ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ascii
ez kritikán aluli ez a mûsor, minden tekintetben, és még azt se érdemli meg,h részletesebben fikázzam...eddig birtam, felõlem Alek nyilt adásban cirdelheti le Majkát, akkor sem fogok odatávirányitózni...pfejjj!

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

Én rájöttem, hogy ez az rtl végsõ terve a tv2 kicsinálására!

Hamarosan küldik Évát is az Összeesküvõkbe és az összes tv2 vezetõ élen HajdúPível infarktust kap az italszámlától. . . ! 😊
Dency
"8 hete szopják a faszt"
Igen? 😄 Szerintem meg elég jól elvannak, piát kapnak ugyanúgy, buli van majdnem minden este. Szóval elvannak õk ott nem kell sajnálni, kijönnek úgy is valamennyire ismertek lesznek.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Fuh....hót unalom az egész.
Az a baj hiába van bent Alekosz ezt a mûsort nem hiszem, hogy megmenti.
ascii
bõven róla szól az egész mûsor, ami veszekedés nem róla szól, még abba is beleártja magát, vagy ha nem más a háttérben épp kineveti az illetõt, de a kamera õt mutatja.

Lehet, hogy õ hozza a formáját, de maga a téma, és a többi karakter érdektelen bent. Unalmas, és semmitmondó az egész.
Rash87
Miért mikor nem volt õ NEM ittas állapotban? <#rolleyes>

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Nem Attilára épül,de õ csinál bent valamit,meg Peti.
Most egy tuja Csabát nem lehet mutogatni egy összefoglalóban...De nagy esélye van sajnos megnyerni,épp ezért,mert mindenbõl kimarad,s háttérbõl "figyeli" inkább a dolgokat.

Glory, Glory Man. United!

Nézi valaki az Összeesküvõket? Alek beteg teljesen. Látszik rajta, hogy erõsen ittas állapotban van miközben nyomja a szokásos süketelését a csajoknak, és természetesn a bal kézben ott a pohár beszéd közben😄 LOL, szakadni lehet rajta, már csak a régi emlékek hatására is.
Most már ezzel az átveréssel teljesen átláttam azt, hogy Attilára épül ez az egész VV5. Minden ÖF-ban a középpontban van, a vitákban még javarészt benne van. Aztán fõleg neki adnak egy feladatot, hogy találjon ki valami keményet játékból. Látszott is a szavazáson, ha kamu, ha nem, hogy õ lenne a legkedveltebb karakter csak hát az alpári stílus húzza õt le. De javarészt a show rá épül én úgy vettem észre. Peti inkább egy mellékszál ami érdekessé teszi a mûsort.
De várom most a VV Összefoglalóját😄
Anikóra küldtem anno, a vv5-ben álljon bele a fájás a kezembe ha küldök! <#hamm>
Azért a beszélgetésbõl kiderül, hogy Fecó se tudott róla, hogy Attila viccel, és õ is ment volna utána ,ha jól értelmezem a hallottakat.
1:50-tõl kb. Kinga vs Attila beszélgetés az átverésrõl.
reaper4
én nézem, de sms-t nem küldök meg nem is szavazok. akkor most szánalmas vagyok? 😄 tudom az 😄D

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

csőcse
és süketüljetek meg mikor a nevüket halljátok<#nevetes1>

csőcse
<#banplz>vakuljatok meg hogy ezt nézitek + rohadjon le a kezetek mikor az sms-t külditek <#mf1>

ascii
~20 perc + programok + személyre szabás = 1 óra
mihez neked egy egész este?

Ez a cikk, amit olivér nyilatkozott egy nagy szarság!!! annó mikor kiesett a vv bõl õ is alek nyakán kapaszkodott fel, úgy hogy pénzért ment népszerüsiteni alekoszt, de itt arrol volt szó hogy ne tünjön el a médiában😊 és amúgy meg nagyon okos alekosz! 40milio forintért csak annyi a dolga beköltözzön egy másik villába,+ a pert a tv2 fizeti neki, ennyiért bárki beköltözne! és olivér meg csak sajnálja a pénzt tõle ennyi4!!!!!!!!!

na én húztam gépet újra telepíteni jó VV-zést nélkülem😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ebben van ráció, amit mondasz😊

"húzzál kifele"😄 zseniális

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Meglátjuk, hátha ott is tud alkotni.
na..azért itt ennyi csajjal...amit látok belõle..az elkúrt menyasszony kötelezõ szerepet most kozmetikázza..megvannak a tipikus szavak,mondások😊
Én meg azt a szar mûsort csak Alek miatt nem fogom nézni. Õ a Való Villában volt elemében, az volt neki az akksi, ahogy õ mondta: úgy érezte sokszor, hogy a többiek csak vendégek a villájában és kurvára idegesítette ez.
Nem is nagyon repestek érte az ÖE-ben! 😊
"Picúúúr"Gombi valószínûleg azért nem szereti, mert Attila nem csípte a nagy haverját Cristofelt, akinek kampányolt!
Másodjára ugye Attilának oroszlán része volt h kiküldjék és többet már nem is jöhet vissza...!
Az a pár hét pont elég..már csak 5 hét van hátra😊
Az Alek storyhoz még annyit:

kurva nagy bunkóság, hogy Alekosz úgy száll be a mûsorba, hogy alapban megkap egy óriási gázsit (ami kb fedezi a VVs nyereményt) Hajdúéktól + teljes jogú játékos lesz, ami inkorrekt a többivel szemben, mert õk már 8 hete szopják a faszt abban a buzi mûsorban.

Ez kb olyan, mintha a VV be a mûsor végfelé beküldenék újra Cristofelt teljes jogú játékosként. A tv2 egy pitiáner szar csatorna, Alekosz meg lószart keres, nem feleséget, elmondta, hogy két nõ várja kint, de nem tud dönteni köztük. Óriási öngólt rúgott.
Hétfõtõl átköltözik a Platina vagy mire.....kurvajó mert az a csatorna nekem hiányos.
pedobear
én idén 1 belevalót se néztem meg

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Nem tudom, hogy biztosan rühelli e de a Belevalóban állandóan basztatja. Lehet ezért kap fizut azt azért csinálja😄
ezt honnan tudod, hogy rühelli?

Gombi gyökér, hogy utálja már Attilát kis snassz papírfütyi. Attilával szemben, ha konfliktusról lett volna szó szerencsétlen már a Villa kijáratát kereste volna egybõl.
pedobear
Én is ezt gondolom. Köcsög retkesklubosok írogatnak itt marketingszöveggel

ascii
az a baj ezekkel az oldalakkal, h ugy van elõadva, mintha maga Alekosz írogatna...közben meg valami klubbos majom.

Cache-ben még megvan ez igaz! 😊
De itt az új:
http://www.facebook.com/alekosztv2
pedobear

Dency
Alekosz facebook profilját már meg is szüntette az RTL 😄

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

A feleségkeresõt két perc Alekosz monológ után tudtam nézni amit az orosz tábornagyi egyenruhájában adott elõ!

Ennek ellenére belepillantottam tegnap a streambe, de csak annyit láttam h Alekosz a fehér öltönyében feszít miközben Vája mamma táncol(most nem az asztalon)!

Állítólag nem cigánykerekeztek az új vetélytárs miatt a hetek óta bent szenvedõ játékosok!
Link Olihoz:
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=959699
Az a baj annyi minden van a háttérben ,hogy már fáj, de valahol igazat adok Olivérnek.
FrezeR
a nagy barát..😊

A feleséget választ is egy rakás szar volt, ez ezekkel az emberekkel nem szar lesz, hanem híg fos. Hiába van ott a nagy áhított Alek.

A másik meg, hogy Attia, és Fecó a kész átverést showt ahogyan elõadták le a kalappal már ez a pár másodperc zsilett volt.
jackoneil máris átpárolt a kis áárulója😄

én...

ma 1x meglesem, hogy mégis miképp költözött be, de azt a mûsort nem fogom nézni ennek ellenére. Nekem a VV4-ben volt ott a szeren, de valahogy nincs kedvem a Hajdú köcsög Péter mûsorát nézni

ascii
ezt hol mondta Oli?

VV Olivér, Alekosz egykori barátja minden visszafogottság nélkül mondja el a véleményét a csatorna váltásról:

Megdöbbentem és elõször azt hittem, valami viccrõl van szó, amikor meghallottam, mit is tett Alekosz! Ez nálam kiverte a biztosítékot, hiszen egy éve egy senki volt, akibõl az RTL Klub csinált valakit. Mondjuk ki: oda sz*rt, ahonnan enni kapott! Ilyen mértékû hálátlanságról még sohasem hallottam a médiában. Egy szóval tudnám csak jellemezni: Áruló!
Én jelentkezem.
Van olyan ember akit nem érdekel az Összeesküvõk attól mert Alek bent van?