16
dvd,vob szerkesztés
  • suba53
    #16
    Köszönöm, kipróbálom.
  • computerguru
    #15
    Nero 7 vision express 4,(Egy dvd video készitése menüt kell választani!)
    Én ezzel készitem már évek óta,lásd,előző hozzászólásom!
  • suba53
    #14
    Sziasztok.

    A következő gondom van: Van egy film, ami két db DVD5-ös lemezen van, félbevágva.
    Szeretnék belőle egy db DVD9-es lemezt készíteni úgy, hogy a két fél két része egy title-ben legyen a kész korongon, mintha gyárilag kétrétegűre készítették volna.

    A DVD fabbal össze tudom szerkeszteni, de a végeredményt két title-ként mutatja, és a lejátszóban szünet van a két rész között.

    Milyen progit javasoltok, ami ezt kifogástalanul tudja?
  • computerguru
    #13
    Nem tudom miért akarod lecserélni a nero vision expresst,de amiket emlitettél,egyik sem tudja azt amit a nero,én a vision express 4-et használom már évek óta,jó néhány dvd-t készitettem vele,meg videoklippek összerakása,efektezés,feliratozás,komoly menü készités,sőt még a hangsáv kicserélése cd-ről is tudja,ezért kérdezem,hogy miért akarod lecserélni?
  • deadtom
    #12
    Lenne egy olyan problémám a vobblanker programmal, hogy amikor kicserélem az ifokat akkor a 7,5 gigás dvdből 15 gigásat csinál. A dvd-n 6 rész van és mindegyikhez egy új audió és felirat sávot tettem amik viszont nem akkorák hogy duplájára növelnék a dvd méretét.
  • janyikzs
    #11
    Elnézést, erre elég régen jártam, ha él a kérdés még ha nem, azz elmondom, hogy az utóbbit ajánlanám.
  • gabbey
    #10
    Hahó!Jelenleg melyik progit ajánlaná aki ért ilyesmihez?A Nero Vision-t akarom helyettesíteni.
    pl: Adobe premiere Elements, vagy Ulead DVD MovieFactory, egyéb javaslat?
    Ha jár erre valaki..
  • janyikzs
    #9
    A saját problémámat megoldottam, bár elsőre nem volt egyszerű. (Csak amiatt írom, hogy válasz már nem kell ehhez)
  • janyikzs
    #8
    Erre pedig a DVDx programot tudom ajánlani, amivel megnyitva egy lemezt, beadja külön kiválaszthatóként külön-külön minden olyan videót, ami leszedhető.
    Elsőre nem biztos, hogy eltalálod, hogy melyik is kell neked, de látod előtte, hogy hány percesek, illetve megnyitva (még rippelés előtt) le lehet játszani, hogy tényleg az-e, amire gondoltunk.
  • janyikzs
    #7
    Erre az egyik legegyszerűbb program a DVD Shrink, ezzel össze tudod nyomni egy sima dvd méretűre is.
    Ilyenre persze már a Nero beépített szerkesztőji is jó, ráadásul magyar nyelvű varázslóval végigsegít.
  • Quantumleap
    #6
    Sorozat műsoros dvd-ről csak bizonyos epizódokat szeretnék avinak leszedni. Meg lehet valamivel mindjárt így csinálni, hogy ne az egészet kelljen lerippelni és utána vagdosni?
  • tb75
    #5
    sziasztok
    segítsetek légyszíves.csináltam egy filemet a premierrel,9 giga aviban,ezt szeretném tömöríteni,vagy kiírni dvdre akár dvd formátumban is.ehhez keresek egy programot,de most ne a virtual dubot ajánljátok,mert annyi rajta a beállírási lehetőség hogy nem értek hozz.próbáltam a convertxtodvd-vel,megcsinálta,méreetben is jó lett,de hosszúkásak rajta az emberek és a minősége is lehetne jobb.
    vagy írja le valakai aki ért hozzá,hogy hogyan kell
    segítsetek pls
  • janyikzs
    #4
    Egy régi magyar filmsorozat, az Egy óra múlva itt vagyok utolsó lemeze nem jó.
    2 rész van 1 lemezen, és az utolsó 14. rész utolsó 20 percét nem viszi.
    A tv-ben nemrég adták, így felvettem és bedigiztem, csak azt nem tudom, hogyan (pl. milyen programmal) cseréljem ki a megfelelő részt, ráadásul még menü is van.
  • frc0032 #3
    Helló Mindenki!!
    Nekem kellene 1 olyan módszer, amivel egy dvdfilmhez hozzá lehet adni +1 hangsávot. nagyon fontos lenne. Szal úgy volt, hogy nekem ugye meg volt a south park nagyfilm 1 régi másolt dvd-n, és nem vot rajta a magyar hang, viszont a magyar felirat igen. most kiatták dvd-n, megvettem, de ennek viszont nagyon kicsi a feliratja és alig lehet látni ráadásul rossz helyen is van. szal hogyan lehet megoldani??? help plíz, nagyon kéne!!
    előre is köszi!

    üdv:
    FRC#0032
  • kisbruno
    #2
    LLLOOOLLL!!!
  • :)
    #1
    Sziasztok, megtudná vki mondani hogy mivel tudom a vobfilékben módositani a hangokat ? 1 csomó film nagyon halkra sikeredett, én felszeretném hangositani vmi progival..... Valakinek van 5éete ?