Astonia 3 MMORPG

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most éppen nem, de bármikor bemehetek, csak mondj egy idõpontot.

Egyebkent nemtom mert van az a kesleltetes, engem is zavart az elejen, de 1-2 nap jatek utan megszoktam es azota egyaltalan nem zavar.
pityogo2
benntvagy most?

Ide mit kéne írni?

pityogo2
akkor az a késleltetés iggen zavaró....
én nem szoktam meg....
mié van ez?

Ide mit kéne írni?

Nos, lehet, hogy tenyleg laggos volt eppen a server - ilyenkor nem árt ha a startup kepernyon konnekciot valtassz (3 van, Primary, Backup, Backup2). Nagyon ritka, hogy ezek kozul egyszerre mindharom laggolna.

Az is lehet, hogy a kb 1 masodperces movement/action kesleltetest nezted "lag"-nak (a parancsok kiadasa, pl. mozgas es a karakter altal torteno vegrehajtasa kozott mindig eltelik 1 masodperc). Ez a jatek resze, az elejen nekem is kicsit szokatlan volt, de gyorsan meg lehet szokni.

A játékban a
"/tell karakterneve azuzenet" paranccsal lehet privát üzenetet küldeni.

A jelenlegi fõkarakterem neve "Capella".

Tehat akkor igy nezne ki egy privat uzenet:
/tell Capella Szia

Hasznos tudni, hogy nem kell állandóan beirni azt, hogy /tell Capella, hanem elég csak egyszer, aztán a TAB lenyomásával a konzolba az automatikusan beíródik, es neked mar csak az üzenetet kell utánairnod.

Még néhany hasznos parancs:

/lastseen Capella - ezzel meg lehet nezni, hogy a karakter, jelen esetben az en karim eppen online-e vagy sem.

/help - ez minden parancsot listáz es leirja, hogy melyik mit tud

/channels - ez a játékban lévõ chat csatornákat listázza
/join # - ezzel lehet a chat csatornákra csatlakozni, pl. ha az info csatornára akarsz belépni, akkor azt irod be, hogy /join 1 (mert az info csatorna szama 1)
/leave # - ezzel lehet a csatornákról kilépni
/c# azüzenet - ezzel lehet a csatornákra írni, pl. az info csatornára /c1 blah blah blah....
(Fontos: a csatornákon csak angolul lehet beszélni, privát üzenetek és a sima, nem csatornákon zajló chat természetesen bármilyen nyelvû lehet)
pityogo2
elõsszöris: hogy üzenek a játékopn belül, és mi a neved?...
az enyém ceemeeir.
nem nagyon tudtam még kipróbálni a játékot, mert 1-2mp-s lagom, volt, és inkább hanyagoltam.

Ide mit kéne írni?

Elõször is köszönöm, hogy elolvastad a topicot/válszoltál és, hogy kipróbálod a játékot, remélem, nem fogsz csalódni.

Mint már mondtam, ha bármi kérdésed van a game-el kapcsolatban itt nyugodtan kérdezhetsz és én 1-2 órán belül válaszolok is ha tudok 😊
pityogo2
csak 36 😊
én kipróbálom, de szerintem nem fogok sokat játszani vele, mert hamarosan indul a magyar online rpg bétateszt.

Ide mit kéne írni?

Hello Emberek!

Miután még egy magyar fórumon se láttam ezt a játékot, gondoltam nyitok itt neki egy topicot.
Ez egy egész jó kis fantasy MMORPG progi, ami ugyan grafikában nem mérhetõ a mai 3Ds csodákhoz, de attól még egész jó, és ha valaki kedveli az ilyesmit, akkor még akár függõséget is okozhat 😊

Én már másfél éve játszom vele, de még egyetlen magyarral sem találkoztam ott, többek között ezért is gondoltam, hogy itt írnék pár sort a game-rõl.

A www.astonia.com címen lehet megtalálni.

Az elsõ 28 nap ingyenes. Csak regisztrálni kell a "Create a new account" részben, utána az "Account management"-ben kreálni kell egy karit, le kell tölteni a kb 50 megás kliens programot és már játszható is.

Ugyanezen a fõoldalon vannak screenshotok is, bár azok legtöbbje még a játék elég korai szakaszából való, de azt azért lehet látni, hogy kb hogy néz ki.

Szóval, akinek van kedve/ideje, vagy csak unatkozik és épp nincs jobb dolga az, ha gondolja, próbálja ki.

Akinek pedig esetleg tetszik s kérdése van a játékkal kapcsolatban az ebben a topicban nyugodtan kérdezhet és ha tudok, válaszolok.
← ElőzőOldal 4 / 4