1433
  • Mlaci14
    Sziasztok!

Én azt szeretném kérdezni,hogy kell lejátszani,(feltenni) az AVENGED-es izét....
    Nagyon kéne a segítségetek...
    Előre is köszönöm!
  • Evin
    A spam-esek legalább jól járnak velük.
  • The Protector
    Egyre töb ilyen emberke szállja meg az sg-t.Mindenki jön az e-mail címével meg a kérésével.Hol live id hol tök baromságokat kérnek amit épp eszű ember nem teljesítene.
  • Dragham
    Üdv mindenkinek!
    Sajnos a dark sector egy korábbi verzióját sikerült beszereznem, ami nem magyar nyelvü,ha valaki eltudná küldeni a magyar nyelvü fájlokat a [email protected] email cimre.
    A segitséget elöre is köszönöm!
  • grebber
    Nem billentyű egér csak legyen közbe folyamatosan nyomva a C gomb!
  • sanyi68
    Sziasztok! Valaki segítene hogy a bumerángot melyik billentyűvel lehet irányítani ha el dobom.
  • ricsa008
    tarts addig a pengedobás gombot amig a célkeresztszine megváltozik és úgy vágd neki a láncnak
  • Attlen2
    Na itt van bocsi az előzö 2-ért...
  • Attlen2
    Bocsi így jobb:

[IMG] http://kep.ivpicture.hu/149513.jpg[/IMG]
  • Attlen2
    NA itt van::

• grebber
    Sátras résznél ha jól emlékszem van egy homokzsákos gépfegyveres lőállás lépcső felett na ott balra lesz a földön egy kapu.Azt kinyitod és lemehetsz!
  • Attlen2
    Hello az lenne a kérdésem, hogy a játék elején vagyok azt, van egy nagy kapu láncal alatta meg deszkával elzárva mit kell csinálni?( Ott van ahol vannak sátrak a vár alatt)....
  • RAMyMamy
    config fájlba írd át a felbontást
  • szapor
    mér van az hogy amikor felbontást akarok váltani akkor kilép a játék?
  • vandyke
    valószínűleg azért, mert korábban fent volt az angol változat és nem lett rendesen eltávolítva (konfiguráció, mentések stb.)
  • koncy007
    Hali! Akadt egy kis gondom, menüben nem látszanak a menüpontok. Mikor nagy nehezen beletaláltam a start gomba akkor meg kiderült h nincs szín. De elég lenne ha elmondanátok miért nincs felirat a menüben. :D Elöre is köszi!
  • MANOWAR
    Köszi
  • DarkSector
    fogd meg a bumerángot. Hajítsd el, a rács felett és közben irányítsd lefelé a piros kapcsolóra.
  • MANOWAR
    Hello Srácok egy kis help kellene valami tetőn vagyok kijöttem egy liftből kinyírtam mindenkit át mentem a tető másik végibe ahol egy rácsos kapu várt rám amit nem tudok kinyítni felvettem közbe valami dipo táskát meg kártyát,hogy tudok bemenni a rácsos kapun?
  • DarkSector
    jah aki hagyja magát.
  • Hellsing47
    pontosan
  • davidka003
    Lehet visszaszólni úgy is, hogy nem anyázol. Nem kell lesüllyedni az ő szintjükre.
  • DarkSector
    nah ez a hozzáállás.
    akkor ha én most pl neked beszólok, akkor te annyiba hagynád????

hát kétlem, úgyhogy nevezzük ezeket a jutalmakat a sok tag segnyalásának eredményeként...
  • davidka003
    Mert nem tud viselkedni. Az egy dolog hogy valaki beszól neki, de nem kéne visszaszólni.
  • The Protector
    Miért kaptál ennyi elakadásjelzőt?
  • sgember
    pc-n? "t" betűvel csinál ilyesmit, de én nem használtam, illetve lehet hogy jól jött volna párszor, de mire sor került volna rá, "kialudt" :)
  • leviking
    hy. van az a "kombo" a fegyóval hogy elvileg feltöltöm valamivel és robbania kéne vagy vmi hasonló.

de nem tom melyik gombbal kéne. mert vmi error uber attack gombot kéne emgynomnom :D
  • sgember
    nyomd az "m" betűt, nekem azzal lőtte ki a rakétát
  • totti10
    hi

az a problámám hogy nem lövi ki az ágyút a sakál a 9.edik chapternél.azzal kéne a kaput áttörni.. hiába nyomom az F-et ... neketek volt már ilyen??

http://www.youtube.com/watch?v=hBbV1qISACs&feature=channel_page
  • DarkSector
    Jah sorry
    :D
    nem láttam.
    de jobb 2x mint 1x:D
  • sakal6
    már egyszer írtam:)
  • ricsa008
    a GoW már meg is van pedig azt hittem azt majd gyorsan elkapkodják
  • DarkSector
    lllllllllllllllooooooooooooollllllllllllll
    :P

LINK javítva:
    Ez a jo link :D

THX a helyesbítést!!!
  • Evin
    Nem inkább gamestar.hu linket akartál rakni?!
  • DarkSector
    LLLLLLOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL

Gears of War és Unreal Tournament III játékok a gamestar ujságban BOLTI VERZIÓ!!! 1995ft
  • Evin
    A spybotok köszönik a mélcímed.
  • DarkSector
    sorry.
    nincs meg. vedd meg...
  • SrAta
    Szia
    A magyar nyelvi fájlokat megkaphatnám?
    E-mail: [email protected]
    Szívességedet előre is köszönöm
    Üdv
    SrAta
  • Evin
    Add el.
  • Sgtfathi
    A a játék menüben a szekrény cimszó alatt mit lehet csinálni,mert ugyan már a 6.-fejezetnél vagyok de nem lehet semmit "csinálni",és tele vok fejlesztési dolgokkal csak ugye nincs szabad szlot,párat felhasználtam de lenne még csak nincs hová rakjam:(