ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

áá és ezt pont nem látom:S:S

szóval Kinga persze ilyenkor csakúgy nem vevõ az ölelésre, csak, ha õ akarja úgy...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

A:szeretet hiányom van,megölelsz?
K:Holnap jön Enci

😊))
Rash87
El is kezdõdött <#taps>

Glory, Glory Man. United!

SG alapvetõen egy informatikai fórum, és hát nem akarok általánosítani, de ennek tudatában a nõk nem kompatibilisek a PC-vel max a chat és az MSN megy náluk az efféle fórumok nem nagyon😊 persze kivételek akadnak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rash87
Azzal h itt a többség nõ hiányában...😄 próbál becsajozni,szóval majd ahogy Zeránál is volt/van,kapni fogod a bókokat,meg a vicces smileykat+a nyálas dumákat 😄 ...stb.

Glory, Glory Man. United!

Chidori55
Jogos. 😊

de õk nem fórumon pletyiznek,hanem a csajokkal 😊
Chidori55
Az, hogy fan erõs, inkább mondjuk azt, hogy szeretem és megnézem 😊
De amúgy az hogy lehet hogy nem sok csaj van. Én azt hittem azért Õk keményebben nézik az ilyen valóság show-kat 😊

wesker24
KIváncsi leszek Atiila kivel énekel együtt ?
Chidori55
Akkor Explorer marad. 😊 De azon is szünet 😊

na xido az oldal töltõdik elõjött a tûzróka betegség😊

chidori látom anime fan vagy😊

na el is vették,hogy leírtam😊
fecó és kinga énekel együtt
megy online,de firefox nem reagál a kattintásra

atti kinga van
Chidori55
Áhá. 😊 Ennek örülök.
Amúgy csak nálam nem megy online? O.o

<#love11><#nevetes2>

wesker24
Na azt én is nagyon remélem ! XD
remélem Attilát Enikõ mentorálja😊
kevés itt a lány és mi szeretjük õket😊)
wesker24
Ahogy Lilu mondta duettek lesznek gondolom egy ismert dalt betanitanak nekik és azt adják majd elõ !
Chidori55
De aranyos vagy. 😄

Olivért mikor küldik már be a villába? 😄

Blueblood
De most akkor mi, zenét csinálnak megint? Nagyon király lenne, nekem az volt a kedvenc hetem!

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

wesker24
<#puszi><#puszis><#szeret><#hehe>
Chidori55
Mivel lett más a helyzetem ennek tudatában? 😄
Köszönöm. 😊 üdv.

ennyire azért ne ismételjék már magukat😊

de ott is az ének volt elõbb,mert tudom,hogy Szandi már nem volt se elõadó élõben,se katona😊
miért nem szótá az elején, hogy te is csaj vagy?😄

üdv a klubban am😊

wesker24
De Katonai hét lesz egyáltalán ????

Mert kb a VV4-ben akkor volt amikor már csak 6-7 ember volt a viilában !
wesker24
Jah egyedül Gerinek volt jó hangja !
Ja! Most esett ki Gergõ, akinek még volt egy kis hangja!
Chidori55
De most is ezt mondta, hogy nem volt ilyenekrõl szó. Ezért nem is hozhatja ezt fel neki Seherezádé. És azt, hogy Õ így érez arról nem tehet. Ezzel próbálja magát védeni. De az, hogy így kihasználta sok embernek nem tetszett ezért van ott ahol.

Gergõ volt az egyetlen kb, akinek egy hangyányit tûrhetõ hangja volt😄

setuh
Hi!

Nem tudjátok mi annak a zenének a címe amit Sheri monológja közben nyomtak be(a Gergõ képénél)?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Blueblood
Kikúrt ronda 😄

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Anikó tegnap nagyon aranyos volt a Belevalóban. Megmondta, hogy õ ebben a szériában nem is játszana szívesen.
Megértem. 😄
Attila nagy volt a sörrel. "Nem utáltalak ANNYIRA, amennyire látszott.." 😄

wesker24
Nah bazmeg ennyi hamis hangot a villában !

Amugy a belevalóban csak az sms-ek egy részét mutassák !

Onlien adás alatt ha csak nincs KHF változó hogy mikor van !

Ha valaki nézi az Onlien adást és jönnének az sms-ek valaki rögzitse ha nem lennék ! XD
Chidori55
Igen.

deniro2
Akkor valószínûleg lemaradtam arról a részrõl, mikor Gergõ egyértelmûen közölte, hogy semmit nem akar a csajtól... Legközelebb jobban figyelek😊

Blueblood
Atesz tegnap mondta az onlineban hogy rühellne villamester lenni, erre megkapta 😄 am nem tom milyen kampányról beszél a sittes, abból a 33%-ból akar kampányolni XD?

ó ha rózsabiNbó lehetnék..és még ki is emeli az n betût..😊
Úristen, ez már fáj!

Chidori55
Gergõ mondta, hogy nem akar kapcsolatot kialakítani. Max olyat amilyet Sehivel alkotott.

Ma belevaló/online-ba lesz beolvasva ha be lesz?

wesker24
Attila a villamester ! Frankó !
Péter visz mikrofont, bögrét!

Ha kimegy viszi az ajtókat! 😊
én mondtam, h nagy taktikus...csak õ nem vallotta be úgy az elején, mint Attila

wesker24
Haha akkor éjjel nappal küldeném az üziket ! XD
Chidori55
belevalóban mutatják, hogy felolvassák és ha nincs szünet akkor online is láthatod 😊

matyi0323
Mondott volna ilyet?
Nem rémlik

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

az lenne az igazi merész huzás, ha lenne egy nonstop üzifal a villában a tv-n, és küldesz sms-t akkor egybõl meg is jelenik ott 😄