Internet HELP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg a hosts fájlban is letilthatod a neve alapján.
Én ugyanazzal a problémával kapcsolatba írok nektek amivel a legelsõ hozzászóló is! Megjelent az a toolbar az explorerben és képtelen vagyok kirtani! Hiába Fixálom a HijackThis -el jó lesz pár napig de pár nap múlva újra telepíti magát! Valaki segítsen, mit tegyek vele?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ezt nem fogod "kibekkelni" 100MB-al...
A DOS-nak elég lenne, de azzal garantáltan nem fogsz tudni email-ezni.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Ha feltelepítesz egy Windows-t, az nem csak kizárólag a "\Windows" mappából áll (ezt lehet 40MB-osra megcsinálni).
A sok helyet a "\Program Files" és aztán még ott van a gyökérben a swap (lapozó) fájl is, aminek alig vagy egyáltalán nem fog maradni hely, mivel annak helyes beállítási értéke a fizikai memória méretének minimum a 1.5x-ese kell hogy legyen.
Szóval a te módszereddel kapni fogsz egy HASZNÁLHATATLAN "40MB-os" Windows-t.
Tudna valaki privátba vagy ide linket adni hogy honnan lehetne letölteni a Windows 98/98se/Me vagy bármelyik kisebb méretû windowst?
100 mega szabad hely van a gépen és XP nem fog ráférni. PLZ HELP!
Eddig mindent leszedett simán az IE a gamestarról az összes trailert ,mostmeg bármire megyek nem tölti le,mentés másként az sem jó, letöltés flashgettel az sem jó.
Leszedtem a Mozilla-t semmit nem állitottam az sem szedi.
Mi lehet a gond??
Next PC upgrade: 2022
Itt kapcsold be az ideiglenes fájlok törlését a böngészõ bezárásakor.
Esetleg az internetbeállításoknál lehet törölni kézzel a fájlok törlése gombbal.
XP, Sp2.
Van valakinek 5lete, hogy hogyan lehetne visszacsinálni a dolgot?
Þór vígi þessi rúnar
Beszéltem az informatikussal, és megdicsért,hogy milyen ügyes vagyok, de nem tudott jönni.😊)
Na, az volt, hogy lefuttattam a NAV-t, és mindig talált egy fertõzõtt exe fájlt, és megnéztem,hogy hol található, mert nem tudta a vírusírtó kitörölni, elõször én sem találtam, csak csökkentett módban találtam meg és kitöröltem, a system32-ben volt, ezt az informatikus mondta, hogy úgy próbáljam meg, és azóta nem jönnek be a csajszik, legalábbis eddig nem jöttek. <#smile>#smile>
Persze mindent megcsináltam mégegyszer, amit itt írtatok.😊)
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Sajnos semmi nem segített, mindent megcsináltam amit írtatok, és Hiack progival az idegen IP címeket is kitöröltem tegnap, mert az nem a mi IP címünk, de ma megint visszajöttek, meg a meztelen csajok is. <#rolleyes>#rolleyes>
Úgyhogy informatikust kell hívnunk, mert én már minden tõlem telhetõt megcsináltam, de hiába. <#szomoru2>#szomoru2>
Elõre is kösz !
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
These are my friends, see how they glisten...
Még azt nem tudtam megcsinálni amit alantabb írtál, mert magyarul jöttek be a menûk, de majd késõbb még megcsinálom, és eddig nem jöttek fel a csajszik, húhh, remélem sikerült a dolog, nagyon kiváncsi vagyok, és nagyon boldog leszek, ha nem jönnek már <#taps>#taps>
jah, és figyelmeztettem, a kollégát, hogy ne nézelõdjön olyan helyeken, mert fárasztó ez nekem <#vigyor>#vigyor>
Eszközök menü, Internetbeállítások, Speciális.
Itt lenni kell olyannak, hogy az ideiglenes internetfájlok törlése a böngészõ bezárásakor.
Tegyél elé egy pipát ha nincs.
Most kitöröltem azokat az IP címeket, mert az nem a mienk volt, és müxik egyenlõre az internet is, de még nem tudom,hogy jönnek e be a meztelen lányok😄DD
Ja, és már félórája keresem a gépben ezt a temporary internet mappát,hogy az egész mindent töröljem, de nem találtam sehol, akkor amit írtál az jobb lesz, megcsinálom, pont jókor írtad be😊))
Most futtatom a NAV-t😊))
Indítsd újra a gépet majd myomd le az f8-at. Itt válaszd a safe mode with command prompt sort.
A megjelenõ parancssorba írd be ezt:
cd local settings\temporary internet files\content.ie5 <enter>
del index.dat <enter>
Utána ctrl+alt+del <enter>
Leállítás menüben válaszd az újraindítást
Majd beszámolok, remélem ügyes leszek <#hehe>#hehe>
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Ha fixálás után nem menne a net akkor állítsd vissza õket.
De szerintem ezeknek semmi köze a felugró oldalakhoz.
Elõbb a SD fusson le csökkentett módban.
1.Feltelepíted és frissíted a netrõl az adatbázisát, mint egy vírusírtónak.
2.Internet temp ürit.
3. csökkentett mód és hadmenjen( csak a Spybot és semmi más )
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
kiváncsi vagyok mi lesz, ha nem lesz jó, fõnököt
Még csak annyit, hogy ha nem ezek az ip-k lesznek akkor törölhetem ezeket?😊)
Már az hogy értsem,hogy adatbázis frissítés után? <#miaz>#miaz>
esetleg elsõdleges és másodlagos DNS.
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{3914A2F7-B158-4C90-9FB3-AA37DB9F1D58}: NameServer = 69.50.176.156,195.225.176.31
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{722F94A7-F0A2-4BA9-8132-2972B6672D50}: NameServer = 69.50.176.156,195.225.176.31
O17 - HKLM\System\CS1\Services\Tcpip\..\{3914A2F7-B158-4C90-9FB3-AA37DB9F1D58}: NameServer = 69.50.176.156,195.225.176.31
O17 - HKLM\System\CS2\Services\Tcpip\..\{3914A2F7-B158-4C90-9FB3-AA37DB9F1D58}: NameServer = 69.50.176.156,195.225.176.31
futtasd ezt csökkentett módban adatbázis frissítés után.
Spybot - Search & Destroy
Mit törölhetek itt még? Már törölgettem dolgokat, mert a másik gépen beépült egy toolbaar, valami casinós, azt már kiszedtem, de ha valamit dolgozunk, és nem is vagyunk itt a neten, akkor is beugrálnak meztelen csajszis olyan sexpóker, meg ilyenek reklámjai, és nem tudom kiszedni. Ad-Ware progit lefuttattam, meg minden amit lehetett, de mindig beugrálnak ezek.😊)
Nem merek törölni most semmit, félek,hogy valamit kiszedek a gépbõl.😊) És mik azok az IP címek, az gyanus nekem.😞(
Logfile of HijackThis v1.99.0
Scan saved at 7:15:39, on 2005.02.14.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\csrss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccProxy.exe
C:\Program Files\Norton Internet Security\Norton AntiVirus\navapsvc.exe
C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe
C:\Program Files\Norton Internet Security\Norton AntiVirus\SAVScan.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\Security Center\SymWSC.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\System32\alg.exe
C:\WINDOWS\anvshell.exe
C:\Program Files\D-Tools\daemon.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
C:\Program Files\HijackThis.exe
O3 - Toolbar: Norton AntiVirus - {42CDD1BF-3FFB-4238-8AD1-7859DF00B1D6} - C:\Program Files\Norton Internet Security\Norton AntiVirus\NavShExt.dll
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office10\OSA.EXE
O8 - Extra context menu item: E&xportálás Microsoft Excel formátumba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office10\EXCEL.EXE/3000
O12 - Plugin for .mov: C:\Program Files\Internet Explorer\PLUGINS\npqtplugin.dll
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{3914A2F7-B158-4C90-9FB3-AA37DB9F1D58}: NameServer = 69.50.176.156,195.225.176.31
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{722F94A7-F0A2-4BA9-8132-2972B6672D50}: NameServer = 69.50.176.156,195.225.176.31
O17 - HKLM\System\CS1\Services\Tcpip\..\{3914A2F7-B158-4C90-9FB3-AA37DB9F1D58}: NameServer = 69.50.176.156,195.225.176.31
O17 - HKLM\System\CS2\Services\Tcpip\..\{3914A2F7-B158-4C90-9FB3-AA37DB9F1D58}: NameServer = 69.50.176.156,195.225.176.31
O23 - Service: Symantec Event Manager - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe
O23 - Service: Symantec Network Proxy - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccProxy.exe
O23 - Service: Symantec Password Validation - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccPwdSvc.exe
O23 - Service: Symantec Settings Manager - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe
O23 - Service: Logikai lemezkezelõ felügyeleti szolgáltatás - Unknown - C:\WINDOWS\System32\dmadmin.exe
O23 - Service: Eseménynapló - Unknown - C:\WINDOWS\system32\services.exe
O23 - Service: IMAPI CD-égetõ COM-szolgáltatás - Unknown - C:\WINDOWS\System32\imapi.exe
O23 - Service: NetMeeting távoli asztalmegosztás - Unknown - C:\WINDOWS\System32\mnmsrvc.exe
O23 - Service: A Norton AntiVirus Auto-Protect funkciója - Symantec Corporation - C:\Program Files\Norton Internet Security\Norton AntiVirus\navapsvc.exe
O23 - Service: %NVSVC.name% - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe
O23 - Service: Plug and Play - Unknown - C:\WINDOWS\system32\services.exe
O23 - Service: Távoli asztal súgó-munkamenetének kezelõje - Unknown - C:\WINDOWS\system32\sessmgr.exe
O23 - Service: SAVScan - Symantec Corporation - C:\Program Files\Norton Internet Security\Norton AntiVirus\SAVScan.exe
O23 - Service: ScriptBlocking Service - Symantec Corporation - C:\PROGRA~1\COMMON~1\SYMANT~1\SCRIPT~1\SBServ.exe
O23 - Service: Intelligens kártya - Unknown - C:\WINDOWS\System32\SCardSvr.exe
O23 - Service: Symantec Network Drivers Service - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe
O23 - Service: SymWMI Service - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\Security Center\SymWSC.exe
O23 - Service: Teljesítménynaplók és riasztások - Unknown - C:\WINDOWS\system32\smlogsvc.exe
O23 - Service: Telnet - Unknown - C:\WINDOWS\System32\tlntsvr.exe
O23 - Service: Kötet árnyékmásolata - Unknown - C:\WINDOWS\System32\vssvc.exe
O23 - Service: WMI teljesítményadapter - Unknown - C:\WINDOWS\System32\wbem\wmiapsrv.exe
nem tudom letölteni a https oldalakat, se ftp-zni nem tudok. hijack-el leszedtem minden szemetet a géprõl és azóta nem mûködik jól a net.
mi lehet a baj? próbáltam már több ftp kliens progit,meg böngészõt is,de semmi...nagyon fontos lenne! köszi
2004. november 3. 23:54, Szerda - Hírszerkesztõ
A Matáv Rt. az ADSL szolgáltatás értékajánlatának, a felhasználók elégedettségének növelése céljából az ADSL hozzáférések elérhetõ maximális sebességét megemeli.
Az elõfizetõi hozzáférések átállítását a Matáv egyedi igénybejelentés nélkül, rövid idõ alatt hajtja végre. A sebesség növelésre 2004. november 16-30. között kerül sor, melyet követõen az elõfizetõk döntõ többsége számára érezhetõvé válik a nagyobb sebesség. Ezt követõen a hálózati képességek kiterjesztésétõl függõen a megemelt sebességek fokozatosan, valamennyi elõfizetõ számára elérhetõvé válnak. A sebesség emelés elõször a pesti és kelet-magyarországi, majd a budai és nyugat-magyarországi régióban zajlik le.
A szolgáltatás díja nem, csupán a csomagok sebessége változik az alábbiak szerint:
384/64 --> 512/128
512/128 --> 1024/256
768/128 --> 1500/256
1500/384 --> 3000/768
Mivel a sebességnövekedés központi, a javulás minden Matáv hálózaton jelenleg lévõ, illetve késõbb rákapcsolodó új ügyfeleket érint, bármely a vállalat hál
a vállalat hálózatát használó internetszolgáltatónál is vannak (Interware, TVNet, stb.). A bõvítés teljesen automatikus, sem az elõfizetõnek, sem az internetszolgáltatónak nem kell kérvényeznie, avagy nyilatkoznia ezzel kapcsolatosan.
Ha őszintén a szemembe néznek, mindig elkap a röhögés.
HELP PLS
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
próbáld meg leszedni, mert ez is hozhatja magával.
uninstall!
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = mysearchnow.com
O2 - BHO: UPJUMP - {36EA4B1C-DDC9-D0AB-A394-F5E3D501E6A9} - C:\PROGRA~1\FLAGSL~1\1 save.dll
O3 - Toolbar: Vieweqamen - {FFB856FD-79D6-198A-1557-6375907B740D} - C:\PROGRA~1\FLAGSL~1\1 save.dll
Nem látni a logodban azt ami mindig visszahozza neked!
Minden ami kell!!!
A hijack log 90%-ban ilyen annál aki winfost használ.