiny országunkban kit és miért neveznek spammernek...

A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

SoDI---
E-mail üzenetek fejlécének meghamisítása?
LOL! Oda azt írok amit akarok.
Na jó, nem levelezõ programmal, de saját programból bármit 😊 Tetszés szerint. Miért lenne ez hamisítás?

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

[HUN]PAStheLoD
azért nemértem mért kért olyan sokat az EarthLink... ha egész nap leveleket küldenék pl. ismerõsnek .. vagy teszemazt magamnak .. azzal nem károsítok senkit és még a sávszélességet sem zabálja túl mert a mail serverek nem valami gyorsak

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Gladiator
nesze neked