ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval Kinga persze ilyenkor csakúgy nem vevõ az ölelésre, csak, ha õ akarja úgy...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
K:Holnap jön Enci
😊))
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Glory, Glory Man. United!
De amúgy az hogy lehet hogy nem sok csaj van. Én azt hittem azért Õk keményebben nézik az ilyen valóság show-kat 😊
chidori látom anime fan vagy😊
atti kinga van
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
de ott is az ének volt elõbb,mert tudom,hogy Szandi már nem volt se elõadó élõben,se katona😊
üdv a klubban am😊
Mert kb a VV4-ben akkor volt amikor már csak 6-7 ember volt a viilában !
Nem tudjátok mi annak a zenének a címe amit Sheri monológja közben nyomtak be(a Gergõ képénél)?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Megértem. 😄
Attila nagy volt a sörrel. "Nem utáltalak ANNYIRA, amennyire látszott.." 😄
Amugy a belevalóban csak az sms-ek egy részét mutassák !
Onlien adás alatt ha csak nincs KHF változó hogy mikor van !
Ha valaki nézi az Onlien adást és jönnének az sms-ek valaki rögzitse ha nem lennék ! XD
Ha kimegy viszi az ajtókat! 😊
Nem rémlik
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."