Jönnek a Windows CE alapú internetes telefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kegyetlen jó!!! 😊)

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
"Ehhez képest az otthoni WinXP-m 20 másodperc alatt betölt"
Gondolkozz már egy kicsit! Milyen proci van az otthoni gépedben és milyen egy ilyen telefonban? Mennyi memória áll rendelkezésre hozzá? Semmi okod nincs hasonlítani a kettõt.
Mellesleg, ha neked ez lassú, akkor ne vegyél ilyet. Én sem vennék. Nekem nem PDA kell, hanem telefon.
Gondolkozz már egy kicsit! Milyen proci van az otthoni gépedben és milyen egy ilyen telefonban? Mennyi memória áll rendelkezésre hozzá? Semmi okod nincs hasonlítani a kettõt.
Mellesleg, ha neked ez lassú, akkor ne vegyél ilyet. Én sem vennék. Nekem nem PDA kell, hanem telefon.
Ja, meg a fagyásokról. A Nokia 6600 néha olyan szépen megáll 30-60 másodpercre, hogy bármit nyomsz, nem reagál rá. Aztán persze megy tovább minden, de ez q. idegesítõ tud lenni, amikor fontos lenne GYORSAN visszahívni valakit.
De az SPV-rõl is hallottam olyan infókat, hogy szarráfaggy, meg iszonyat módon lelassul, ha mondjuk több dolgot kezdesz el futtatni rajta...
De az SPV-rõl is hallottam olyan infókat, hogy szarráfaggy, meg iszonyat módon lelassul, ha mondjuk több dolgot kezdesz el futtatni rajta...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Khmm, kicsit cáfolnálak, mert az Orange SPV-nek a bekapcsolási ideje (az eltelt idõ attól a pillanattól, amikor bekapcsolod a telcsit addig, amíg használni is tudod) kb. 1-1,5 perc (!!), mellesleg a Symbian-t használó Nokia 6600-nál is 30 másodperc, míg "feláll" a rendszer.
Ehhez képest az otthoni WinXP-m 20 másodperc alatt betölt.
Képzeljétek el a következõt: mentek kocsival az úton, láttok egy balesetet. Sehol senki, mentõt kell hívni. Mondjuk éppen valami miatt kikapcsolva van a telcsi. 1,5 percen kurva sok múlhat egy ilyen esetben sajnos...
Ehhez képest az otthoni WinXP-m 20 másodperc alatt betölt.
Képzeljétek el a következõt: mentek kocsival az úton, láttok egy balesetet. Sehol senki, mentõt kell hívni. Mondjuk éppen valami miatt kikapcsolva van a telcsi. 1,5 percen kurva sok múlhat egy ilyen esetben sajnos...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
par hetente.
A PDAmon WinCE OS van es bizony -ugyan ritkan- neha lefagy es akkor lehet a stilussal a reset gombot nyomkodni, tehat meg egy darabig tuti van letjogosultsaga az ilyen poenoknak 😊
Nem unalmas még minden Windows Embedded vagy Windows CE hírnél ugyanazokat a béna poénokat leírkálni? (fagy, CtrlAltDel, miegymás)
Ideje lenne kinyitni a szemeiteket és körülnézni...
Ideje lenne kinyitni a szemeiteket és körülnézni...
a hír ebben az, hogy VOiP, tehát INTERNETEN keresztül megy majd a hangkommunikáció. Jelenleg a mobilhálózatok kapcsolodnak össze, de ha az utvonal telefon-> átjátszóállomás -> internet -> a világ bármely pontján lévõ mobilállomás -> telefon lesz az csöppet megváltoztatja a terepet
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
a képen is egy olyan van. Az Orange mobiltársaság SPV-je...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Mar itt is windows NEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!
Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.