ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matyi0323
Attila 😄😄DDD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

eszti meg kezd unszimpatikus lenni számomra 😄 nagyon nagy önbizalmat kapott a nagy arányú párbaj gyõzelmeivel
a mikrofont a faktorban is ilyen közel tartották a szájukhoz?
mert õ ért rá..a frisseknek mindig van egy aktuális szilveszteri gálaparty valahol😊
Rash87
Most nagyon feltûnõ 😄 De kajak mintha nem is lenne ott semmi.

Glory, Glory Man. United!

hogyhogy nem baricz ment be és miért a vastag gyerek? 😄
na Dean kedvenced Muri Enikõ is bement és Attila lecsapott rá😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ha olyan ruhát adnak rá (vagy melltartót) akkor nagyobb is van mint kéne de néha tényleg úgy néz ki ,hogy nincs ott semmi xD
elején amúgy még dumagép volt és még ejtette a poénokat is, szvsz amig Attilával spanolt addig õ is érdekes volt...

Fecó legnagyobb gondja az és ezt saját maga is bevallotta. Nincs hozzászokva ahhoz, hogy tömeg elõtt kell neki megvédenie magát, elismerte, hogy ebben Attila és Péter profi és látszólag nem az a típusú ember, aki egy született szónok lenne, nehezen fejezi ki magát hiába, erre leginkább születnie kell, illetve nem árt tájékozottnak lenni a szókincs terén sem...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

már kiveséztük múltkor...arra gyûjt éppen...😄😄😄
Rash87
Lilunak hol a melle????

Glory, Glory Man. United!

desigo
fecót fájdalom volt hallgatni...
ascii
vagy a vera érzékenylelküséges kategoriája

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

dumagép kategóriába ment be?? 😄DD hát messze nem üti meg a dumagép szintjét mert ha az lenne akkor õ adta volna elõ a peti produkcióját illetve ha vitázik akkor simán kidumálja magát belõle a hebegés habogás helyett
Péterhez illene a dumagép kategória inkább Fecóhoz pedig az 60 kilo vas kategória😄😄😄😄

"nem gúnyból?"

"de" - pókerarc -
wesker24
Vera mint feleségnek na ne még viccnek is rossz ! XD
Fecó nagyon szar
Fecó most olyan ciki,mint anno Tordas volt
és ez a dumagép?😊
nem is 68 kilo vas nem is 1 kilo réz😄😄 témánál van Fecó

fecó nagy gáz lesz szerintem 😄 peti szintjét meg se tudja ütni xD
Alekosz megcsinálta emlékeim szerint Zsófi és Gombi ellen is 70 körülit😊
mi volt ennek a számnak a címe, amit a lufi elengedésben játszottak be?

wesker24
Volt ott nagyon nagy különbségek is a VV4-ben !
pont vicces lenne 😄D

viszont én reménykedem ,hogy vera megy vissza :S
azért tavaly nem volt ennyi párbaj mikor ilyen nagy volt a különbség! vagy csak én emlékszem rosszul??? mintha tavaly csak max 7-8% eltérések voltak..
wesker24
Ott nagyon szoros volt a különbség alig tudta legyözni Death-et csak 8 %-al verte meg !
Annamarit is elverte annak idején majdnem így😊
wesker24
Nehogy már pont hogy az alfahim kapjon csak 29 %-ot !
wesker24
Hát ezek után nem hinném hogy Verának van 71 %-a !
hehe..Szörny rt zenéje😊)
a pezsgõs poharuk meg tele van konfettivel 😄 egészségedre xD

seri-t nem érdekli akkor mi a faszt bõg??
semmit..pénzes a tesója és annak szponzorai😊))
nem igaz h a buzi Dukaiban mit bírnak ennyire

zaki
gondolom a kákszákkernek van 29%, ha a papírformát nézzük

ez jó, lopom 😄
BÚÉK!
faszom Gergõ fog visszamenni:S:S

71-29%

sajnos nem hiszem h Verának annyi lenne

jézus..kit vernek el ilyen csúnyán?
kinek lesz nagy az arca utána?😊
desigo
71-29
nah ez is eldõlt...
na errõl ennyit...sima Gergõ...😞
baszki ilyen nagy különbségre azért nem számítottam !
remélem vera megy vissza 😄D
zaki
kezdõdik!
ilyen érdektelen párbaj rég volt 😛

Boldog új évet...😄
nemcsak rajta múlott, hogy nem volt nyugi😉 abban teljesen igaza volt, hogy feleslegesen felhergelték sokszor, ráadásul ugyanazok az emberek ugatnak mások hátai mögül (Kinga) akiknek régen ki kellett volna esniük...

én azért titkon bízom benne, hogy Gergõ ezt nem nyeri meg😉

wesker24
Egy francokat fulladna unalomba ott van Attila és Péter azt jó van ök csinálják a müsort ! Az hogy ha msot Vera kiesne nem oszt nem szoroz semmit semmit legalább nyughi lesz a villában egy ideig !
unalomba fulladna a mûsor, hogyha Vera most kiesne

pajti
sry #114600 nem neked akartam..
Igen az érdekes lesz, de lehet Verát választja inkább Attila helyett.

pajti
Ha Gergõ esne ki,azért lenne érdekes,mert Seri nyálazódást lezárhatnánk és megnézhetnénk,csapódna-e Attilához...
míg Verának talán már nincs annyira féltékenységi agymenése Peti felé,ellenben tud idegbajt okozni Attiláéknak,miáltal õk tudnak sziporkázni😊
pajti
Mindketten kieshetnének 😄 Az lenne az igazi.
De szerintem a balhék miatt bent tartják még Verát.
Gergõ meg egy nagy nulla szerintem..

Vera tuti visszamegy akkor,valami van abban a nõben.D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11