1433
-
Mlaci14 #1393 Sziasztok!
Én azt szeretném kérdezni,hogy kell lejátszani,(feltenni) az AVENGED-es izét....
Nagyon kéne a segítségetek...
Előre is köszönöm! -
#1392 A spam-esek legalább jól járnak velük. -
#1391 Egyre töb ilyen emberke szállja meg az sg-t.Mindenki jön az e-mail címével meg a kérésével.Hol live id hol tök baromságokat kérnek amit épp eszű ember nem teljesítene. -
Dragham #1390 Üdv mindenkinek!
Sajnos a dark sector egy korábbi verzióját sikerült beszereznem, ami nem magyar nyelvü,ha valaki eltudná küldeni a magyar nyelvü fájlokat a [email protected] email cimre.
A segitséget elöre is köszönöm! -
#1389 Nem billentyű egér csak legyen közbe folyamatosan nyomva a C gomb! -
sanyi68 #1388 Sziasztok! Valaki segítene hogy a bumerángot melyik billentyűvel lehet irányítani ha el dobom. -
ricsa008 #1387 tarts addig a pengedobás gombot amig a célkeresztszine megváltozik és úgy vágd neki a láncnak -
Attlen2 #1386 Na itt van bocsi az előzö 2-ért... -
Attlen2 #1385 Bocsi így jobb:
[IMG] http://kep.ivpicture.hu/149513.jpg[/IMG] -
Attlen2 #1384 NA itt van::
-
#1383 Sátras résznél ha jól emlékszem van egy homokzsákos gépfegyveres lőállás lépcső felett na ott balra lesz a földön egy kapu.Azt kinyitod és lemehetsz! -
Attlen2 #1382 Hello az lenne a kérdésem, hogy a játék elején vagyok azt, van egy nagy kapu láncal alatta meg deszkával elzárva mit kell csinálni?( Ott van ahol vannak sátrak a vár alatt).... -
RAMyMamy #1381 config fájlba írd át a felbontást -
szapor #1380 mér van az hogy amikor felbontást akarok váltani akkor kilép a játék? -
#1379 valószínűleg azért, mert korábban fent volt az angol változat és nem lett rendesen eltávolítva (konfiguráció, mentések stb.) -
koncy007 #1378 Hali! Akadt egy kis gondom, menüben nem látszanak a menüpontok. Mikor nagy nehezen beletaláltam a start gomba akkor meg kiderült h nincs szín. De elég lenne ha elmondanátok miért nincs felirat a menüben. :D Elöre is köszi! -
#1377 Köszi -
#1376 fogd meg a bumerángot. Hajítsd el, a rács felett és közben irányítsd lefelé a piros kapcsolóra. -
#1375 Hello Srácok egy kis help kellene valami tetőn vagyok kijöttem egy liftből kinyírtam mindenkit át mentem a tető másik végibe ahol egy rácsos kapu várt rám amit nem tudok kinyítni felvettem közbe valami dipo táskát meg kártyát,hogy tudok bemenni a rácsos kapun? -
#1374 jah aki hagyja magát. -
Hellsing47 #1373 pontosan -
#1372 Lehet visszaszólni úgy is, hogy nem anyázol. Nem kell lesüllyedni az ő szintjükre. -
#1371 nah ez a hozzáállás.
akkor ha én most pl neked beszólok, akkor te annyiba hagynád????
hát kétlem, úgyhogy nevezzük ezeket a jutalmakat a sok tag segnyalásának eredményeként... -
#1370 Mert nem tud viselkedni. Az egy dolog hogy valaki beszól neki, de nem kéne visszaszólni. -
#1369 Miért kaptál ennyi elakadásjelzőt? -
sgember #1368 pc-n? "t" betűvel csinál ilyesmit, de én nem használtam, illetve lehet hogy jól jött volna párszor, de mire sor került volna rá, "kialudt" :) -
leviking #1367 hy. van az a "kombo" a fegyóval hogy elvileg feltöltöm valamivel és robbania kéne vagy vmi hasonló.
de nem tom melyik gombbal kéne. mert vmi error uber attack gombot kéne emgynomnom :D -
sgember #1366 nyomd az "m" betűt, nekem azzal lőtte ki a rakétát -
#1365 hi
az a problámám hogy nem lövi ki az ágyút a sakál a 9.edik chapternél.azzal kéne a kaput áttörni.. hiába nyomom az F-et ... neketek volt már ilyen??
http://www.youtube.com/watch?v=hBbV1qISACs&feature=channel_page -
#1364 Jah sorry
:D
nem láttam.
de jobb 2x mint 1x:D -
sakal6 #1363 már egyszer írtam:) -
ricsa008 #1362 a GoW már meg is van pedig azt hittem azt majd gyorsan elkapkodják -
#1361 lllllllllllllllooooooooooooollllllllllllll
:P
LINK javítva:
Ez a jo link :D
THX a helyesbítést!!! -
#1360 Nem inkább gamestar.hu linket akartál rakni?! -
#1359 LLLLLLOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL
Gears of War és Unreal Tournament III játékok a gamestar ujságban BOLTI VERZIÓ!!! 1995ft -
#1358 A spybotok köszönik a mélcímed. -
#1357 sorry.
nincs meg. vedd meg... -
#1356 Szia
A magyar nyelvi fájlokat megkaphatnám?
E-mail: [email protected]
Szívességedet előre is köszönöm
Üdv
SrAta -
#1355 Add el. -
#1354 A a játék menüben a szekrény cimszó alatt mit lehet csinálni,mert ugyan már a 6.-fejezetnél vagyok de nem lehet semmit "csinálni",és tele vok fejlesztési dolgokkal csak ugye nincs szabad szlot,párat felhasználtam de lenne még csak nincs hová rakjam:(