153993
ValóVilág 12
-
Janika114 #150888 Szenvedjen mástól Mici, ha visszamenne ez az elmerokkant szerintem én ott hagynám abba a műsor nézését. Nem normális az az ember. Bár a tegnapi beszédén a kisvasúttal azon nagyon röhögten -
#150887 Nagy kár hogy Krisztián fog visszamenni a vasárnapi párbajról, szívesen megnézném ennek a repedt szájú retkes dagadt ribancnak a képét, amikor Tivy nyitna be az ajtón, látni akarom ahogy szenved ez a rohadt dagadt ribanc :D. Habár szerintem csak ugyis baszni akart vele mert már nem birt magával, az lenne a legnagyobb büntetés neki hogy Krisztián kiesne a többi férfi meg le szarná magasról, ah öröm lenne nézni ahogy szenved az a rohadt ribanc xD. Habár biztos feltalálná magát ha a ló nem jó a szamár is alapon. -
xido #150886 na...felénél járunk és végre valami felnőttes villant infránál 5 évad alatt Kolosinál,ami a VV3ban első nap óta volt :)))) -
Ironman2 #150885 Hehe,pont egy tehén képe van felül,pedig rá se néztem,olyan randa.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.11.10. 03:20:57 -
Ironman2 #150884 Ez a tehén állandóan csak b@szni akar? Mást nem látok minden oldalon csak lovagolja a f@szt:
http://rtl.hu/rtl2/valovilag/18-ilyen-szex-meg-nem-volt-a-villaban-mici-es-krisztian-mindent-megmutattak -
#150883 Tivy Krisztián párbaj lesz :D -
#150882 Egyértelmű hogy a dagadékot kellene kihívnia ellene simán visszamenne mint a huzat, Gina ellen nem sok esélye lenne. -
Stockbauer33 #150881 -
#150880 Szerintem is a dagadékot kéne kihívnia, bár ez a tegnapi szavazás szerintem gáz volt az rtl részéről. Egyértelműen Ginát védték, nem volt olyan lehetőség, hogy hadd vigye ki a csajt. Mondjuk én egy Dávid vs Tivy párbajt is megnéznék, de sanszos, hogy Dávid menne vissza. -
#150879 tehenet szerintem egyértelmű, esetleg krisztiánt
esetleg kihívja somát funból és végigtolja hogy szavazzanak csak rá ,kint a párbajt elröhögnék jófejségből elvolnának és tivy out ha már úgyis ki akart esni
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2016.11.09. 13:20:39 -
argo001 #150878 Én örültem volna annak a lehetőségnek, hogy 1 kretén helyett 2 esik ki. -
#150877 Na mi lesz? Feladja megint tivy így hogy nem tudja kihívni ginát? :D Vagy mire tippeltek kit fog kihívni? Az a 3-as párbaj elég érdekes lett volna :D Hülyeségnek tartom, bár megnéztem volna milyen is az :D nem sokon múlt.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2016.11.09. 11:33:38 -
argo001 #150876 Istenes Bence meg minek foglal állást? Neki nem kéne pártatlannak maradnia? -
Janika114 #150875 Nagyon irritáló lett Zsolti. Amit most is leművelt. Kieshetne ő is már. -
argo001 #150874 Amúgy nem is Vivi, hanem az az affektáló buzi hisztizik. -
argo001 #150873 Ati csak Dávid seggével együtt eshet ki, esküszöm, annyira benne van a feje. -
#150872 voltmár? -
#150871 nem rossz nő, de volt ő már a villában. anno aurélió rá is mozdult :D -
#150870 tanár néni -
argo001 #150869 Én már kinyírtam volna ezt a Tivyt. -
#150868 De jó lesz nézni Tivy arcát mikor kiesik majd tök senki Gina ellen...:D:D -
knightbali #150867 Anikó szívott valamit? Nagyon úgy néz ki. Vagy csak szimplán részeg.
Utoljára szerkesztette: knightbali, 2016.11.05. 22:04:06 -
Ironman2 #150866 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#150865 Tivy feladja? :D -
#150864 úristen milyen hülyék ezek, én se voltam jó tanuló, de ezek semmit nem tudnak :D -
#150863 jól néz ki ez a tesi tanár :DD -
xido #150862 azért nem hiszem el,hogy más tanárokat nem tudnak megfizetni,hogy celebkedjenek egy hétig..már az is tré,hogy minden évadban ugyanazok a tematikák,.. -
#150861 ezek olyan sötétek h arra szavak nincsenek... most jutottam oda h megnézem a tegnapi részt de...
ha jelentkezni akarnék erre a műsorra se lenne esélyem, túlképzett lennék főleg egy ilyen héten -
#150860 Azt hazudta hogy kapott a barátnőjétől üzenetet hogy szakít vele és emiatt nyugodtan kufircolhat a dagadt ribanccal, a büntetés meg az volt hogy 24 órán keresztül kell viselni egy bazi nagy Mű Orrot :D -
IXEMGabeo #150859 mit hazudott es milyen buntetest kapott? -
#150858 Persze hogy bunda volt, már akkor elárulták magukat, hogy ki megy vissza amikor még el se kezdődött az ÖF, amikor százalékot mutattak akkor a jobb oldali fantom képnek volt több százaléka, és persze a szurkolok táboránál, a jobb oldali képen volt a ribanc kurva képe, amúgy tegnap Krisztiánt csak 30 másodperc választotta el attól hogy kizárják a játékból többszörös szabályszegés miatt, mivel hazudott és valótlant álitott ezért büntetést kapott de neki esze ágában se volt végrehajtani ezért kapott egy újabb levelet amiben az volt hogy 10 perce van hogy végrehajtsa a rá szabott büntetést, különben kizárják a játékból. -
IXEMGabeo #150857 Geraldine abszolut nem volt az...megmondta, amit kell volt persze, hogy nala is elszakadt a cerna, de anno Vera es Eva sokkal tragarabb es bunkobb volt, mint o es nem tudom felfogni Mici, hogy nyerhetett ellene, amikor is sokkal normalisabb volt emberileg ezenkivul meg izgalmasabb is, mint Mici, mert volt tortenes, konfliktus mellette...ez mellett pedig csinos volt es focista:PP fel nem foghatom....tuti bunda volt -
#150856 ezt a Ginát szúrnám nagyon :D -
#150855 a dagadt hogy örült már, hogy Ati ment vissza :DD -
knightbali #150854 Itt inkább az a baj, hogy egy normális női karaktert sem tudtak beválogatni. Vállalhatatlan tajbunkó mindegyik. Most csak az az egyedi eset állt be, hogy a legvállalhatatlanabb karakterek esnek ki szépen sorjában. -
IXEMGabeo #150853 na jo csak ez akkor is aranytalan, hogy ennyi ferfi karaktert bent tartanak szinte egy sem esett meg ki... igazabol teljesen mindegy, mert trash az egesz:) -
#150852 Amúgy itt már rég nem a nézők döntenek már jóval a párbaj előtt tudni lehet hogy ki fog vissza menni !
Még el se kezdődött az ÖF amikor mutattak százalékot, és ugye ahola szurkolok ülnek pláne hogy Attilának volt több százaléka, szóval nem volt kérdés ki megy vissza, ugyanez volt a dagadt kurvánál is jobb oldalt volt a kurva képe és persze hogy annál volt a több százalék. -
IXEMGabeo #150851 ezekszerint a nezok az idei szeriaban nem kedvelik a noi karaktereket...
eleddig Geraldine volt a legnagyobb meglepetes, de amugy a parbajt nem is lattam es igazabol hetek ota nem lattam semmit belole szoval nem erdekel:D egyikert se lett volna kar, ha kint maradt volna -
argo001 #150850 Miért az jut elsőre eszembe Attiláról, hogy húgyszaga lehet? -
#150849 Most már tényleg csak 3 csaj maradt, a ribanc dagadt kurva, Vivien meg Gina, már látom ezt is egy pasi nyeri meg ahogy az eddigi összes szériát is pasi nyerte !